Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TNS CBOS KAFE

SONDAŻ WYBORCZY KAFÉ

Polecane posty

Gość gość
01:54 beke ma z ciebie Jarosław i PIS bo docisną was młodych tak mocno że zatęsknicie za ośniorniczkami nie na darmo Kurski mówił o ciemnym ludzie

Gość gość
gość dziś :classic_cool: dokładnie :)

Gość gość
"FAZ": komisarz UE ostrzega Polskę w związku z ustawą medialną Polska pod specjalnym nadzorem Brukseli? ' Pojawiło się kolejne ostrzeżenie pod adresem Polski ze strony Komisji Europejskiej w związku z nowelizacją ustawy o radiofonii i telewizji. Dzisiaj stanowisko w sprawie zajął unijny komisarz do spraw gospodarki cyfrowej i społeczeństwa Günther Oettinger. - Wiele przemawia za tym, że będziemy musieli postawić Polskę pod nadzorem - stwierdził Oettinger w rozmowie z niemieckim dziennikiem "Frankfurter Allgemeine Zeitung".'

Gość gość
KOD: nasze strony internetowe stały się celem masowego ataku 'Komitet Obrony Demokracji informuje, że prowadzone przez nich na Facebooku strony padły ofiarą "masowych ataków przeprowadzonych przez nieznane osoby". Doszło do nich w dniach od 30 grudnia do 2 stycznia. "Jest to bezprecedensowy atak na wolność słowa w polskim internecie oraz próba utrudnienia nam kontaktowania się z naszymi sympatykami" - czytamy w oświadczeniu KOD.'

Gość gość
ten komisarz to członek żydowskiego związku gospodyń wiejskich więc należy do układu :classic_cool: nie wierzcie w propagandę, wierzcie Jarkowi :-P

Gość gość
:p

Gość je suis andrzej
Ja bardzo proszę aby Pan Wielebny Joachim nie obrażał poznaniaków którzy wczoraj manifestowali i nazywał ich zwiazkiem zawodowym Pana sędziego Rzeplińskiego

Gość gość
gość dziś >>> Teraz w TVP będą tylko' PRAWI ' dziennikarze i pracować będą za "BÓG ZAPŁAĆ" ! ;):P

Gość gość
straszny ten rząd żeby cokolwiek zrobić powinien najpierw zapytać przyjaciół z brukseli tak jak kiedyś pytali towarzyszy radzieckich polska nie ma prawa do samodzielności

Gość gość
gość dziś > ha to jeszcze gorzej bo to Żyd, mason i cyklista :-D

Gość gość
są normy unijne które zgodziliśmy się przestrzegać wstępując do unii jakim trzeba być idiotą by tego nie wiedzieć ?

Gość gość
do przygłupich : rzad polski ma prawo do samodzielności w ramach prawa polskiego i unijnego paniał ?

Gość gość
gość dziś straszny ten rząd żeby cokolwiek zrobić powinien najpierw zapytać przyjaciół z brukseli tak jak kiedyś pytali towarzyszy radzieckich polska nie ma prawa do samodzielności > Pie/przysz od rzeczy. Należymy do UE i mamy z tego powodu rowniez obowiązki, nie tylko profity

Gość gość
gość dziś do przygłupich : rzad polski ma prawo do samodzielności w ramach prawa polskiego i unijnego paniał ? > Czy ty na głowe upadłes z dużej wysokosci ? Własnie o to chodzi, że rząd nie przestrzega prawa, a Duda podpisuje to co mu karze Kaczyński. Duda przysięgał na Konstytucję, a nie Kaczyńskiemu. Nawet taki przymuł pisowski jak ty, powinien to zrozumiec.

Gość gość
Ponieważ 80% mediów należy do niemców więc polska ma zobowiązania i nie ma prawa ot tak wywalić sobie pana lisa na pysk bo kaczorowi sie tak podoba

Gość gość
gość dziś do przygłupich : rzad polski ma prawo do samodzielności w ramach prawa polskiego i unijnego paniał ? > Czy ty na głowe upadłes z dużej wysokosci ? Własnie o to chodzi, że rząd nie przestrzega prawa, a Duda podpisuje to co mu karze Kaczyński. Duda przysięgał na Konstytucję, a nie Kaczyńskiemu. Nawet taki przymuł pisowski jak ty, powinien to zrozumiec.

Gość gość
gość dziś Ponieważ 80% mediów należy do niemców więc polska ma zobowiązania i nie ma prawa ot tak wywalić sobie pana lisa na pysk bo kaczorowi sie tak podoba > co ty za teksty durne tuutaj wpie/przasz !? co ma piernik do wiatraka ?

Gość gość
gość 14;14 Dobrze napisał/a bo jeżeli większość przemysłu, banki ,media, handel itd należą do obcego kapitału to co taki rząd Kaczora będzie wprowadzał swoje chore prawo nie mają nic do gadania muszą słuchać co im unia nakazuje

Gość gość
gość dziś gość 14;14 Dobrze napisał/a bo jeżeli większość przemysłu, banki ,media, handel itd należą do obcego kapitału to co taki rząd Kaczora będzie wprowadzał swoje chore prawo nie mają nic do gadania muszą słuchać co im unia nakazuje x ty nie wiesz o czym mówisz wszyscy czlonkowie UE musza przestrzegać prawa, ktore jest dla wszystkich równe. nie ma tak, że ktos sobie olewa prawo, a łapę wyciaga po pieniądze. w UE nikt nikogo nie trzyma na siłe. nie podoba się to droga wolna. UE nie zginie

Gość gość
Czy ty na głowe upadłes z dużej wysokosci ? x nie napisałem że rząd przestrzega obecnie czegokolwiek :-P napisałem w odpowiedzi na post że rzekomo słuchamy Brukseli jak kiedyś ZSRR, a więc napisałem że mamy prawo do samodzielności w ramach prawa unijnego i polskiego. Chyba teraz się rozumiemy ? Bo ktoś tam wcześniej pisał że nie możemy być samodzielni to wyjasniłem i możemy w pewnych ramach

Gość gość
wszyscy czlonkowie UE musza przestrzegać prawa, ktore jest dla wszystkich równe. x w zasadzie napisałem to samo więc skąd teza że upadłem z dużej wysokości ? :classic_cool:

Gość gość
A więc : pisanie że nie możemy być samodzielni bo Bruksela jest niczym ZSRR tylko wtedy ma sens jeśli ów ktoś kto tak pisze nie głosował za naszym wejściem do unii. W innym przypadku osoba która tak pisze jest zwyczajnie głupia.

Gość gość
Duda przysięgał na Konstytucję, a nie Kaczyńskiemu. Nawet taki przymuł pisowski jak ty, powinien to zrozumiec. x :D:D:D no właśnie z pierwszym zdaniem się zgadzam w 100% . co do drugiego niestety nie mogę bo nie głosowałem ani na Dudę ani na PIS i póki co popieram działania KOD-u itd.

Gość gość
gość dziś > PiS przecież był przeciwny naszemu wejściu do UE:(

Gość gość
no właśnie z pierwszym zdaniem się zgadzam w 100% . co do drugiego niestety nie mogę bo nie głosowałem ani na Dudę ani na PIS i póki co popieram działania KOD-u itd. > ok przepraszam :p👄

Gość gość
gość dziś x nie ma sprawy, ja nie z tych co łatwo sprowokować 🌻 jesteśmy po tej samej stronie póki co i to ja dzisiaj pozamiatałem pewnych ludków u shatyna prostymi w sumie argumentami tak że aż myrek na spacer musiał wyjść :classic_cool:

Gość gość
a doczekać się słowa przepraszam na kafeterii to jak doczekać się że prezes J. powie " pomylołem się " :-P

Gość gość
:-D