Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo bedziecie glosowac na DUDE czy BRONKA??

Polecane posty

Gość gość
Duda

Gość AlaKafe29
Przez podatek katastralny będziemy ugotowani, oby Bredzisław został odsunięty od władzy... Spłacam kredyt, ciężko pracuję i nie chcę płacić jeszcze więcej, po prostu nie damy rady. :(

Gość kiepasa W
przeciw POwskiej marionetce,przeciw nieukowi,imbecylowi i obłudnemu wieśniakowi,który pcha się do koryta jak świnia,wciągu nocy radykalnie zmienił POglądy,a wszystko po to,żeby przez kolejna 5 lat pasożytować na państwowym wikcie i mieć kraj i obywatela głęboko w d... NIE CHCEMY TAKIEGO PREZYDENTA,NIE CHCEMY TAKIEGO RZĄDU,NIE CHCEMY PO!!!

Gość gość
Duda i nie ma o czym więcej dyskutowac

Gość gość
obydwoje sa zdrowo kopnięci

Gość gość
szkoda,ze cimoszewicz wycofal sie z polityki.bylby super prezydentem.

Gość gość
kąpnięci to są ludzie którzy nie słuchają tego co Duda mówi i nie wyciągają wniosków wystarczy posłuchać aby się dowiedzieć jak PO KOmór i Tusk zniszczyli nasz kraj !

Gość gość
Na Dudę, nie na Komorowskiego. Teraz Komorowski się stara, a w I turze zachowywał się jak pewny siebie buc, nie świadomy tego, że ludzie chcą zmian, nie chcą go za prezydenta.

Gość topacz efka
po wygranych wyborach,przez Dudę oczywiście,komor zostanie ochroniarzem w pałacu prezydenckim na umowę zlecenie za 600zł,bez ubezpieczenia i emertury

Gość gość
będę głosować przeciw Bredzisławowi Bulowi Komoruskiemu

Gość gość
po 5 latach pilnowania żyrandola nagle się obudził :D i sądzi że naród głupi uwierz w tę jego nagłą przemianę i zrozumienie dla narodu ! fałszywiec przebrzydły ! był nikim jest nikim i nic nigdy dobrego dla narodu nie zrobił ! klamie , oszukuje do spółki z tuskiem i całą bandą PO tym złodziejom zalezy tylko aby utrzymać się przy korycie i aby po przejęciu władzy przez inną partię nie wyszły na jaw ich wszystkie szulerstwa przekręty !!! Głosuję na Dudę , bo chcę aby wyszły wszystkie PO wskie złodziejskie machloje ! Głosuję na Dudę bo to ostatni nadzieja na zmianę !

Gość gość
Pakuj bronku walizy,bierz z sobą swojego kaszalota i wyp.....alaj z pałacu,już nie chcemy was utrzymywać,w niedzielę jesteśmy przeciw tobie imbecylu...

Gość gość
bronka

Gość gość
Tylko Duda Na emeryta głosować nie będę.

Gość gość
Duda na złodzieja i marionetkę tuska głosować nie będę !

Gość gość
Duda :-) stary tetryk Komor niech idzie z palacu szukać pracy i kredytu

Gość gość
Na Dudę!

Gość gość
duda!!! mam 19 lat i nie mam zamiaru pracować do 80 r.z. bo do tego dojdzie za rządów bula

Gość gość
Na Bronka :)

Gość wyborca Pawła
Duda to się uda! :-) Wyborcy Kukiza są z Tobą!

Gość gość
Na Bronka na swojego spokojnego chłopa :)

Gość gość
Duda! Po co komu śpiący strażnik żyrandola.

Gość gość
Dude

Gość gość
na Komorowskiego ! nie chcę IV RP Dudy i Kaczyńskiego !!!!!!

Gość gość
"Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Dudę Bo zbyt cię kocham Ojczyzno! Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmianę oblicza Nie chcę powrotu Ziobry, I teczek Macierewicza. Na Dudę nie oddam głosu! Pamiętam, Jarka premierem, I kpiny z demokracji I koalicję z Lepperem. Nie chcę mieć znów premiera Co straszy Ruskiem i Żydem Co ciągle dzieli Polaków I może zaszczuć jak Blidę. Za kłamstwa i pomówienia, Prawdę, mgłą sztuczną okrytą Za skłócanie rodaków Za IV Rzeczpospolitą. Za "Tusk ma krew na rękach", A memu Bratu Chwała! Za wrzaski nad trumnami I nogę generała! Za propagandę, która nie łączy, ale dzieli. Za żądania pomników z kieszeni obywateli! Za marsze z pochodniami, Jazdę "po trupach do celu", Za negowanie wyborów I PROFANACJĘ WAWELU!!!! Dziś w duszy mej zakamarkach Odkrywam decyzji sedno: Nie chce powrotu PiS-u, Bo nie jest mi wszystko jedno!" x Też mi nie jest wszystko jedno ...

Gość gość
gość wczoraj Duda! Po co komu śpiący strażnik żyrandola. o co za naiwność :-D :-D :-D Duda kandydat Kaczyńskiego na prezydenta, nie bedzie strażnikiem żyrandola mowisz :-D no to wyobraź sobie sytuacje gdyby tak Kaczyński jesienią doszedł do waaadzy to wtedy dzielny prezydent Duda na pewno prowadziłby samodzielną politykę i wetował ustawy proponowane przez Kaczyńskiego :-D :-D :-D ;):P ps ile wiosenek liczysz, że jestes tak naiwny/a ?

Gość gość
Tylko nie na PO. Komorowski się nie nadaje, miał całe 5 lat i 8 lat w PO. Pokazał, jak można zniszczyć polski kraj. Niech bierze żyrandol iwynocha na stare śmieci.

Gość gość
jaka katastrofa

Gość gość
dosyc tego dobrego

Gość gość
W tvp.info robią kampanie Komorowskiemu! Udzielają mu popacia .... Oni wszyscy mają coś na sumieniu, dlatego na końcu zada mają ludzi, którzy mają serdecznie dość nieudaczników, którym jest ciężko i źle pod rządami PO. Trzęsą portami, przed własnym sumieniem i na siłę wpychają pilnowacza pod żyrandol, aby uchronić swe napasione tyłki, albo nie stracić tego, co im spada z nieba. Karolak wielki mi autorytet, źona samotnie wychowuje 2kę dzieci, a on figluje na prawo i lewo. To ma być wzór do poparcia. Wstyd, taki sam jak w PO.