Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ŻADNA stacja poza Polsatem nie pokazała tej suflerki Komorowskiego?!

Polecane posty

Gość gość

Ja nigdy nie byłam za jakimiś teoriami spiskowymi, ale .... Widzieliście to w ogóle???? Ja wczoraj w Polsacie, a potem na Wykopie, pewnie jak się wpisze w googla "Suflerka Komorowskiego" to wyskoczy. Przecież wszystkie media aż huczeć o tym powinny :o :o :o Boże, w jakim kraju my żyjemy?! Nie wiem czy kojarzycie o czym piszę, o tej babeczce na wózku inwalidzkim, co zaczęła krzyczeć do niego o tym, jak ją policja traktuje. Co za zakłamane tuby propagandowe, no ja pierdzielę! Myślałam, że są jakie granice nieprzekraczalne, ale widzę, że niekoniecznie :o

Gość gość
nieprawda na TVN-ie w Szkle Kontaktowym było,i sms od widza o suflerce Komorowskiego

Gość gość
No ok, nie liczę programu po 22giej, który prowadzi dwóch starych dziadów i któremu oglądalność w ciągu roku spadła o 30% :o Przecież to powinno być w headach w Faktach o 19tej, a tu ani dudu :o :o :o

Gość gość
Dokładnie, w każdym normalnym kraju taki prezydent tego samego wieczoru tłumaczyłby się w orędziu, nie mówiąc już o przeprosinach i wyjaśnieniu sytuacji :o :o A u nas przemilczane, zamiecione pod dywan. za to gdyby to Dudę złapali na tym samym...... Ojezu co by się działo! Różowe paski chyba przez cały tydzień!! Kpina to jest jakas

Gość gość
liczyć trzeba każdy program i ten po 22giej ,tak jak liczy się wszystkie głosy po głosowaniu

Gość gość
Suflerka Komorowskiego po kursie... manipulacji w mediach Wpiszcie to w google bo mi za spam uznaje :(

Gość gość
A teraz POłączcie fakty o lobbowaniu na rzecz MAT TELECOM ( firma remontujaca Tupolewa),karierę pani suflerki i słowa " a może Prezydent gdzieś poleci i to się wszystko zmieni… "

Gość gość
Up

Gość gość
A telewizja Trwam nic na ten temat nie wspomniała?

Gość gość
Nie wiem nie oglądam tv

Gość gość
Piszą o tym w Fakcie. Obciach na całej linii :-D

Gość gość
Sprawa Jowity Kącik ma drugie dno

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
Jeszcze szydzi z krzyża :( a Komorowi pewnie podpowiada by siadał w pierwszej ławce w kościel, zapomina mu tylko powiedzieć aby nie spał! :D

Gość gość
Ja głosuję przeciw Komorowskiemu, wystarczy? Sama mina ty PeOwców wku*wionych bedzie piękna. Duda nie jest idealny, nie jest nawet dobry, ale jest MIERNY, Komorowski to dno żałosne, idiota, pacan, pachołek PO, tyle szkód co on zrobił w 5 lat pomagając PO to przez 20 lat nie zrobili nawet komuchy. Wszystko przeciwko ludziom, pensje pozabierali, poobniżali, zakłady, firmy pozamykali, ale sobie premii nagród więcej niż przedtem, tylu urzędników co pozatrudniali, ILE kancelaria kosztuje? więcej niż dwór Królowej Brytyjskiej. taki bogaty kraj. Głosuję przeciw Komorowskiemu jak większość i tyle

Gość gość
ja się dziwię, że POlsat ich POkazał w tvp i tvn oczywiście tego nie było o tym ani słowa :)