Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

forum upadło

Polecane posty

Gość gość
:D

Gość Najszybszy w mieście
nie mam rozkochanej fanki :(

michaile z miasta, chyba cie oczadzilo... ziolo, albo co inne :P naju za bardzo dostepny dla rozkochanej fanki ??????? wez sie ogarnij.. :O

Gość gość
to nic ze fanki nie ma wazne ze paznokcie pomalowane :D

i nie jestem dostępny

Gość gość
Nowy w mieście dziś Oj Naju, czas zmienić strategię. oczko.gif Spróbuj dla odmiany samemu się postarać. Jeszcze nie widziałem Cię w akcji, byś "walczył" tu o względy jakiejś damy, nawet zepsutej moralnie. Zawsze to ONE Cię podrywały a Ty malowałeś sobie paznokcie i przeglądałeś się w lustereczku, czy oby nie jesteś za bardzo dostępny, dla jakiejś rozkochanej fanki... smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif vvvv Nowy, nie pal głupa, z tobą jest dokładnie to samo. Dobrze pamiętam jak Fałka ze 2 lata temu krążyła wokół ciebie i była gotowa na wiele, żeby w końcu zdobyć twojego e-maila :classic_cool:

no ok.. wierzymy. na jaki kolor malujesz teraz paznokcie, bo ja nigdy nie jestem trendy?

Frido, tak zaparzyłem sobie melisę. :P Chcę ocieplić swój wizerunek. Zgrywać baranka... uśpić wrogów i ruszyć z ofensywą chamstwa i tupetu... :P x Nie jesteś dostępny Naju? To się zdecyduj. Albo szukasz romansu, albo grasz w przedstawieniu zakonnika...

mchaile z miasta, nie wiedzialam, ze zmienila ostatnio imie.. no tak. tu wszystko jest mozliwe. wczoraj messalina, dzisiaj melisa. mowisz, ze melisa brzmi bardziej wspolczesnie? .. no nic. skoro cie ociepla, to nie wazne jakie imie sobie wybrala... najwazniejsze aby tobie robila dobrze :P

Gość gość
Ten z wiochy Przedbórz do raportu wystąp;)

to żeby mieć romans to trzeba być otwartym jak stodoła w żniwa?:O

Gość gość
Niebiescy gr***ają :o rzyg :-P

niekoniecznie naju, niektorzy lapia rybki na nieporadnosc. moze wiec nie jest z toba tak zle jak myslam... tak.. masz szanse na romans. nie wiem czy bedzie plomienny, bo z takim rozmazancem trudno o plomienie.. chyba, ze da rade podpalic fin :P

dobra wódka się nie pali:O

"Fałka", jak to określiłeś gościu zawsze pozostanie w mojej pamięci, jako osoba, która dała mi to czego szukałem. :) Takie kobiety potrafią naprawić niegrzecznych chłopców. ;) ... :D

nie?.. a moze trzeba ja podgrzac?.. zimny ten twoj zwiazek. nie dziwie sie ze szukasz innego. dobra.. narka 🖐️