Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groomer

Masz dość życia w tym kraju wyjedźmy wspólnie do Hiszpanii

Polecane posty

Gość groomer

Chętnie nawiąże kontakt z osobą lub małżeństwem które ma dość życia w naszym pięknym kraju i myśli o emigracji na stałe. Jestem zmęczony życiem w Polsce i postanowiłem że nie dam się już okradać naszemu kochanemu Państwu z wizją emerytury 750 zł Ja planuje wyjazd do Hiszpanii najlepiej Alicanta lub Valencja . Planuje wyjechać wraz z żoną najdalej w czerwcu br i założyć własną działalność którą tu w Polsce prowadziłem przez wiele lat i znam się na tym jak mało kto – są to usługi Groomerskie czyli salon dla psów i kotów - Wiem że te usługi w takim kraju jak Hiszpania są dość dobrze płatne i nieograniczone sezonowością jak w Polsce z uwagi na okres zimowo jesienny. Mając fach w ręku daje to większe szanse na utrzymanie i normalne życie nie prosząc się nikogo o pracę Znam w Valencji osobę która tam mieszka od lat i pomoże nam ewentualnie w załatwianiu wszystkich formalności urzędowych i innych spraw związanych z zamieszkaniem i wynajęciem lokalu pod tą działalność. Chętnie weźmiemy kogoś kto myśli podobnie i wspólnie z nami wyjedzie mając na uwadze że doinwestuje trochę ten start na obczyźnie bo wspólnie jest raźniej i koszty są mniejsze choćby na początku. Jeśli i ty masz trochę odłożonych pieniędzy możesz jechać i spróbować z nami zacząć życie od nowa. Przyuczę chętnie do tego zawodu daną osobę a także planuje przy salonie robić inne usługi pobieżne więc pracy nie zbraknie dla nas wspólnie. O szczegółach tylko na e-mail groomer.partner@vp.pl

Gość gośćnaranja
ciekawa rzecz,uczę sie hiszpańskiego od trzech lat i kocham zwierzaczki,niestety moje oszczędności to cos około tysiaca złotych :(,życze wam wszystkiego dobrego

Gość groomer z Polski
no widzisz jakiego majątku tu sie dorobiłeś ale uwierz mi że lepiej nie będzie obys nie musiał żebrać któregos dnia ale dziekuje za zyczenia bo nie ma to jak Polak Polaka pocieszy

Gość gość
No to wykurfiaj w podskokach śmieciu. Zagramanica pelno kibli czeka doczyszczenia. Tam potrzebuja takich smieci.