Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9001

Uczucie silnego i ciągłego parcia na pęcherz, proszę o pomoc..

Polecane posty

Gość gość9001

Cześć, chciałabym prosić każdego, kto miał podobną przypadłość o pomoc. Mianowicie kilka dni temu poczułam dziwne i bolesne parcie na pęcherz- myślałam, że zaczyna się zapalenie pęcherza (które przechodziłam około 1.5 miesiąca temu- brałam wtedy Furagine i antybiotyk, po kilka dniach przeszło- był spokój). Natomiast prócz tego bolesnego parcia na pęcherz i poniżej (aż do okolicy miejsc intymnych i cewki moczowej) nie ma pieczenia przy oddawania moczu itd typowo przy zapaleniu pęcherza. Kupiłam i stosuje furaginę, może to dlatego- nie wiem. Idąc jednak do toalety , po chwili i tak odczuwam dyskomfort, czuje, że chcę mi się bardzo siku, powoduje to silny ból właśnie, jakbym cały dzień nie była w WC i wstrzymywała, kiedy idę się wysikać wcale dużo tego nie ma. Po prostu jakby cały pęcherz się nie opróżniał od razu- nie wiem jak to bardziej wytłumaczyć. Poza tym dziś skończyłam brać antybiotyk - rovamicyn - po usunięciu zęba i suchym zębodole, więc generalni nie powinnam zapalenia pęcherza dostać bo tenże antybiotyk przepisuje się również i na to. Jednak sama nie wiem. Prosze o pomoc.

Gość gość
Ty idz do lekarza, takie są objawy raka pęcherza.

Gość gość9001
Jasne, jasne :D Do lekarza idę jutro, natomiast proszę o jakieś komentarze ludzi, którzy cos takiego również mieli.

Gość gość9001
up

Gość gość
Autorko byłaś u lekarza, co powiedział?