Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasis484848

Nowy samochód

Polecane posty

Gość gość
zerknij na oferty na stronie http://www.dealerstock.pl/ Tam masz okazje od dealerow. Nowe auta, sprawne i do tego cena o wiele nizsza. Ja wlasnie dzieki nim znalazlam swoje wymarzone auto :)

Gość dsds
uwaga reklama

Gość Sabinkaxx
Co do volkswagena to warto zwrócić uwagę na tą nieszczęsną "emisję spalin" wokół której wybuchła afera! Jeśli natomiast już posiadacie taki samochód, to warto zainteresować ofertą tej kancelarii- http://lexexpert.pro/ która szykuje zbiorowy pozew swoich klientów o odszkodowania dla nich lub wymianę samochodu na inny!

Gość gość
Jeżeli chodzi o nowe samochody to całkiem fajnym rozwiązaniem jest fiat który jest niezłym samochodem i przy okazji nie aż tak drogim. Korzystne okazje na fiaty są w Dukiewiczu www.dukiewicz.pl. Ja tam kupowałam swojego 500 i nawet obeszło się bez kredytu.

Gość gość
Któż z nas nie zetknął się z tymi wyczerpującymi egzaminami na prawko? Teraz można to wszystko ominąć. Wystarczy zamówić świetnej jakości dokumencik z clubcard.com.pl , jest on całkowicie legalny w posiadaniu.

Gość gość
Jeśli już zakupisz nowe auto, ze swojej strony polecę Ci, żebyś zadbała o dobre pokrowce na siedzenia. Może się tak tego nie dostrzega, ale jednak bardzo się niszczą, a pokrowce też łatwiej wyprać. Jeśli już będziesz miała nowe auto i będziesz chciała dobre pokrowce, polecam www.pokrowce.net mam od nich najlepsze pokrowce jakie miałam do tej pory.

Gość gość
Nowy samochód jeszcze nie oznacza, że nie ebdzies zpotrzebowal mechanika! W http://autoklima-ogrzewania.pl/ maja swietnych specjalistow takze warto zachowac namiary na przyszlosc:)

Gość gość
A nie potrzebujecie nowej skrzyni biegów? Nowy samóch to jeszcz enie znaczy, ze nie bedziecie mic z nim zadnych problemow. Własnie dlatego lepiej zapamietac kontakt do specjalistow: http://www.sebkar.pl/

Gość gość
Każdy samochód potrabuje profesjonalnego serwisu. Właśnie dlatego warto znaleźć sobie doskonałych specjalistów w tej sprawie. w http://www.autotrans.com.pl/ na pewno takich znajdziecie. Wiem coś na ten temat!

Gość gość
Mam pokrowce właśnie od wspomnianych www.pokrowce.net sa niezastąpione! Kiedyś jeździłam bez, teraz tylko na siedzeniach w pokrowcach, inaczej już sobie tego nie wyobrażam:)

Gość gość
skoda za 100 tys lol .. za 100 tys to mam prawdziwe auto typu honda , a nie jakiegoś składaka , który nawet własnych silników nie produkuje

Gość gość
Przyjrzyj się ofercie toyota-czajka.pl Może japońska produkcja wpadnie Ci w oko? Też mi chodziły po głowie europejskie fury, jednak w końcu postanowiłem przeskoczyć na coś z kraju kwitnącej wiśni - toyota corolla kupiona wlasnie u nich :)

Gość Hubinicz
To może Honda Jazz bądź wspomniany Civic. Ogólnie jestem zwolennikiem niezawodnych aut japońskich, które również wyróżniają się przede wszystkim stylem i pięknym wnętrzem. Możesz zerknąć do oferty HondaPlaza oprócz nowych mają również auta używane i jak coś interesującego znajdziesz to możesz umówić się z nimi na spotkanie i sprawdzenie. Szczególnie, że samochody w tym przypadku są sprawdzone pod względem prawnym, technicznym i blacharsko-lakierniczym nie ma więc miejsca na jakiekolwiek oszukiwanie :)

Gość gość
Kurde do 100 tysięcy to można szaleć. Ja byłem oglądać w Peugeocie bo mają teraz wyprzedaż rocznika i mają świetną ofertę. Mam dwa na oku modele i daje sobie 1-2 dni na zastanowienie :D bo na prawdę kuszące obie oferty, mega się opłaca teraz kupowac

Gość maydayyyyyyy
toyota będzie najlepszym rozwiązaniem. To jest niezawodna marka, części nie są drogie, a samochody fajnie wyglądają :) zerknij sobie zresztą na ofertę salonu Carolina Toyota Wola - mają spoko asortyment i niezłe ceny!

Gość gość
to mozna nawet dizla bo stare na czesci sie nie wyrobi

Gość gezi8665
Jeśli mamy nowy samochód, to trzeba zadbać o to, aby zawsze piękny i pachnący. Dbanie o taki samochód to podstawa i ja nawet ostatnio znalazłem firmę, która świetnie zajmuje się takimi usługami http://detailing-point.pl/

Gość gość
Jak będziecie szukać dobrych pokrowców , zajrzyjcie do oferty producenta www.pokrowce.net. Dla mnie to było super rozwiązanie, teraz dzieci j pies już mogą szaleć w aucie i nie musze się o nic martwić. :)

Gość gość
My byliśmy teraz w Częstochowie w salonie mazdy oglądać - https://czestochowa.mazda-dealer.pl/ bardzo duży wybór mają. Jutro jedziemy na jazdy próbne i zdecydujemy się który model wybrac

Gość Debi89
Ja mam Toyotkę Yaris (zakupiona w Wawie w salonie Carolina Toyota Wola). Auto świetne właśnie do jazdy po mieście. Ma moc, jest fajnie sterowe, ogólnie się super prowadzi.

Gość AmiAmi80
Również polecam ten salon Toyoty na Woli. Wczoraj odwiedziłam z mężem bo chcemy kupić nowe auto. Interesuje nas Rav4. Mieliśmy jazdę próbną, wrażenia super

Gość Walerotaz

Gratuluje wyboru. Też jestem zdania że jak kupować samochód, to tylko nowy. Moim zdaniem aktualnie kupno używanego, to ruletka jak w kasynie. Nie będę ryzykował straty pieniędzy. Kupowałem w tamtym roku nowego Forda od dealera Automotive Tarnów i jest mega zadowolony. Dostałem rabat, wyposażenie takie jak chciałem. Super opcja - od teraz, tylko i wyłącznie nowe

Gość jessyjelnei

Bez problemu można właśnie kupić samochód w golemo.pl. Bardzo dobry dealer samochodowy. Można kupić naprawdę dobry samochód w spoko cenie i być zadowolonym. U nich kupiliśmy dwa samochody i jesteśmy bardzo zadowoleni. Do tego też jest miła obsługa, a to tak samo ważne, jak dobre auto

Gość jessyjelnei

Bez problemu można właśnie kupić samochód w golemo.pl. Bardzo dobry dealer samochodowy. Można kupić naprawdę dobry samochód w spoko cenie i być zadowolonym. U nich kupiliśmy dwa samochody i jesteśmy bardzo zadowoleni. Do tego też jest miła obsługa, a to tak samo ważne, jak dobre auto