Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość

Mam złą sytuację życiową, bardzo potrzebne mi są pieniądze. W tej chwili mam już tylko 200zł przy sobie.. Przez najbliższy rok muszę sobie jakoś poradzić. Chciałabym poszukać kilku starszych panów i spotykać się z nimi za pieniądze ale kompletnie nie wiem jak to rozegrać. Pomóżcie.

Gość gość
Prostytucja to zloooooooo

Gość gość
Inaczej nie uda mi się zorganizować potrzebnych pieniędzy.

Gość gość
Dam Ci 150 zł jak dasz mi się pobawić swoimi stópkami.

Gość gość
Hehe.

Gość gość
Oglaszaj sie przez neta, jest duzo tego typu serwisow. Ale najpierw poszukaj normalnej pracy, teraz duzo osob szukaja na wakacje. Zalezy tez ile chcesz zarobic. Bo jezeli konkurencja w tej branzy u ciebie w miescie duza to nie licz na kokosy z prostytucji. U mnie w miescie jest wiele Ukrainek ktore za 50zl zrobia wiecej rzeczy niz ty znasz. Po za tym co jesli trafisz na oblecha albo kogos kto ma dziwne fantazje? Sikanie na piersi czy w ci*e fuj. Dlatego radze poszukac normalnej roboty

Gość gość
Takie już są kobiety,w dowolnej chwili potrafią się odwrócić i zacząć zarabiać dupą, honoru i ambicji nie ma, jest tylko świadomość że jak ich prawdziwa wartość w życiu wynika z potencjału jako partnerki do seksu i one próbują ten potencjał zawsze wykorzystać dla korzyści własnych...

Gość gość
W jakim mieście te Ukrainki co za 50 zł robią wszystko? :)

Gość gość
W gliwicach jest Queens. Za godz masz 200 zl,byle kto tam nie przychodzi.ale musisz byc ladna

Gość gość
gość dziś Az taki ciekawy jestes? Niestety jak taka zobaczysz to ci sie odechce :p

Gość gość
Hmm.. Jestem ładna, zgrabna i o nieprzeciętnej urodzie i jest coś co czyni mnie wyjątkową i wyróżnia od innych dziewczyn ale no nie wiem jak się zupełnie za to zabrać. :( chciałam szukać panów przez internet, wcześniej wymienić się zdjęciami..

Gość gość
Wymienia sie zdjeciami i tyle z tego. A czemu nie chcesz pracowac normalnie?

Gość gość
Przez najbliższy rok nie mam możliwości żeby pójść do pracy.. Potrzebuję miesięcznie z 2 tysiące.

Gość gość
Ja mialam 19 lat gdy sie kxurwolam,wlasnie w burdelu.zawsze ciut bezpieczniej niz przez neta. Tam przynajmniej na miejscu i zawsze w gumie..

Gość gość
Weź się dziewucho za jakąś uczciwą robotę zamiast robić z siebie szmatę do klopa. Nawet jeśli jesteś głupia jak noga stołowa, to zawsze możesz sprzątać albo wykonywać jakąś inna pracę fizyczną.

Gość gość
2 tys to w weekend mialam.

Gość gość
Dlaczego? Dla chcacego nic trudnego. Nie boisz sie opinii rodziny czy innych? Ogloszenia towarzyskie w gazecie lub necie. Pogadaj z taksowkarzami czasami maja klientow chcacych jechac na panienki

Gość gość
Serio? Może ktoś doradzić coś jak zacząć?

Gościu z 15:15, myślę że aby zająć się prostytucją, trzeba mieć bardzo dużo ambicji. Honor? A co to jest? opowiem tobie historie z mojej rodziny. tuz przed Stanem Wojennym, na wycieczkę do Berlina zachodniego pojechała wycieczka ze szkoły średniej, maturzystki. Z tej wycieczki, uciekły dwie dziewczyny. Siostry, prywatnie kuzynki mojej matki a więc moje ciotki. Obie miały po 19 lat, obie znały język ale nic ponad to. Obie zaczęły zarabiać ciałem. Obie przez całą rodzinę były przeklinane, jak one mogą. Minęło kilka lat, padł mur berliński, ciotka podjechała nowiutkim Mercedesem 600. Przyjechała z dziećmi. Jak myślisz, czy ktoś jej wypominał czym zarobiła na tego Merca, na firmę którą otworzyła z kasy zarabianej ciałem? Czy ktoś miał jakieś ale? Nie, ale wszyscy którzy ją obrażali, pytali czy nie mogłaby udzielić pożyczki.... Odmawiała, mówiąc patrząc rozmówcy prosto w oczy - teraz moje zarabianie ciebie nie obrzydza? Wróciła do siebie. Jedyną osobą z którą utrzymuje kontakt, jestem ja, bo nigdy ode mnie nie usłyszała ani jednego słowa i dobrze o tym wiedziała. A co po jej wyjeździe? Oczywiście po niej jechali, że nie dość że k****, to w dodatku się nie chce podzielić.

Gość gość
odezwij sie na gg:40121622

Gość gość
Zacznij od yebnięcia łbem o scianę :D

Gość gość
Ponieważ w obecnym stanie nikt mnie nigdzie nie zatrudni.. :o Potrzebuję blisko 400zł miesięcznie na leki + wizyty u lekarza. (Nie. Nie mam choroby wenerycznej, nie można się tym zarazić.) Nie chcę pisać o moich problemach, nic mi to nie da. Temat jest o czymś innym.

Gość gość
Oglaszac sie i oglaszac gdzie sie da

Autorko, dodam że daruj sobie ogłoszenia na kaffe, tylko szukaj jeżeli już poważnych klientów a nie dzieciarnie, :D

Gość gość
Jezeli nikt cie nigdzie nie zatrudni to idz na rente + zasilkiz mops. Takie rzeczy zalatwia sie inaczej a nie od razu prostytuuuje

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Nie mam warunków do kamerek. Nie mam nawet komputera. Popsuł mi się 2 lata temu i nie stać mnie na nowy. Korzystam tylko z internetu w telefonie. Leków mi wystarczy do końca miesiąca i nie stać mnie... :o

Gość gość
Jestem z Wawy, 22 lata......

Gość gość
Mam 21 lat i jestem z Poznania.