Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktori2238494

Mam 13 lat I jestem załamana

Polecane posty

Gość Wiktori2238494

Mam 13 lat i jestem załamana. Właśnie poklucilam sie z moją matką. Mieszkam w Anglii tylko z nią i podczas kłutni powiedziała mi ze w Polsce nikogo nie obchodzę i ze tam nigdy więcej nie pojadę ( a chce lecieć na całe wakacje), ze jak chce to z domu moge sie wynosic, I ze nigdy wiecej nie bedzie mnie sluchac. Jestem zalamana nie wiem co mam robic. Wszystkie slows bardzo mnie zranily. Mialysmy Jechac jutro do miasta to powiedziala ze nigdzie mnie nie zabiera. Mnie tez ponioslo I powiedzialam jej pare brzydkich slow. Ale on a zawsze na mnie przeklina. Mam juz tego dosc. Siedze sama w pokoju I placze. Co robic?

Gość gość
a ty co tu robisz o tej godzinie ? Dzieci powinny spac o 20 00. Rodzice pozwalaja ci siedziec do polnocy ?

Gość gość
A o co poszło?

Gość gość
A nie masz jakiejs babci albo dziadka w Polsce ?

Gość gośćula
przeczekaj,może mama miała zły dzień a ty też pyszczylaś ,nie usprawiedliwiam jej bo nie powinna tak mówić ale to tylko człowiek którego też czasem poniesie. idz spać a rano na spokojnie spytaj mamy czy to co wczoraj w złosci ci .powiedziała jest prawdą i powiedz że ty ze swojej strony przepraszasz za te brzydkie słowa ale i ciebie poniosło.

Gość gość
Właśnie ze mam cała rodzine w Polsce. I chce jechać na wakacje

Gość gość
Gośćula- dziękuje za odpowiedz.

Gość gość
sama mam 15 latka i też sie czasem osro kłócimy ale zawsze któres z nas przyjdzie i wyciagnie łape na zgode i wtedy rozmawiamy o swoich uczuciach ,co nas zraniło,dlaczego tak a nie inaczej sobie powiedzielismy. Wchodzi w trudny ,nawet dla siebie samej niezrozumiały okres zycia. To naturalne że będą zgrzyty,powiedz mamie wszystko co czujesz ,że jest Ci przykro i żeby wiecej tak do ciebie nie mówiła,jak chce sie na kimś wyzyc to niech wali pieściami w łózko,ty jestes żywa czującą istota a nie workiem treningowym. Tez miałam taką mamę .

Gość gość
bachory zawsze czegoś chcą daj matce spokój ona nie jest od tego żeby ci ciągle coś dawać a ty nie jesteś pępkiem świata

Gość gość
Byk na byku,co robić gramatyki się pouczyć i matki sluchac !!