Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę sobie kupić jakąś ekstra torebkę. Budżet 1500zł.

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że są torebki duuużo droższe ale jestem studentką :) Marzy mi się prosta, klasyczna torebka mieszcząca format A4. Chodzi mi o świetną jakość, lubię minimalizm. Zastanawiałam się nad marką Batycki ale ostatnio słyszę coraz więcej negatywnych opinii. Myślałam o tym modelu: http://sklep.batycki.pl/dla-niej/torebka-too-91-lakier-czarny-m.html. Ogólnie nie lubię błyszczących skór ale ta mi się spodobała. Co polecacie?

Gość gość
no to se kup

Gość gość
Napisałam tutaj post z prośbą o polecenie jakiś sprawdzonych marek:) Chodzi mi o świetną jakość, gustowne wykończenie. Podkreślam ŻADNYCH M. Korsów itd. z napisami na pół torebki. Pytam, bo może znacie jakieś takie mniej popularne marki godne uwagi, które mogą się pochwalić dobrymi poroduktami?

Gość gość
Ja miałam jedną torebkę z wittchena ale może przez cenę (500zł po przecenie) trochę mnie rozczarowała jakością, skóra szybko się przetarła.

Gość gość
up

Gość gość
LV Voltaire ale jeszcze kasy dozbieraj :)

Gość Sinkaxx
Sprawdzony mamy ten- http://rymarska.pl/torebki-klasyczne Siostra i mama zamawiała u nich swoje torebki, które bardzo sobie chwalą. Nic z nimi się nie dzieje- co jest bardzo ważne przy takim asortymencie. Polecam bo ceny posiadają rewelacyjne i zostanie ci jeszcze kasa na super wyjazd!