Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kobieta przed czterdziestka może się jeszcze podobać?

Polecane posty

Gość gość

Czy już beton? Napiszcie czy wam się podobają a jak tak to ile macie lat

Gość gość
To zależy jak wygląda. Są fajne i są pudła w garsonkach z baranem na głowie

Gość gość
oczywiście, że może się podobać.Mam 29 lat

Gość gość
starszemu mezczyznie na pewno, lub staremu kawalerowi ktory pragnie miec zone i dzieci.w tym wieku juz sie nie jest atrakcyjna jako kobieta, ale sa mezczyzni ktorym wystarczy "kogos miec"i ktorzy sie boja samotnosci.oni nie patrza na wyglad, raczej na to jak sie bedzie ukladac

Gość gość
ależ oczywiście ,ze tak,nawet taka po 40!i to bardzo często młodszym facetom bo albo się to coś ma,albo nie.

Gość xxxyzzz
oczywiście że może się podobać!! całe życie chciałem spotykać się ze starszą kobietą a wylądowałem z siksą o 5 lat młodszą i przestaje mi sie to już podobać! mam 35 lat;)

Dla mnie to Ty jeszcze młoda laska jesteś, więc jak najbardziej 🌼

Gość gość
Jedni piszą fantazje, drudzy piszą to co chcesz usłyszeć. To zależy od wielu czynników. Jesteś normalna czy zwichrowana? Miła czy wredna suka? Styrana życiem czy ciesząca się nim?

Gość gość
Jestem ciesząca się życiem ale bardzo obowiązkowa i dbam o siebie bardzo . Byłam w pubie z koleżankami i zobaczyłam że same dzieciaki tam siedzą i to był moment kiedy poczułam pierwszy raz w życiu swój wiek. Zawsze czuję sie normalnie, nie oceniałam się do tej pory po wieku. Teraz do mnie dotarło, Pojechałam do miasta i zaczęłam rozglądać się po ulicy, żeby zrobić test, mało kto na mnie spojrzał z zainteresowaniem, a kiedyś wszyscy. Od Lat mam to gdzieś, bo nie jestem próżna ale po tym wyjściu z dziewczynami chciałam się dowartościować a może bardziej zweryfikować fakt że się postarzalam. Generalnie d/u/p/y już nie urywam. Ale fajnie że są faceci, którzy lubią kobiety przed czterdziestka. Miło poczytać.

Gość gość
Hmm... Przed 40 sa atrakcyjne kobiety ale jednak widac te lata nawet jak fajnie sie trzymaja. Jakos tak z czasem znika ten blask w oczach i to cos niewinnego w kobiecie. Bardziej dostrzega sie juz dojrzalosc i doswiadczenie. A to zalezy juz od mezczyzny czy woli w te strone czy w ta druga.

Gość mr mysterious
kobiety w większości ok 30 - stki znacznie i nagle sie starzeją - nie wszystkie oczywiście niektóre wcześniej a tylko nieliczne nie - więc nie ma się co dziwić że wśród bywalców knajp nikt na ciebie nie zwraca uwagi. teraz musisz mieć coś więcej niż ładną dupę aby ktoś się tobą zainteresował :D ci oglądający się za wizualnie ładnymi oglądają się za przynajmniej 10 lat młodszymi. dla jakiegoś dziadka koło 50-tki może nadal będziesz atrakcyjna wizualnie, ale wątpię abyś w pub-ie go spotkała. najprościej jak pogodzisz się z wiekiem i starzeniem zamiast uganiać za studentami po knajpach w celu podnisienia swojego ego. myślałem że to faceci nie dorastają ale kobietom jak widać też się zdarza.

Gość lovren
ja poznałem raz w klubie kobietę 41 letnią i powiem szczerze że na początku myślałem że ma z 30 a sam mam 23 lata i mi się bardzo podobała i całkiem milo spędziłem z nią czas

Gość gość
prawiczkom się podobają bo oni mają nadzieję że one czegoś ich nauczą dlatego przeważnie nastolatkowie są zainteresowani takimi kobietami. może ty byłeś 23 letnim prawiczkiem.

Gość gość
Jestem ciesząca się życiem ale bardzo obowiązkowa i dbam o siebie bardzo . Byłam w pubie z koleżankami i zobaczyłam że same dzieciaki tam siedzą i to był moment kiedy poczułam pierwszy raz w życiu swój wiek. Zawsze czuję sie normalnie, nie oceniałam się do tej pory po wieku. Teraz do mnie dotarło, Pojechałam do miasta i zaczęłam rozglądać się po ulicy, żeby zrobić test, mało kto na mnie spojrzał z zainteresowaniem, a kiedyś wszyscy. Od Lat mam to gdzieś, bo nie jestem próżna ale po tym wyjściu z dziewczynami chciałam się dowartościować a może bardziej zweryfikować fakt że się postarzalam. Generalnie d/u/p/y już nie urywam. Ale fajnie że są faceci, którzy lubią kobiety przed czterdziestka. Miło poczytać. xxx to zalezy od ubioru, jakbys zalozyla mini i szpilki to każdy by sie obejrzal mimo tego ze masz 40 lat

Gość gość
Puby, randki etc, są dla młodych. Jako Twój rówieśnik i singiel napiszę Ci bolesną prawdę, że jest już za późno.

Gość mr mysterious
to zalezy od ubioru, jakbys zalozyla mini i szpilki to każdy by sie obejrzal mimo tego ze masz 40 lat >>do tego różową spódnice nieco zakrywająca d**e ale nie za wiele i kilo tapety to faktycznie każdy by się oglądał z ciekawości co za dziwało do knajpy weszło :D najprosciej zrozumiec ze wieku sie nie cofnie zamiast kombinować co ubrać aby reszta nie zauwazyła że się zestarzałam :D

Gość gość
Tak, ale nie ma co sie oszukiwac - tylko te z super figura i atrakcyjna twarza moga sie podobac, oczywiscie bez nadwagi.

Gość gość
"Puby, randki etc, są dla młodych. Jako Twój rówieśnik i singiel napiszę Ci bolesną prawdę, że jest już za późno." - trochę przykre. Czyli życie się toczy do 30, potem to już wegetacja i linia pochyła w kierunku grobowca... ?

Gość mr mysterious
Czyli życie się toczy do 30, potem to już wegetacja i linia pochyła w kierunku grobowca... ? >>dokładnie,zdrowie nie to, kondycja nie ta i wygląd nie ten. beztroskie życie podrywaczki kończy się na max. 30 latach.

Gość gość
Do grobowca nie, po prostu nie ma co się łudzić że spotka się kogoś sensownego i wolnego.

Gość gość
"dokładnie,zdrowie nie to, kondycja nie ta i wygląd nie ten. beztroskie życie podrywaczki kończy się na max. 30 latach." - to mam jeszcze 4 lata. :o

Gość mr mysterious
Do grobowca nie, po prostu nie ma co się łudzić że spotka się kogoś sensownego i wolnego>>Dlaczego ? może spotkać tylko nie będzie on miał 25 lat i ni zakocha się w niej bo pieknie i młodo wygląda na tle jego rówieśniczek. sensowni i wolni ludzie są pewnie i po 70-tce

Gość mr mysterious
jak masz dobre geny wiele kobiet w wieku 26 lat wyglada na 40 :P

Gość gość
Kobiety przed 40, a nawet przed 50, o ile w miarę urodziwe i zadbane i ogólnie pozytywne, mają o wiele więcej ciepłej czarującej kobiecości, niż te młodsze. Pisze to jako kobieta przed 30.

Gość gość
Sensowni i wolni do 70tki? Pisząc "sensowni", miałem na myśli wiele cech, jak inteligencja i atrakcyjność fizyczna.

Gość gość
Na pewno nie wyglądam na 40, tylko na jakieś +/- 22. Wcale takich dobrych genów nie mam, bo do tzw. ideału wiele mi brakuje, ale ciągle próbuję swoich sił na rynku matrymonialnym. :P

Gość mr mysterious
są tak samo seksowni jak ich 70 letnie odpowiedniczki tylko zazwyczaj ktos widzi cudze niedoskonalosci a swoich nie jak autorka.

Gość mr mysterious
dobre geny miałem na myśli młody wygląd reszta jest ta sama niezaleznie od wieku no chyba że zaczniesz zrec 2 razy tyle co teraz to rysy beda bardziej okragle.

Gość gość
Ograniczam jedzenie, bo ja z tych nienajszczuplejszych i zrzucanie kilogramów mi służy. ;) Grubaską nie jestem, ale jednak trochę mnie za dużo.

Gość gość
Chcesz się podobać, to walcz i dbaj o siebie. Nie ma lekko.