Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie odwracaj kota ogonem. Ja cycków i d**y nie pokazuje i większość normalnych kobiet tez nie.!!!! A d***** zawsze były, tylko wam sie cos p****ało i za dużo sobie pozwalacie . gość dziś "Ja cycków i d**y nie pokazuje" Bo ty już nie bardzo masz co pokazywać usmiech.gif "A d***** zawsze były" Tylko proporcje sie zmieniły. Kiedyś było 5% dziwek, a dziś jest 90%. A i te 10 % też by poświntuszyły - tylko wiek i brak chłopa nie pozwala smiech.gif V V V nie pokazuje = nie ma juz co pokazać Pokazuje = dziwka :D faceci sa jebnieci.

Gość gość
Smutny temat. Ale coś w tym jest. Jeszcze rozumiem jak facet jest wolny. Ale też byłam na takim portalu i miałam multum wiadomości od żonatych! nawet nie sciemniali ze sa w trakcie rozwodu. O inteligencji bławatka:( Masakra jednym słowem. Uciekłam z krzykiem. To ja postoje juz wole być sama :( Ciekawe czy ich małżonki i dzieci o tym wiedza:(

Gość gość
Nie j*******i - tylko to się nazywa: logiczni (wiem że pojęcie logika jest ci obce, natomiast pojęcie je/bać jest ci znacznie bliższe) :)

Gość gość
Wiesza się wątek

Gość gość
Ja nie miałam zdjęcia na swoim profilu to faceci od razu zakładali ,że jestem szpetna i odzywali się opryskliwie wręcz. Wiecie jak sobie radziiłam? proponowałam wymianę zdjęć,jak im potem głupio było i przepraszali,ale ja już nie chciałam mieć z takimi nic do czynienia. A najgorszy był tekst jednego po dwóch minutach pisania- lubisz lizanie analne? fuj,normalnie żenujący faceci.

Gość gość
Wyobraź sobie ulicę wzdłuż której stoją kobiety z tabliczkami na szyi. Na tabliczkach jest napisane: jezdem samotna, lubie czytać ksionszki i pisać wiesze...ble..ble..ble.. Niektóre mają tekturowe pudła na głowach żeby nie było widać twarzy. Jak myślisz? Jacy mężczyźni przyjdą na taką ulicę?

Gość gość
I kolejne pytanie - o co będą pytać te kobiety? O czym będą chcieli z nimi rozmawiać? O książkach i wierszach?...

Gość gość
A ten dalej się podnieca swoimi wytworami umysłu , biedak , ale w psychiatryku wi fi też mają . Jego matka była dziffką i chłopaczyna ma traume do dziś.a , że ojciec sie z nim kąpał i mu fiuta pokazywał, to chłopaczek przyjął to jako normę i swojego zwiędłego rolmopsa teraz usiłuje komukolwiek wysłać. Ot kolejny polski idiota.

Gość gość
:D Zagoniona w kozi róg.

Hamburg , Sankt Pauli ( reeperbahn ) - zima , że hej ... Nastolatki w krOciutkich spódniczkach ustawione rzędem w okolicy posterunku policji wyrywają przechodzących mężczyzn . Dwie dopadły mena, który wyszedł z knajpy i każda ciągnie w swoją stronę. Inna dopadła do przechodzącej pary ( kobieta + pan ) i też chciała coś*.. mu dać*.. Aż trudno uwierzyć, że taki świat istnieje , że tak można się upodlić . Takim zachowaniem wystawiają opinię innym kobietom , a facetom dają przyzwolenie do poniewierania płcią piękną* .. Jeżeli ktoś sam siebie nie szanuje, to trudno, żeby takiego kogoś szanowali inni .

Gość gość
A taki świat istnieje. Nie w Saint Petersburgu - tylko tu i teraz. Na portalach społecznościowych i matrymonialnych. A przedstawicielki właśnie opowiadają jak stały na tych portalach z tabliczkami na szyjach. I co je w związku z tym spotkało. I to jest smutne.

Gość gość
Któraś wcześniej pisała że przed wojną można było mieć kobietę za grosze. Dzisiaj można mieć za darmo. I to nie wychodząc z domu. A te najbiedniejsze to jeszcze dopłacą żeby tylko zobaczyć kotasa. I to jest smutne :(

Gość gość
z tego co piszecie w ostatnich linijkach znowu dziwnie przebija ,ze facetom to wolno byc na portalach a kobiety maja za swoje ,ze sie tam zalogowaly

Gość gość
Dziwnie? Ty też nie rozumiesz różnic społeczno-moralnych podobnych zachowań kobiet i mężczyzn?

Gość gość
jestem wolną kobietą i mogę się logować gdzie mi sie zachce,a prymitywne ,chamskie ,bezczelne wypowiedzi brzuchatych prostaków mam w nosie. PANOWIE I WŁADCY MYŚLAŁBY KTO

Gość gość
Co prawda nie o to pytałem, ale życzę szczęścia w tej wolności. Aczkolwiek może być o to szczęście trudno - bo, jak sama wiesz jesteś wolna. Od rozumu i poczucia przyzwoitości. A głupota i rozwiązłość szczęściu nie sprzyja. Ale loguj się gdzie chcesz. Loguj...

Jeśli kobieta na portalu randkowym stawia wymagania , to ma za_swoje ... A nie daj pani boziu , żeby jeszcze była kobietą sukcesu z klasą , to zostanie okrzyknięta zdzirą do en_tej ... I wtedy taki ... ŁON*... zaczyna wymachiwać swoim przyrodzeniem i niewybrednym słownictwem jak maczugą , by pokazać , kto tu rządzi ; bo przecież jeśli nie ta , która podwyższa poprzeczkę , to wiele innych DAM* na najniższej grzędzie chętnych do sponiewierania .. czeka . Jedni preferują ilość , inni - JAKOŚĆ .

Gość gość
słuchaj Ty przemądry gościu - jestem szczęśliwa ,bo jestem wolna ,nie tak jak Ty myslisz,WOLNA WRESZCIE od 40 letniego półgłowka ,który był zalogowany na portalu i po nitce do kłębka go tam znalazłam,rzygać się chce takimi panami jak mój eks mąż z portalu

Gość gość
i przemądry Facecie z 22,31 - nie życz mi szcęścia ,bo je wreszcie mam,życz sobie ,bo o tej godz to powiieneś co innego robić niż się tu mądrzyć

Gość gość
Tak czy siak kobiety mają p********e. Mam takie wrażenie ze faceci zawsze są w lepszej sytuacji, jak to powiedział mój kolega " Czy jestem nad nią czy pod nią ja zawsze mam orgazm"

Gość gość
Uwielbiam wasz brak logiki :) "Jeśli kobieta na portalu randkowym stawia wymagania , to ma za_swoje ... A nie daj pani boziu , żeby jeszcze była kobietą sukcesu z klasą ," A co kobieta sukcesu z klasą miałaby robić na portalu randkowym ? :D "o tej godz to powiieneś co innego robić niż się tu mądrzyć " A co ty tu robisz o tej godzinie? "jak to powiedział mój kolega ..." Masz kolegów na swoim poziomie. x Ciągle się zastanawiam dlaczego ewolucja nie wyeliminowała tak prymitywnych stworzeń jak wy.... Wy dobrze wiecie dlaczego ;)

Gość gość
Wiemy zeby twoja matka mogla popuścić szpary i wysrać kolejnego polskieco ćwierćdebila.Biedny koniobijca ze swoim mikrusem

Gość gleos
No ja akurat zrozumiałam ,że pan ,który tu teorie swoje popycha kobietom powinien być o tej porze w łóżku ze swoją partnerką. a dziewczyna pisała ,że jest wolna no to może być gdzie chce. Denerwujące jest to pisanie co wypada kobietom a co nie. Co to na babskim forum panowie robią ,to w sumie też ciekawe.

Gość gość
Dobra już, dobra... ide spać. ;) A wy się też prześpijcie z tym co wam napisałem - chociaż nie sądzę żeby to wam przyniosło ulgę. Jak babie brakuje fiuta, to nic jej nie ukoi :D

Gość gość
A ty wiesz to z autopsji męska cipo , dawno bolca w doopie nie miałeś , to cię roznosi

Gość obrzydzona swiatem
witajcie, oj widze, ze sie chamidla zlecialy na moj temat :-O scurwielce, ktore machaja swoimi malunkimi pindziolkami na portalach i dostaja jednego kosza za drugim :-O :O- :-O x tak po za tym dziewczyny to fajnie, ze dalej prowadzcie moj temat :) a jak czytam, ze jakis imbecyl w internecie pisze do obcej kobiety czy ona lubi analne lizanie to mi sie normalnie wcurw wlacza... skad te scurwiele ta czelnosc maja ? :-O zycze wam milej nocy dziewczyny :) Dobranoc [serce}

Gość gość
Siema z rana, dawno nie dymana 🖐️ A jak czytasz ze jakaś ścierka w internecie pisze do obcego gościa: "A ty wiesz to z autopsji męska cipo , dawno bolca w doopie nie miałeś" - to ci się wcurw nie włącza? Mocno wybiórczy masz ten wcurw... Aczkolwiek odnoszę wrażenie że on ci się włączył dawno, dawno temu i ma popsuty wyłącznik :D

Gość gość
Milosc jest jedyną relacją , w ktora warto wchodzić z drugim człowiekiem.

Gość gość
Masz na myśli relację której choćby jednym z elementów jest to, że fiut staje, a kuciapka robi się mokra?

Gość gość
Mam na myśli stan ducha a Ty mowisz o fizjologicznej wymianie płynów