Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

głupio mi wydzwaniać do sponsora

Polecane posty

Gość LV

i blagac by się ze mną spotkał i dał mi kasę albo przelał ja na konto,bo zostało mi 14zl...a na spotkanie z seksem mogę się z nim umówić po weekendzie bo mam okres.nie lubię takich sytuacji.

Gość LV
przecież jestem niedysponowana to do któregokolwiek bym nie zadzwoniła to mogę tylko te kasę wyblagac a odpracowac to później.

Gość gość
ale przecież teraz możesz brać do buzi, dam Ci 100 zł jak mi go poliżesz, chcesz?:)

Gość gość
Nie tylko nie zaczęłaś trzeźwieć ale coraz bardziej się staczasz dziewczyno.

Gość gość
a mojemu kochankowi nie przeszkadza gdy mam okres !

Gość LV
po czym wnosisz że się staczam?prostytutka jestem nie od dziś,wczoraj zalozylam temat o tym ale pod innym nickiem i go usunięto, uj wie za co. dobrze ze udało się mi załatwić 600zl dzisiaj a spotykam się w następnym tygodniu.

Gość gość
Poszukaj sobie dwóch będzie większy dochód ,dasz rade

Gość gość
dragi kosztują...

Gość LV
generalnie mam spore grono facetów do wyboru i nie spotykam się z jednym czy nawet z dwoma ale nie każdego mam odwagę tak wyprosic przed spotkaniem o kasę...

Gość gość
takie laski co mają paru stalych klientow zazwyczaj mają ful kasy, tak marnie ci płacą czy tak duzo wydajesz?

To taka urocza abstrakcja, głupio Ci poprosić kogoś o pożyczkę, ale robić laskę obcemu facetowi i oddawać mu się praktycznie na zawołanie za pieniądze to już nie jest głupio? Przedziwny system wartości, niby żadna praca nie hańbi, ale ja tam wolałabym zapi/eprzać w fast-foodzie od rana do wieczora niż się prostytuować.

Gość gość
Skoro Ci tak glupio wydzwaniac to nie dzwon. Daj sobie spokoj, szanuj sie. Szacunku do samej siebie nikt Ci nie zwroci. :)

Gość LV
wydaje sporo,zwlaszcza w weekendy,ogolnie kasa idzie mi jak woda, nie potrafię oszczędzać...mam sporo klientów którzy do mnie wracają,ale też nie spotykam się aż tak bardzo często bo bywają tygodnie bez żadnego spotkania a i takie a którym i z pięć razy jestem umowiona albo kiedy chodzę towarzyszyć na imprezach to i nie tylko kasa wpadnie ale są i darmowe uzywki.

Gość gość
chwała jej za to, ze przynajmniej nie wyciąga łapy po zasiłek ;)

Gość gość
Szanuj sie dziewucho.

Gość LV
pisalam że już zadzwoniłam i załatwilam 600zl. nie chce juz się zapozyczac u moich współlokatorow... ja dziś juz nie czuje że nie mam szacunku do siebie, a zapier/dalac w fast foodzie?nie nadaję się do takiej pracy,każdy robi co potrafi i krzywdy nikomu nie robię.

Gość gość
masz współlokatorów i zapraszasz facetów? hardocowa dziewczyna :D

Gość LV
dokładnie tak-bardziej bym się chyba zle czula z tym ze wyciągam łapy po zasilki niż z tym co robię a zarabiam uczciwie.

Gość LV
nie,do domu nie zapraszam moich klientów. nawet nie wiedzą gdzie mieszkam mimo że moi współlokatorzy o wszystkim wiedzą. spotykamy się w hotelu albo u niego.

Gość gość
A ile zarabiasz za nocke? Ciekawi mnie to

Gość gość
mnie tez zaciekawila Twoja osoba :) a rodzina wie jak pracujesz? jestes w zwiazku?

Gość LV
ja sie z każdym umawiam indywidualnie i nie mam jakiegoś cennika czy coś...np.za te 600 zl na które się dziś umówilam spędzę z facetem 3h-niekoniecznie całe wypełnione seksem. a np.ostatnio byłam z jednym z facetów na kolacji za ktora oczywiście placil a potem spędziłam jeszcze z nim 2h i dostalam 500...czasem dostaje też prezenty typu perfumy.

Gość LV
moje relacje z matką są skomplikowane,nie wiem czy wie, ze robie to w dalszym ciągu ale na pewno wiedziała że miałam takie epizody jako nastolatka.z dalszą rodzina moje kontakty nie są jakieś super, ale raczej nie wiedzą. nie, nie jestem w związku ostatnio z 3lata temu może.

Nie nazwałabym tego do końca uczciwą pracą z tego względu, że w naszym kraju prostytucja jest nielegalna, ale to tak na marginesie. Ja nie mówię, że komuś krzywdę robisz, może ją robisz samej sobie a może nie, jak Ci to odpowiada to w porządku, po prostu mnie się taka praca kompletnie w głowie nie mieści, tzn. nie mieści mi się, żebym mogła tak pracować i tyle.

Gość gość
tez bym chyba tak nie umiala zyc. ale zarobic 5 stówek za 2-3 godziny spedzone facetem to niezla fucha.

Gość LV
mi się to w głowie też nie miescilo i wierz mi,jakby mi ktoś z 10 lat temu powiedzial,ze bede tak zarabiać uznalabym to za bardzo slaby żart. a teraz zupełnie inaczej na to patrze mimo że sporo nerwow mnie to kosztowalo,dzis jestem na zupelnie innym etapie.

Gość gość
moja znajoma tak zarabiala ale przed kazdym spotkaniem ładowała sobie pół grama w nos żeby przetrwac.

Gość LV
ja też często robie tak jak Twoja znajoma albo też pije ale ja robiłam to zanim zaczęłam tak zarabiać-po prostu zaczęłam tę pracę bo w pewnym momencie zabrakło mi na moje przyjemności.

Gość gość
wez sie ogarnij bo pieniadze to nie wszystko.Ty pieprzona materialistko! Dawac d**y tylko po to zeby sobie cos kupić???!!!

Dlaczego? Przekroczyłaś taką granicę i masz jeszcze jakieś skrupuły? Nie krępuj się:).