Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam serce ale bez duszy

Polecane posty

Gość gość

czuję skamielinę w obrębie klatki piersiowej, zimna do bólu obojętna, drwi ze mnie, że się tam znalazła niby na zaproszenie, ale ja jej tam nie zapraszałem :( sama wlazła.... ehhh z czasem... ktoś też tak ma? :(

Gość gość
Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale czasami kiedy wołam hop, hop echo odbija się od.... niczego. Nie wiem co gorsze. Nie mieć tam nic, czy mieć skamielinę. :)

Gość gość
dziękuję, więc jest nas oboje dwoje :( ale nic poza tym, nadziei też nie ma, to przykre :(

Gość gość
nadziei na co ?

Gość gość
na szczerą wrażliwą oddaną uczciwą i uczuciową z wadami ale bez skaz radosną szczęśliwą piękną cudowną miłość :(

Gość gość
a nadzieję ma niezwykle ciepły, szczery i empatyczny mężczyzna zapewne ?

Gość gość
ja walcze by tego nie wpuscic, zywie sie promyczkami nadziei jest ciezko

Gość gość
zimny jak głaz :(

Gość gość
Jest mi cholernie ciężko otworzyć się na tą miłość choć tylko to trzyma mnie przy życiu.mam problemy osobiste i już zupełnie sobie z tym nie radze ,to jest jakąś totalna zagadka.Od 19 lat się z tym zmagam.

Gość gość
świetnie Ci idzie, ale dla zapewnienia sobie dodatkowych forów w tej walce, doradzam nie trąbienie o tym na prawo i lewo. ;) złośliwy los słyszy i jeszcze Ci psikusa zrobi.

Gość gość
ale o CZYM tym mówisz?!!, ja przeżywam cierpienie, katorgi, mękę złość i radość, nie czuję tego.... tylko obojętność, relatywizm, ukarzam się samym jestestwem bycia sobą :(

Gość gość
a co sie stalo 19 lat temu? ze sie zaczales zmagac?

Gość gość
a nie przyszlo ci do tego relatywistycznego lba cze Bog ma dla ciebie indywidualny plan na ktory po prostu masz sie otworzyc?

Gość gość
nie wierzę w Boga w postaci rąbanej na kawałki przez populistycznych fanatyków :(

Gość gość
bóg też ma pewnie niezły ubaw, kiedy się sobie przegląda w naszych spojrzeniach znaczy, nie moich, bo ja też mam sporo sceptycyzmu :O niepokalane poczęcie ? ;)

Gość gość
w ogóle ten uczuciowy, też się jakiś dziwny zrobił. Jestestwo ? Brak czucia w czuciu ? A w doopie się szanownemu Panu przypadkiem nie poprzewracało, z tego nadmiaru braków ?

Gość gość
no i slusznie On jest wiekszy niz twoje i ich wyobrazenie. Co nie zmienia faktu ze cie kocha bardziej niz ty Jego a tego typu doswiadczenia zawsze dostajemy PO COS - tylko jak sie staja naszym udzialem to nie wiemy po co. Moze po to by dokonac swiadomego wyboru po ktorej stronie stajesz?

Gość gość
Chciałam oświadczyć, że odcinam się od wypowiedzi gościa powyżej piszącej ;) o świadomym stawaniu po którejś ze stron. Jestem bezstronnym świadkiem i nie staję, choćby nie wiem. ;)

Gość gość
i stad twoje rozterki bo jak nie staniesz po stronie milosci to po drugiej stronie jest racjonalizacja i sceptycyzm i tysiace innych wymowek by nie miec duszy jak ty to nazywasz

Gość gość
Chyba doopa ;) MMarto ;) Moja pustka nie jest zabawna. Niedawno nawet wydawało mi się, że coś w niej zaczyna kiełkować, ale niestety zorientowałam się jak to w życiu, za późno :) Kiełek się wziął i zawinął i tyle go widzieli ech ...

Gość gość
nie czuję tego, mam obumarłe receptory :( synapsy realizują plan, w którym neima mie :(

Gość gość
gościu ? przepraszam Cię, ale to nie moje rozterki, tylko autora, który notabene się również wziął i zaginął ;)

Gość gość
o :) znalazł się :D autorze drogi, gdybym Cię nie znała, to bym pomyślała, że Cię znam :D Rada na dzisiaj. Idź i wystaw czułki na słońce. Mi pomaga :D Pa :)

Gość gość
nawet nie przeczę, możę i znasz i cóż z tego... pomemłane życie :(

Gość gość
same nie realizuja ty im pomagasz swoja bierna postawa, tak samo jak twoj ogrod sam sie nie zmieni w chwastowisko jesli bedziesz o niego dbac sa mysli jak chwasty a ty pozwalasz im nie tylko rosnac ale i sie rozmnazac na reszte jestestwa to mialam na mysli piszac o swiadomym stawaniu po ktorejs ze stron

Gość gość
nie wiem co napisać... zatkało mię:classic_cool: to piękne że ktoś tu myśli :)

Gość gość
specjalizuje sie w wyrywaniu baobabow na mojej planecie ;)

Gość gość
a mnie cofnęło z drogi ;) to prawda, to piękne, takie myśli w takim miejscu

Gość gość
i co z tego, serce sercu nie równe :( a duszę można nabądź:classic_cool: