Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety puszyste maja kompleksy ?

Polecane posty

Gość gość

Przynajmniej nikt takich nie porwie do burdelu, a to teraz jest częste niestety :/

Gość gość
Bo nikt ich publicznie nie skomplementuje na poważnie. Faceci, nawet ci, którym one się podobają, są pod presją społeczną typów urody panujących w danej kulturze, a te zawsze postrzegają wyższą cyferkę na wadze jako unieważniającą wszelkie atrakcyjne cechy jakie kobieta może fizycznie i mentalnie posiadać. Więc mało kto ma odwagę przyznać się do preferencji (już mało kto ma taką preferencję pomińmy) i próbować związać na serio i na stałe z panią bardziej postawną.

Gość gość
1 na milion lubi puszyste i to najczęsciej z braku laku.

Gość FJutjp2
Bo są tlustymi lochami, których nikt nie chce ****** swoimi fjutami i drongalami. Ja ciongam bo lubię to robic, pozdrawiam z borzym blogowiansjzek elo.

>>>Więc mało kto ma odwagę przyznać się do preferencji i próbować związać na serio i na stałe z panią bardziej postawną.<<< x Ja przyznaję się, a i tak żadna okrągła mnie nie chce :(.

Gość gość
Misio1 widocznie nawet dla nich nie jestes interesujący...ja się ciesze ze jestem gruba bo nikt mnie do burdelu przynajmniej nie porwie.

Gość gość
A to już kwestia albo jakiegoś problemu w Tobie, którego nie zauważasz (może martwią się, że to fetyszyzm?) albo jakiejś przynależnej kobitom w Polsce zwłaszcza opinii o tym, że wciąż gdzieś na każdą z nich czeka bogaty książe z sześciopakiem na brzuchu który zleci z nieba na jednorożco-pegazie i przer**** je do 11 orgazmów diamentowym dildo. < Do "Misio"

>>>Misio1 widocznie nawet dla nich nie jestes interesujący...<<< x Na razie interesuje się mną piękna :) i szczupła :), choć jakiś kretyn wmawiał jej, że jest zbyt gruba :(. Nie zmienia to faktu, że spośród kobiet, które odezwały się do mnie na tym forum, mniej niż co dziesiąta, była puszysta. To mnie dziwi. x >>>ja się ciesze ze jestem gruba bo nikt mnie do burdelu przynajmniej nie porwie.<<< x Głupoty fulasz :D.

Gość gość
Nie głupoty ale prawdę z czego się ciesze bo tyle dziewczyn porywają teraz zgrabnych ładnych,nikt na szczescie nie chce grubej dyni w burdelu więc to dobrze.

Gość gość
byłam prostytutką ,pracowała ze mną na mieszkaniu babka 40 + koło 100 kg ,nie wychodziła z pokoju tylu miała klientów,pytałysmy jak ona to robi a ona że nie wie,było ogło na roksie z jej fotką i wszyscy chcieli do niej

>>>Nie głupoty ale prawdę z czego się ciesze bo tyle dziewczyn porywają teraz zgrabnych ładnych,nikt na szczescie nie chce grubej dyni w burdelu więc to dobrze.<<< x Głupoty fulasz, bo grube z wielkim biustem, mają w burdelach spore branie. Sprzedawałem im hurtowo prezerwatywy, więc wiem o czym piszę :D.

Gość gość
Misio1 ty jestes chory:/ Ale oczywiscie to nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscią,w realnym swiecie większe powodzenie mają za chude tzw deski ale zadbane umalowane od tych tęższych,u mnie zawsze tak było w gimnazjum na uczelni i teraz jak do pracy jade to widzę za kim faceci się ogladają takze tezsze panie cieszcie się zaden facet was nie zgwałci.

Gość gość
puszyste to są pluszaki... :O

Gość gość
Jak kobieta jest gruba to nawet wielki biust nie pomoże

>>>Misio1 ty jestes chory:/ <<< x Bo zarabiałem na klientach napaleńcach tych pań :D ? x Przykro mi, ale prawda jest taka, że pulchne prostytutki mają duże wzięcie, a w niektórych sektorach tego rynku jak np. SADO-MASO stanowią zdecydowaną większość.

Gość gość
Misio1 ale nikt nie porywa tłustych bab do burdelu przestan straszyc debilu.

Gość gość
I Misio znowu spierdolił fajny temat :/dziewczyna z figura Ewy Farnej już jest nazywana lochą nie daj chryste jeszcze grubsza takie jakie Ty lubisz to juz w ogóle nikt nawet z taka rozmawiac nie chce a co dopiero do burdelu.

Gość gość
A co ja powiedziałem? Mało który facet otwarcie oceni pulchną wyżej niż zwykłą, szczupłą, czy wysuszoną nawet, a już na bank będzie bardzo uważał z oglądaniem się z wywalonym jęzorkiem.

>>>Misio1 ale nikt nie porywa tłustych bab do burdelu przestan straszyc debilu.<<< x Debilem jest ten, kto wierzy w porywanie do burdelu :D :D :D. x Tam jest więcej chętnych :D, niż miejsc pracy :D.

>>>A co ja powiedziałem? Mało który facet otwarcie oceni pulchną wyżej niż zwykłą, szczupłą, czy wysuszoną nawet<<< x Bo na tym forum prawie nie ma mężczyzn, a tylko pryszczate, napalone prawiczki, których nawet najgrubsza baba, kijem by nie tknęła :D :D :D.

Gość gość
Gosc 23:12 a dlaczego ma uważac skoro na widok takiej kobiety faceci myśla o przejsciu na homoseksualizm ? Jprl mezczyzni z natury nie lubią grubych kobiet a nie że media im narzucają no puknijcie się w te łby

>>>Gosc 23:12 a dlaczego ma uważac skoro na widok takiej kobiety faceci myśla o przejsciu na homoseksualizm ?<<< x Homoseksualizm objawia się w poszukiwaniu kobiet o jak najbardziej męskiej sylwetce :D :D :D. x >>> Jprl mezczyzni z natury nie lubią grubych kobiet a nie że media im narzucają no puknijcie się w te łby<<< x Mężczyźni nie mają nic przeciw pulchnym dziewczynom, a półgłówki zawsze muszą komuś docinać :(.

Gość gość
faceci nie lubie zbyt chudych ale też nie lubią wielkich rozlanych bab jakie ty misio preferujesz więc jeśli nie ma takich "normalnych" to zawsze zagadują juz do tych zbyt szczupłych tzw desek niż do grubych rozlanych kobiet.

>>>faceci nie lubie zbyt chudych ale też nie lubią wielkich rozlanych bab jakie ty misio preferujesz<<< x Chyba w Twojej głowie. x Nawet teraz jest temat pt. "czy ona jest gruba czy ma się czego wstydzić?foto", w którym pokazują zdjęcie zupełnie normalnie zbudowanej dziewczyny. x Dla Was, normalnie zbudowana kobieta, już jest grubasem.

Gość gośćula
co wy wypisujecie ewa farna to kwintesencja kobiecości! tak powinna wyglądać kobieta i takie kobiety kochają prawdziwi męzczyzni,a nie anorektyczne barbie

Gość gość
Misio1 ona jest stanowcza zbyt chuda jak na twoje standarty to nawet Farna jest normalna w porównaniu do kobiet jakie preferujesz.

Gość gość
Ja miałam kiedyś figure Farny wszyscy faceci mnie unikali jak schudłam nagle zaczeli zwracac na mnie uwagę,faceci nie chca zbyt grubych kobiet a Farna po przytyciu jest już stanowczo za gruba.

Gość gość
smieszy mnie to naprawdę figura Farny jest kochana przez męzczyzn ??? chyba tylko dlatego bo jest sławna i ma kase nikt normalny nie lubi tłuscioszków takich.

>>>Misio1 ona jest stanowcza zbyt chuda jak na twoje standarty to nawet Farna jest normalna w porównaniu do kobiet jakie preferujesz.<<< x Wybacz, ale moje preferencje, nie dyskryminują NORMALNIE zbudowanych kobiet :D :D :D.

Gość gość
Ale bzdety piszecie to nie faceci dostosuwuja się do mediów az mnie to śmieszy,faceci boja się spojrzec na grubaskę przez media ? Mediom nie zależy na kreowaniu szczupłosci ale na oglądalności i kasie,gdyby faceci szaleli faktycznie jak tu piszecie za grubymi to media pokazywali by grube kobiety w teledyskach grube tancerki,mediom zależy na ogladalnosci i to media dostowuja się do mezcztyzn,nie mezczyzni do mediow.