Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

głupio mi wydzwaniać do sponsora

Polecane posty

Gość gość
LV, w przypadku kokainy sprawy nie wyglądają najgorzej. Pij dużo Pepsi, słuchaj muzyki Blutengel i skup się żeby nie wciągać kolejnych kresek. Po miesiącu, uzależnienie minie.

Gość LV
12:03 bo ja zwyczajnie nie umiem planować i żyję dniem dzisiejszym, naprawdę bie przejmuje się tym co będzie jutro, wole sobie czegoś nie zakładać,żeby się nie rozczarować. niektórzy faceci tacy z którymi rzadko się spotykam nie wiedzą prawie nic ale moi stali klienci to tak,wiedzą na co idzie w większości ich kasa, niektórzy czasem płacą działką a na jakichś imprezach cpaja ze mną.

Gość gość
Sprawy zawsze wyglądają najgorzej w przypadku heroiny, która istotnie zmienia sposób działania całego układu nerwowego. Odstawienie heroiny powoduje ból psychiczny i ból fizyczny w całym ciele. Mózg traci techniczną zdolność do działania bez kolejnych dawek narkotyku. Heroinę wytwarza się na bazie opium, tak samo jak morfinę (średnio silna) i kodeinę (najsłabsza). Heroina jest najsilniejsza.

Gość gość
Kochana LV, wszystko będzie dobrze. Podaj mi swoją dłoń i chodź ze mną do Królestwa Nocy. To właśnie ciebie szukałem. Będziesz moją wampirzycą. Jest was więcej i wszystkie należycie do mnie. Nie będziesz rozczarowana. Dam ci lepsze życie :)

Gość LV
kodeine mam za sobą,herę też bralam, ale dość krótko, potem bylam na detoksie i odwyku i do hery nigdy nie wróciłam. uwazam to za najgorsze dno które osiagnelam i choć doznania po herze niezapomniane i nie do porównania to nie chcialabym do tego wracac.

Gość LV
ciekawie się ten temat rozwinal.nawet nie przypuszczalan że na tyle stron i w takim kierunku.

Gość gość
A Ty jaki kierunek chciałaś?

Gość LV
nie wiem. nie przypuszczalam że tyle swojej historii dawania tylka tu opisze.

Gość gość
jaki seks uprawiasz z tymi sponsorami?

Gość LV
oralny,klasyczny, analny.

Gość misskrasnali
dziewczyno ratuj się! Nie wiem, jak wy możecie tak ją wypytywać jak ona się stacza w życiu...narkotyki, picie, seks z różnymi facetami za pieniądze, bo nie umie inaczej zarobić :(

Gość gość
Być może nie jest jej dane znaleźć normalne życie. Być może jej przeznaczaniem jest być ludzkim śmieciem, biologicznym odpadem... lub dołączyć do mnie w Królestwie Nocy jako wampirzyca :) Uczynię ją moją Damą :)

Gość gość
Persefona sie juz dawno stoczyła, teraz tylko o tym opowiada.

Gość gość
...

Gość LV
dziś jestem umówiona z tym klientem co dal mi wcześniej kasę na 20:00

Gość gość
i jak sobie poradzilas z tym wszystkim?