Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet kupuje Wiedźmina 3 :(

Polecane posty

Gość gość

Gra w te gry jak głupi, od dawna jara się tym wiedźminem, jakby to nie wiadomo co było, teraz pewnie będzie ostro na to fazować, czeka mnie ciężki okres :( Kiedy dorosłym facetom przechodzi coś takiego? On ma 24 lata, mógłby mieć ambitniejsze hobby :/

Gość gość
raczej nigdy; znam 40-latków którzy tak życie marnują i rozbijają małżeństwa :o

Gość gość
Super :/ Co faceci widzą w tych gierkach?

Gość gość
"On ma 24 lata, mógłby mieć ambitniejsze hobby :/ " Ciekawa jestem, jakie Ty masz ambitne hobby? Może 50 Twarzy Greya lub głupawe komedie romantyczne? Wiedźmin jest rewelacyjny i robi furorę na świecie, mamy być z czego dumni :) Polecam również książki.

Gość gość
Tak, lubię 50 Twarzy Greya i co? Przynajmniej to jest realne, a nie jakieś smoki i inne potworki jak z bajeczki

Gość kooosia
kuwwwwa ale żeś doeebała z tymi 50 twarzami xD co za kretynka xD żenada

Gość gość
a ja jesteo kobieta i nie mam nic przeciwko grom sama ciętemie gram również w wiedzmina mam 32 lata i dwoje dzieci:) mój facet raczej woli grać w czołgi :) ale w wiedzmina też grał.

Gość gość
a ja się nie mogę doczekać, aż sama kupie :) moj facet też nie jest zbyt zachwycony, ale pewnie pogra. Nie jestem jakas maniaczką, ale niektóre gry mnie wciagaja i akurat wiedzmin jest super. Nie martw sie, pogra troche, zarwie kilka nocy i bedzie spokoj. Przynajmniej bedzie w domu. Mogłby miec pasje typu podrywanie lasek i picie z kumplami. Nie rozumiem o co niektóre kobiety sie wściekają, uważam że już gry są lepsze niż jakieś romansidła czy wyprzedaże.