Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo bedziecie glosowac na DUDE czy BRONKA??

Polecane posty

Gość gość
Na Dudę! Na Polskę!

Gość gość
Teraz widzicie jak zachował się Komorowski z flagą PO, to było zaskoczenie dla niego. Miotał się przerzucał do dziennikarki. Czyli wyrzucił flagę swojego ugrupowania, które finansuje jego kampanię. A reszta to pytania znane i przetrenowane wcześniej a na pytania Dudy nie odpowiadał tylko wygłaszał z agresją wyuczone formułki i niby dowody przeciwko Dudzie i PiS a to zwykła ordynarna manipulacja. Duda w swoich wypowiedziach mówił o Polsce a Komorowski o Dudzie i rządach PiS. Żałosny kandydat WSI. Trzeba pilnować liczenia głosów 24 maja. Głosuję na Dudę gdyż mam dość afer w wykonaniu PO i wstyd mi za prezydenta, który kompromituje Polskę swoim zachowaniem i brakiem wiedzy i inteligencji. Duda to wykształcony, mądry, inteligentny i kocha Polskę, szanuje wyborców, jego życiorys i jego rodziny jest czysty, prawy i niczym brudnym nie splamiony.

Gość gość
przeciwko komorowskiemu !

Gość gość
Duda wygra :)

Gość gość
Mniejsze zło, czyli Duda...

Gość gość
nawet na samego diabła ! byleby nie na Komora i szajkę PO wskich złodzei !

Gość gość
Rządy PISu nie były tragedią, wyłącz tvn i zacznij myśleć samodzielnie :)

Gość gość
Dudzie juz dziekujemy!

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "mniejsze zło", zło to zło. Możesz mi wyjaśnić, dlaczego rzekomo PIS jest "mniejszym złem" ?, mam nadzieje że przekonasz mnie do tego pojęcia :)

Gość gość
Widzę to tak Platforma PO ma w swojej niepodzielnej władzy zarówno Rząd, Senat jak i Prezydenta, czyli pełnia władzy w jednym ręku, robią co chcą, dla platformersów dobrze dla reszty masy źle. Nie ma nawet kto ich kontrolować, a prezydent aktualny bezwolnie robi to co mu Platforma podsunie,wszystko podpisuje i własnego zdania nie ma, to marionetka w rękach Platformy (i tych co stoją za Platformą). Utrata prezydentury przez Komorowskiego to jest rozbicie hermetycznego układu i niepodzielnych rządów platformy. I o to chodzi. Osłabić ośmiornicę. Głosuję na A.Dudę, jest młody, inteligentny , mądry, wykształcony, ma dobrą prezencję i jest kulturalny z klasą. Tym różni się od p.Komorowskiego (WSI)

Gość gość
zacznij myśleć samodzielnie usmiech.gif tak PO wcy zacznijcie myśleć samodzielnie !!!

Gość gość
Oczywiście głosuję na Dudę Nie dam głosu na rządy seniorów , niech idą na emeryturę, i niech sobie śpią pod emeryckim żyrandolem.

Gość gość
Duda ma energię Bronek ledwo czlapie czyli czas na emeryturę

Gość gość
DUDA!

Gość gość
Zagłosowalam na Dude

Gość gość
Ja i moja rodzina w komplecie głosujemy na Dudę! Komorowski 5 lat robił sobie z Polaków jaja, dopiero jak poczuł smród porażki to udaje, że coś chce zrobić. Ale to jest niewiarygodny człowiek. Pięć lat temu wyborcom przysięgał, jak po prezydenturę sięgał, jak prezydenturę dostał , to przysięgać ( i cokolwiek robić) przestał. Nie ryzykuję i na Dudę głosuję

Gość gość
DUDA

Gość gość
Duda. komor nagle po 5 latach reformy chce wprowadzać. Żałosne. Komorowskiemu dziękujemy już.