Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaaa22

5 tygodni na schudnięcie

Polecane posty

Gość gość
Hej ! Mozna do Was sie przylaczyc? Marlenka prosze powiedz w jakim czasie zgubilas te kg? Ja waze 64kg przy 164cm wzrostu. Marze o wadze 54kg. Nie wiem jak to zrobic. Mam orbitreka ale boje sie ze od niego bede miala rozbudowne uda. Sunny poradz. Marlenka ile czasu zajelo ci zrzucenie tych 10kg? Ja zsczynam od jutra urlop 3tyg i chcialabym zsczac diete razem z cwiczeniami to potem jak wroce do pracy to latwiej mi bedzie dalej sie odchudzac. Bede wdzieczna za wskazowki. Marlenka napisz swoj przykladowy jadlospis.

Ja ważę podobnie - mam 165 cm i ważę 65 kg. W zeszłym roku schudłam 6 kg samoistnie, nie mam pojęcia dlaczego! Ale najlepsze efekty, jakie widziałam na własne oczy przyniosła regularna dieta z Naturhause. Fakt, że wychodzi drogo (niby wizyty są darmowe, ale zawsze wlepią ci jakieś specyfiki za ok. 100 zł, a trzeba się meldować co tydzień), ale koleżanka schudła przed ślubem 12 kg w 2 miesiące! Więc jak komuś naprawdę zależy, to polecam. Podejrzewam, że specyfiki to placebo, a najwięcej daje zmiana jadłospisu, którą proponują (koleżanka akurat w ogóle nie ćwiczyła).

Ja nie miałam diety.Jadłam wszystko ale ograniczyłam ilość jedzenia i zdecydowanie ograniczyłam słodycze.Staram się też nie jeść po 18 godz i to by było na tyle.Mi taka dieta sprzyjała.Ja te- chciałam 55 kg ale teraz mam 56 i tak jak pisałam zaczyna mi by: widać żebra.Ciuchy też wszystkie szerokie a przy dziecku ciężko jest zmienić całą garderobą bo moja córa non stop poczebuje nowe ciuszki.

Gość gość
Marlenka wiem cos o tym bo tez mam dzieci. Ale mam szafe pelna ubran gdy wazylam 52-54kg wiec chce wrocic do tej wagi. A ile czasu ci zajelo zrzucenie tych 10kg i czy cwiczylas?

Ja nie ćwiczyłam bo moja 4 mies córa budzi się w nocy na jedzenie i ja padam ze zmęczenia.Pr [bowałam ćwiczyć ale skończyło soę to wozytą u lekarza bo strasznie mnie słabiło.Od tego czasu zero wysiłku intensywnego. U mnie to było tak.W ciąży przytyłam 12 kg i wa-yłam 72kg.po porodzie od razu zeszło mi 9kg i wazyłam 63kg.Po porodzie mies karmiłam piersią.Potem zrezygnowałam z karmie ia bo córa miała straszne bóle brzucha.Musiałam jeść tylko kasze i kurczaka żadnych warzyw i mleka mi brakowalo.Ja też miałam już dość.Po tym czasie rzuciłam się na jedzenie a zwłaszcza na czekolade bo tej najbardziej mi brakowało.Waga szybko wzrosła do 65kg.Gdy to zobaczyłam powiedziałam sobie dość i odstawiłam słodycze.Teraz mam 9 kg na minusie.Zajeło 3 mies.

Gość gość
Ja bym chciala sie dolaczyc...I do wrzesnia tez xgubic zbendne kg.

Gość gość
W tytule jest 5 tygodni, topic zaczete 14 maja - czy ktos juz cokolwiek schodl tutaj? Podzielcie sie sukcesami kobietki!

Hej u mnie waga nadal sama spada w dół.Dziś 55.8kg.Mam teraz jakąś manie stawania na wage.Tak strasznie się boje aby nie poszła w góre.W sie nie robie nic takiego co by spowodowało jej wzrost ale stracha nadal mam.

Gość Suny88
Witajcie po przerwie :) Dziś podsumowanie mojej walki od 15-04-2015r. do dnia dzisiejszego: Schudłam 3kg sadki w cm: talia było 75cm jest 69cm spadek 6cm brzuch w dolnej części - było 93cm jest 89cm spadek 4cm pupa najszerszy punkt - 103cm aktualnie jest 97cm :D:D spadek 5cm łącznie straciłam 15cm! Głównie dzięki orbitrekowi :) Dziś wyjeżdżam na urlop :)

Gość gość
A udko? Cos schudlo?

Gość gość
Gratulacje suny! Kazde kilo jest dobre jesli zgubione :) ja lubie czytac o osobach ktorym sie udalo - to mnie bardzo motywuje :) ja na razie 2 kg w dol od 15 dni :) jestem ponizej 60 teraz a juz od 5 lat moja waga oscylowala miedzy 60 i 64 kg i jakos nigdy nie chciala spasc nizej :) ale w tym roku koniec ! 55 kg bede miec i to na zawsze :)

Gość Suny88
Witajcie! :) Zapomniałam o udkach :D Miałam 56cm, a aktualnie jest 53cm więc 3 cm straciłam. Polecam orbitreka. Jak same zauważyłyście jadłam sporo, ok 1600-1700kcal i to głównie dzięki ćwiczeniom zgubiłam cm. Na urlopie jem więcej ale też baardzo dużo spaceruję, pływam w basenie. Mam nadzieję, że dużo nie utyję.

Hej ja odpuściłam a waga sama spadła do 55kg. Cel osiągnięty chociaż już nie był wymagany:)Trzymam za was kciuki.U mnie -10kg:)

Gość Suny88
Marlenka! Gratulacje! życzę Ci utrzymania wagi :)

Hej dziewczyny co tu taka cosza???Gdzie się podziewacie???Jak idzie Wam dietowanie???Ja nadal tu zaglądam i trzymam za Was kciuki:) Straszny skwar dziś u mnie.Ja od rana na samych owocach.jeść si= nie chce.Dopiero wieczorem normalna kolacja.Tak po za tym dużo wody i dwie kawy:)

Gość Suny88
Marlenka ja wracam do "normy" po urlopie. Przez tydzień obżarstwa przytyłam 1kg, wróciło mi po 1cm w obwodach. Szybko naprawię straty :). Wyznaczyłam sobie kolejne cele. Do końca września chciałabym osiągnąć wymarzone wymiary: talia: 65cm brzuch:85cm pupa: 95cm udo: 50cm U mnie też straszny skwar, aż się nie chce ruszyć... myślałam o stworzeniu nowego wątku o zdrowym odżywianiu... nasze tytułowe 5 tygodni już dano minęło. Autorko jak Twoje rezultaty?

Gość brunetka567
Ja schudłam w miesiąc 8kg ale to tylko dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej nie mogłam zabrać się do odchudzania zawsze mówiłam od jutra,od jutra i tak ciągle,ale odkąd stosuję suplement idę do przodu jak burza;)