Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety puszyste maja kompleksy ?

Polecane posty

Gość gość
Misio1 ale ty uwazasz normalnie zbudowane kobiety -Farne po przytyciu,Liszowską a one już sa tegie.Niew wspomninajac o tych jakie Ty preferujesz to już jest klihiczna otyłosc,nawet jeśli w odpowiednich ubraniach wygladają troche przyzwoicie.

Gość gość
widzisz ty różnicę między nadwagą a otyłością czy już ci całkiem padło na dekiel dewiancie? :D "puszysta" to inaczej gruba, więc pewnie ma nadwagę

Gość gość
dajcie spokój, to chory dewiant, mu nie przetłumaczycie kiedyś ten idiota wkleił foto jakiegoś 150- kilogramowego babsztyla i napisał, że takie jeszcze nie są złe :O :O

Gość gość
misio tutaj nikt Cie nie atakuje,ja też mam problemy z nadwagą,to nie tyle co jest antyseksualne ale równiez to jest nie zdrowe stad ta agresja do osób grubych bo własciwie to jest wina tych ludzi moja też nie dbam o sobie odpowiednio przyznaję się.

>>>Misio1 ale ty uwazasz normalnie zbudowane kobiety -Farne po przytyciu,Liszowską a one już sa tegie.Niew wspomninajac o tych jakie Ty preferujesz to już jest klihiczna otyłosc,nawet jeśli w odpowiednich ubraniach wygladają troche przyzwoicie.<<< x Nie wiem jak wygląda Farna, ale nigdy nie powiedziałem, że Liszowska nie ma nadwagi. Zamieściłem tu zdjęcia kobiet otyłych, by pokazać, że mogą całkiem dobrze wyglądać :). Mi podobają się kobiety normalnie zbudowane i te pulchniejsze, a matołki uważają, że każda pulchniejsza musi być rozlewającym się wielorybem. Kobiety z nadwagą bywają piękne i często cieszą się sporym powodzeniem u płci brzydkiej :). Kobieta to nie tylko ciało :).

Gość gość
Misio1 jakos nie zauważyłam,nawet jak grube sa umalowane ubrane to i tak są olewane to mało kto się nimi interesuje,no Tyb lubisz bardzo grube kobiety to już taki fetysz.

Gość gość
normalnie zbudowane to według ciebie anorektyczki

>>>Misio1 jakos nie zauważyłam,nawet jak grube sa umalowane ubrane to i tak są olewane to mało kto się nimi interesuje,no Tyb lubisz bardzo grube kobiety to już taki fetysz.<<< x Czy nie potraficie zrozumieć, że dla mnie nie jest fetyszem rozlewający się tłuszcz, ale ładny, naturalny biust i okrągła pupa :) ? A że z tymi elementami często idzie w parze nadwaga, więc podobają mi się kobiety z nadwagą :). Jak można nazwać fetyszystą mężczyznę, który zwraca uwagę na biust i ładną pupę kobiety :D :D :D ?

Gość gość
ja mam do was pytanie czy mając 166 cm wzrostu i ważąc 68 kg jestem już grubaską?

>>>normalnie zbudowane to według ciebie anorektyczki<<< x Nie wg mnie, ale wg większośc***iszących na tym forum :(.

Gość gość
Misio Ty nie zwracasz uwagi na ladne kształty tylko na otyłe przestan sie usprawiedliwiać dla wiekszosci ładny biust dobrze wyglada na szczupłej kobiecie,niekoniecznie wielki liczy się całokształt.A skoro dla Ciebie tylek i biust sa tak ważne że nie wazne jest dla Ciebie że kobieta ledwo wchodzi drzwi no cóż.

>>>ja mam do was pytanie czy mając 166 cm wzrostu i ważąc 68 kg jestem już grubaską?<<< x Zaraz Ci powiedzą, że tak :(, x a przy określonej budowie kości możesz wyglądać nawet bardzo szczupło.

Gość gość
17:56 Jesteś już

Gość gość
Ładny tylek i biust dla większosci może być mały

>>>Misio Ty nie zwracasz uwagi na ladne kształty tylko na otyłe przestan sie usprawiedliwiać dla wiekszosci ładny biust dobrze wyglada na szczupłej kobiecie,niekoniecznie wielki liczy się całokształt.A skoro dla Ciebie tylek i biust sa tak ważne że nie wazne jest dla Ciebie że kobieta ledwo wchodzi drzwi no cóż.<<< x Nie ma sensu dyskusja z kimś, kto lepiej ode mnie wie: co mi się podoba :D :D :D.

Gość gość
No własnie więc skoncz to bo nikogo juz twój chory fetysz nie obchodzi :) Wiemy juz ze masz obsesje na tle grubych rozlanych kobiet nie musisz tego powtarzac...

Gość gość
hahah większość facetów lubi za coś złapać, ale to nie znaczy, ze lubią grube raszple z doopą jak szafa rozłożenie tłuszczu ch/uj ma do tego, lubisz grubaski i tyle. większość facetów nawet nie spojrzałaby na te wieloryby które kilka razy wklejałeś.

Gość gość
Puszyste mają kompeksy bo odbiegają od dzisiejszego kanonu piękna.. i tyle. A skoro to dla nich problem to sprawa jest prosta-odchudzanie się. Niestety szczupłe i ładne maja'lepsze życie', chociaż tez jakiś tam kompleksy maja. Szczupłe sa bardziej swiadome swojej atrakcyjności, sa otwarte, uśmiechnięte co przyciąga płec przeciwną. A grubsze popadają w kompleksy, często osamotnione a co gorsze stają wrednymi babolami co odpycha wszystkich nie tylko mężczyzn. Ja niestety niektóre takie znam:(

Gość gość
lepiej widać być glupim niż grubym chore czasy

Gość gość
Niestety tak jest w dzisiejszych czasach liczy się wygląd. Zawsze ten gruby uwazajacy się za mądrego może się odchudzić, wtedy będzie mądry i ładny:) a swoją drogą gruby jest zawsze mądry? wiedzę chłonie tak samo jak żarcie???

>>>a swoją drogą gruby jest zawsze mądry? wiedzę chłonie tak samo jak żarcie???<<< x Nie zawsze :D, x ale ci, którzy bez powodu, heitują kogoś wyglądającego inaczej, ZAWSZE są głupcami :(.

Gość gość
misio1 - nie cierpie grubasow! dlaczego? bo to zawistny typ człowieka, chciałby być szczuplejszy ale apetyt 'nie pozwala'.Za swoją figurę każdy odpowiada sam.Czasy na Rubensowskie kształty tez minęły.Oczywiscie fajnie jest ze kobieta przy szczupłej figurze ma np. krągła pupe czy duzy biust, a najepiej żeby było wszystko razem. Ja np. mam duzy biust i jestem szczupła, ale pilnuje swojej wagi żeby nie przytyć... i wbrew pozorom to jest łatwe, wystarczy pilowac to co się konsumuje:) a grubasow nie cierpie bo zawsze znajdują jakieś wymówki swojego lenistwa....a to okres, deszcz pada,zimno, albo przed swiętami się nie opłaca...

Gość gość
jAK mozna bzykac BRZYDKIE CIALO,duzo celulitu

Gość gość
A puszyści faceci nie mają kompleksów??? dlaczego? a powinni bo widok wiekiego bębna i wiszących cycków jest nieestetyczny . Zacznijcie wymagac więcej od siebie, bo ogółem jesteście leniami