Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TNS CBOS KAFE

SONDAŻ WYBORCZY KAFÉ

Polecane posty

Gość gość
Demokracji dzielnie broni Gross Jan Tomasz On też pragnie, żeby nic się nie zmieniło Gdy oczernić trzeba Polskę, zawsze go masz Żeby było proszę państwa tak jak było

Gość gość
"Na polskich ulicach i w międzynarodowych instytucjach.' " x na ulicę to lepiej nie wychodźcie. bo jak wyjdziecie to wtedy i ja wyjdę a to się może skończyć oczyszczeniem mojej ojczyzny ze zdrajców raz na zawsze. a międzynarodowe instytucje to mają tyle do powiedzenia w polskich sprawach na ile zgodzi się demokratycznie wyłoniony polski rząd.

Gość gość
Jest, a jakże i przemawia Lis na żywo Protestuje, żeby mu się nie skończyło W telewizji wypasione sute żniwo Żeby było proszę państwa tak jak było

Gość gość
Protestuje jak należy Urban Jerzy Przyznam szczerze, że mnie wcale nie zdziwiło Larum grają więc z pomocą i on bieży Żeby było proszę państwa tak jak było

Gość gość
Ale naród jednak rozum ma nielichy I w wyborach zdecydował głosów siłą By odsunąć towarzystwo to od michy I nie będzie proszę państwa tak jak było

Gość gość
17;23 niech sobie plują tym jadem daj spokój ,już sie sie zafajdali z tej nienawiści przewracają się o własny jęzor w wyścigu na inwektywy kto bardziej dowali Prezydentowi i Kaczyńskiemu nie widzisz że są na pograniczu szaleństwa

Gość gość
gość dziś > jak widzę jestes na pisowskich usługach. współczuje !!!

Gość gość
na ulicę to lepiej nie wychodźcie. bo jak wyjdziecie to wtedy i ja wyjdę a to się może skończyć oczyszczeniem mojej ojczyzny ze zdrajców raz na zawsze. a międzynarodowe instytucje to mają tyle do powiedzenia w polskich sprawach na ile zgodzi się demokratycznie wyłoniony polski rząd. > spoko, przeżyliśmy PRL, IV RP , przeżyjemy i dzisiejszy PRL-bis :-D

Gość gość
do 18;12 i widzisz poplułeś jadem ciśnienie z ciebie zeszło niech ci będzie że PRL ,a teraz wyluzuj damy wszyscy rade:)

Gość gość
gość dziś do 18;12 i widzisz poplułeś jadem ciśnienie z ciebie zeszło niech ci będzie że PRL ,a teraz wyluzuj damy wszyscy rade >>> Damy radę ! - mowiła Szydło i ... jakos nie daje rady :(

Gość gość
gość dziś do 18;12 i widzisz poplułeś jadem ciśnienie z ciebie zeszło niech ci będzie że PRL > Plucie jadem to domena PiSu i takich pisowskich hejterów jak ty :P

Gość gość
'Tylko od wczoraj petycję internautów o odebranie prezydentowi Andrzejowi Dudzie tytułu Doktora Nauk Prawnych podpisało ponad 11 tys. osób. Liczba ta ciągle rośnie. Apel jest skierowany do Senatu Uniwersytetu Jagiellońskiego. (...) Jak informował portal pikio.pl, petycja internautów ma związek z wczorajszym podpisaniem przez prezydenta nowelizacji ustawy o Trybunale Konstytucyjnym. "W związku z nieustającym łamaniem postanowień konstytucji RP przez sprawującego urząd Prezydenta RP pana Andrzeja Dudę, pracownika Uniwersytetu Jagiellońskiego, legitymującego się tytułem Doktora Nauk Prawnych nadanym przez tę uczelnię, Wzywamy Senat Uczelni do odebrania mu tego tytułu, aby nie mógł nim legitymizować swoich bezprawnych poczynań" – wyjaśniają pomysłodawcy petycji.'

Gość gość
daje rade wszystko jest ok :)

Gość gość
Zastanawiający jest fakt, jak taki bezwartościowy człowiek jak DUDA zrobił doktorat na UJ??? Jest coś takiego jak etyka zawodowa i merytoryka zawodowa, które obowiązują każdego kto doktorat zrobił no i pracował na Uczelni. Wstyd, że taki ciemny typek posługuje się tyt. "Doktora Nauk Prawnych" Widać, że wiele dobrego o prawie słyszał. To nie jest mój prezydent. To zwykły sprzedawczyk!!! Myślę, że Senat UJ powinien go wykluczyć z grona pracowników (nawet urlopowanych).

Gość gość
gość dziś daje rade wszystko jest ok > Tylko jak mozna byc takim bezkrytycznym :(

Gość gość
Nowy rok, bardziej niż na miesiące, będzie się teraz dzielił na miesięcznice. Swoją drogą, to jest jeszcze nieustalone, ile razy w roku przypadać może rocznica smoleńska. /Michał Ogórek/ :-D :-D :-D

Gość gość
a ja uważam, że rocznica smoleńska powinna byc ogloszona świętem narodowym i dniem wolnym od pracy. JESTEM ZA :-D

Gość gość
gość dziś >> Z Dudy taki naukowiec jak z koziej d-py trąba. Nie ma żadnego dorobku naukowego. Przeszukałam cały internet i nie znalazłam ani jednej pracy naukowej napisanej przez Dudę, oprócz pracy doktorskiej. Normalnie w środowiskach naukowych mówi się "publish or vanish", czyli "publikuj, albo znikaj". Kto trzymał tę miernotę na uniwersytecie przez tyle lat, mimo że nie wykazał się żadnym dorobkiem naukowym?

Gość gość
Duda to chłopiec na posylki Kaczyńskiego. Dzisiaj Schetyna w telewizorni mowil, że Duda byl w Wiśle i poniewaz mial podpisać ustawe o TK czyli wypełnić wole Kaczyńskiego , poleciał helikopterem tylko po to, żeby podpisać ustawę. Czy to jest to zachowanie godne prezydenta RP ?

Gość gość
Pan karze sługa musi. :(

Gość gość
'dobra zmiana' według PiS to inwigilacja, chaos, zawłaszczanie państwa

Gość gość
to komuchy tylko przebrane.

Gość gość
A teraz bedziecie wyć bo dziś ok 23 Sejm bierze się za ustawę o mediach.Dowiecie się niedługo o atorytetach zollach i innych stepniach ciekawych rzeczy .Wasze lemingowe puste glowy przeżyją wstrząs. Znikną tadle kraski i inne lewickie.Za pół roku bedziecie tu co innego pisać bo przyjmujecie to co wam telewizor mówi. To jest wlasnie lemingizm który tym się cechuje ze nie myślisz sam tylko to czym zostałeś zaprogramowany.Ponieważ program będzie zmieniony leming będzie co innego myślał. A na razie wyjcie bo rozkosz tego słuchać. Dziękuję

Gość gość
Ps. Jaki dorobek naukowy miał wasz prezydent Komorowski ? Ile znał języków ?