Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgregory32

Żona chce wzbudzić zazdość

Polecane posty

Gość gośćgregory32

Jesteśmy w trudnej sytuacji przed prawdopodobnym rozwodem. Nasze małżeństwo trwa od 10 lat. Mamy 9letniego syna, super chłopak .W naszym związku było naprawdę kilka ostrzejszych wymian poglądów. Nie śpimy razem od 8 lat, decyzja żony. Sex raz na 2 miesiące jak ma taki kaprys albo jak chce żebym coś zrobił.Pretęsje za nieudany związek do mnie. Próba rozmów z żoną jej odpowiedź-niema o czym rozmawiać. Jest tragicznie chyba się domyślacie. Ostatnio zaczęła się pojawiać ładna bielizna damska, na pytanie czy szuka nowego taty dla syna stwierdziła, że jest już za stara(47l)i że już jej nikt nie chce bo niedostaje żadnych propozycji .No i była awantura. Po co kupuje nowa bieliznę i zostawia ją w łazience w miejscu widocznym żebym ją zobaczył. Jaki ma w tym cel (następna awantura)mówiąc że już nic nas nie łączy. To jest wielki skrót całej historii. Po co to robi napiszcie.

Gość gość
Może chce żebyś się nią w końcu zainteresował?

Gość gość
Może chciała si poczuć seksowna i dlatego ją kupiła? Wiesz, nawet nie przed kimś, ale choćby przed samą sobą. A zostawić mogła niecelowo. No albo faktycznie, by coś wzbudzić u Ciebie. Może kusić?

Gość gość
Wiesz kobiety lubią ładną bielizne więc nic w tym złego

Gość gość
Ona potrzebuje więcej twojej adoracji, o czym tu rozmawiać, komunikat chyba jasny. A ty rozkładasz to na częśc****erwsze i wszystko psujesz.

Gość gość
skoro sie z toba rozwodzi to dla ciebie nie kupuje ...

Gość gość
Moja też straszyła rozwodem, okazało się że chciała bardziej mnie.

Gość gość
Chce zebys ja ostro wziął. Zacznij delikatnie, ale jak pojedziesz z tym koksem, to daj czadu.