Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anaaa22

5 tygodni na schudnięcie

Polecane posty

Gość Suny88
Witajcie! Właśnie jadę do pracy ;) jestem po I siadaniu. Zjadłam: kaszke z 30gram platkow jaglanych z mlekiem i bananem + kawa w sumie wyszło jakieś 350kcal :) miłego dnia wam życze!

Gość gość
Ja tez jestem na diecie, ale trochę innej: zrezygnowałam ze slodyczy, piję dużo wody mineralnej i jem co 3 godziny. Już widzę, że brzuch zrobił się bardziej płaski, bo nie objadam się. Oprócz tego jestem już po 2 zabiegach zwalczających cellulit, a wykupiłam całą serię i widz jak uda są mniej galaretowate. Kiedyś próbowałam bańką chińską, też coś tam działało ale nie w tak i tensywnym stopniu jak teraz. Jeżeli jesteście z Poznania to też Wam polecam - salon Beauty Premium w Poznaniu, teraz za 330 zł można miec aż 6 dermomasaży, dla mnie to niska cena.

Gość Pola ale nie z przedszkola
jak dziś dziewczyny? u mnie cały dzień dietetycznie , na 18 byłam na aerobiku. w sobotę mam rodzinną imprezę, więc mam dodatkową motywację. ale na imprezie nie oszukujmy się nie zachowam diety :-( boj ę się skutków :-(

Gość Ewelina11
hej hej:) jestem po treningu trx i ledwo pisze na komputerze bo tak mnie rece bolą.. pamiętacie jak wczoraj rano napisałam ze mam 69 i waga spadła o 1,5kg? dziś rano tez weszłam na wage... 69,9... jak to sie dzieje?! no kurde jak? :( posmutniałam przez to... dziś śniadanie owsianka na mleku z jagodami goi i zarodkami pszennymi i gruszka. na obiad sałatka z sałaty masłowej, pomidorków koktajlowych, szynki drobiowej i serka wiejskkiego. do tego pół kromeczki chlebka pełnoziarnistego. na kolacje koktajl z mleka, mrożonych truskawek i banana. ech... życie jest ciężkie ;( ide sać.. dobrej nocki życzę :)

Gość Suny88
Ewelina11 - nie przejmuj się wagą, takie wahania są normalne. 1x w tygodniu wskakuj na wagę , najlepiej z rana na czczo w identycznym stroju lub bez :P. U mnie też waga skacze ;) ćwiczyłam dzis 30min na orbim -3 serie po 10 przysiadów -kilka serii wymachów nóg na boki Dziś zjadłam w granicach 1600-1700kcal I śniadanie - 350kcal W pracy zjadłam łącznie 750kcal podzielone na 3 posiłki na obiad talerz zupy warzywnej z kaszą jęczmienną 300-400kcal? kolacja serek -200kcal Pola ale nie z przedszkola - mnie również w weekend czeka imprezka rodzinna na pewno podjem sobie coś dobrego :) i nie będę żałować.

Gość Suny88
Witajcie! Dziś wskoczyłam z ciekawosci na wagę jest ok 1,5kg mniej ;) na śniadanie zjadłam tradycyjnie kaszke jaglana na mleku z bananem + kawa w sumie ok 350kcal. Do pracy zabrałam zupe od wczoraj, bułkę wieloziarnista, wędline drobiowa, kefir i banana ;-) miłego dnia!

u mnie na wadze dziś też 0,1 kg więcej, ale to właśnie wahania , którymi się nie będę przejmować. po tygodniu powinien być spadek i koniec! nie grzeszyłam , dietetycznie jadłam, ćwiczyłam to i waga musi spaść. ja tym razem zważę się w piątek, bo w poniedziałek po imprezie nie che podnosić sobie ciśnienia :-)

Gość Suny88
jak minął wam dzień? U mnie dziś bez treningu bo ledwie chodzę po wczorajszych przysiadach :P Na obiado-kolację zjadłam lekkie spaghetti z mięsem z indyka i pomidorami w puszce + makaron ;)

Gość FISC max low
A ja sobie powolutku dokladam cwiczenia i powtorzenia i na zadne bole nie narzekam natomiast dawno sie tak dobrze w srodku ciala nie czulam...taka lekka jakas i budze sie wyprostowana, humor mi wraca. Jak na 2 tygodnie cwiczen domowych (zaczelam od 20 brzuszkow na dzien) to efekty sa ekstra :) Pozdrawiam!

Gość Ewelina11
hej hej hej:) trzymam sie diety jak tylko moge;) cwiczyłam poniedziałek, wtorek, wczoraj przerwa regeneracyjna i dzis ide na 21 na trening. we wtorek zaczełam trzy wyzwania: deska, siad przy scianie i przysiady. dzis dzien 3;p deska 30s, siad 30s, przysiady 60:) z ta wagą to może tez przez meczace mnie od poniedziałku zaparcia... pije 2-3l wody, jem warzywa, owoce, cwicze a i tak co jakis czas mi to wraca;/mimo wszystko nie poddaje sie:P cocby po to zeby sie dowiedziec ile warte sa kapsułki Acai;p jak na razie to raczej nic ;)

Hej kochane;) co tam u Was? ja dzisiaj godzinka na fitnesie i pół godzinki na bieżni;) niestety waga dalej stoi na 74 kg ale i tak jest kilogram mniej w ciagu prawie tygodnia. Mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej;)

hej, ja dziś miałam ciężki dzień. Mimo to poszłam na aerobik i jakoś dałam rade! no zobaczymy co jutro waga pokarze :-)

Gość Suny88
Szalejecie z ćwiczeniami :D super!! U mnie dziś 1h na orbim + A6W Dietetycznie całkiem ok :) standardowo ok 1600-1700kcal I śniadanie: płatki z mlekiem i 100gram truskawek + kawa 250kcal W pracy zjadłam (podzielone na 2 posiłki): - 4 kromki razowca 350kcal - 1/2 serka bieluch lekki - 50kcal - wędlina drobiowa - 40kcal 1banan, 1jabłko, kefir - 360kcal obiad: surówka + pierogi ruskie (185kcal w 100gram) - 400kcal kolacja - surówka + kiełbaska - 160kcal

Gość gość
ja tez mam przymiarke za 5 tyg, i tez chcialabym schudnac 10kg. Waze 70kg mam 163cm.

Gość Suny88
Witajcie! Wyjechałam na weekend. Niestety nie ćwiczyłam ale całkiem sporo ruszałam się przy sprawach remontowych. Dietetycznie średnio. Jutro wracam do normy ;). Jak tam u was?

Gość Ewelina11
no i co tu napisac? :( smuteczek... wyjechałam na trzy dni w góry z chłopakiem więc wiadomo dietka poszła w odstawkę, sobota cała w górach więc mogę to zaliczyc jako porządny trening jednak piątek nie ćwiczony i niedziela też.. do tego mam takie zakwasy w łydkach po tych górach ze dzis tez nie wiem jak to bedzie;p ale na pewno coś poćwicze.. wyzwania idą dalej:) co do wagi to żal pisać.. weszłam dzis rano i jest 70,9 czyli więcej niż 2 tyg temu jak zaczynałam... nie mam siły... ale coś tez niebardzo jest z moim przewodem pokarmowym bo meczą mnie zaparcia... a jem naprawde dużo blonnika, pije wode.. szkoda gadac... no ale zmierzyłam się:) pod biustem 2 cm mniej, talia 3cm mniej, brzuch w najszerszym miejscu 1 cm mniej. i tu jest jakis plusik :)

Hej :-) u mnie optymistyznie, bo zważyłam się wponiedziałek po tej imprezie rodzinnej, ale waga nie podskoczyła do góry :-) Dzię natomiast lekki spadek i waże już 62,5 kg . także jeszcze 2,5 kg do celu! dziś trening zaliczony, wczoraj też. Ewelina zazdroszczę wypadu w góry, uwielbiam góry :-) a cm ci ładnie spadają, to super :-)

Gość Suny88
Witajcie! Ewelina11 - nie przejmuj się , nie poddawaj się, a za chwilę odrobisz "stratę". Ważne, że cm lecą! U mnie po weekendzie 0,6kg na plusie :P Wzięłam się w garść. Wczoraj ćwiczyłam 50 minut na orbitreku, dzisiaj 40 minut. Dietetycznie ok. Pola ale nie z przedszkola - super! gratuluję sukcesów! :)

suny88 dzięki! a dziś miałam ochotę na chipsy . normalnie aż mnie skręcało, ale , że nie miałam ich w domu to niechciało mi się iść i to mnie uratowało! :-)

Odchudzałam się kilka lat temu, ważyłam 74 kg przy wzroście 168 - więc podobnie. Stosowałam dietę opartą na zasadzie liczenia kalorii. Ja akurat jadłam dziennie 1200kcl. Wiem, że to zbyt mało i zbyt drastycznie je obcięłam przez co nabawiłam się jo-jo... Proponuję żebyś wydrukowała sobie tabele z internetu lub ściągnęła jakąś aplikację (jest ich dosyć dużo) i przez kilka dni zapisywała wszystko co jesz (bez specjalnego ograniczania się ). Po paru dniach obcinać stopniowo- najpierw np o 300kcl, a później jeszcze trochę. Do tego jakaś aktywność fizyczna i będzie dobrze.:)

Cześć dziewczyny, jak wam idzie odchudzanie? nadal bez grzechów? ja trzymam się twardo ! dziś na wadzę zobaczyłam kolejny spadek, z czego się bardzo cieszę :-) razem schudłam już 3,5 kg i czuje się już dużo lepiej! jeszcze trochę ponad 2 kg do celu, mam nadzieję , że pójdą równo szybko co poprzednie :-) zmierzyłam się też i cm też uciekają, mam 2 cm mniej w talii , 2 cm mniej w udzie z czego się najbardziej cieszę i 1 cm mniej w pępku :-)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

dwa ostatnie wpisy to spam i absolutnie żadna z nas nic nie kupi! wystarczy sie zdrowo odżywiać i zacząć się ruszać i waga spada. bez sensu jest wydawac kasę na takie specyfiki!

Gość Suny88
spamom dziękujemy :P U mnie też ok. Ćwiczyłam dzisiaj 45min na orbim. Jutro wskoczę na wagę :)

Gość resal
Nie każdemu jest łatwo schudnąć. Jednym wystarczy sam dieta a inni niestety muszą się trochę napracować.Ja aby zrzucić 14 walczyłam przez trzy miesiące codziennie. W tym czasie bardzo pomogły mi tabletki Afrikan Mango.:http://nplink.net/btkjP7vM Nie wyobrażam sobie żebym mogła przejśc przez cały proces bez tych tabletek. Dla mnie to numer jeden w zakresie tabletek na odchudzanie. Mnie się udało ;)

Gość Suny88
hej! Dokonałam pomiarów :) talia było 75cm jest 70cm biodra było 93cm jest 89cm pupa było 103cm jest 99cm :) udo było 56cm jest 55cm W tym tygodniu ćwiczyła codziennie na orbim z wyjątkiem środy ;-) Dietetycznie ok. Nie objadam się. Jak u was?

suny Gratuluje wyników pomiarów! 5 cm mniej w talii wow!!!! :-) super, ja wczoraj miałam impreze , więc dziś nie wchodzę na wagę :-)