Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę zostać prostytutką.

Polecane posty

Gość gość
Ale ty glupia jestes. Myslisz ze to zabawa.Po swieceie chodzi pelni dewiantow. Ten zawod jest bardzo ryzykowny,bo mozna wj***c sie w ruzne mafijki,swirow i innych p***bo ktorzy moga cie zabic. W internecie nie wiesz nigdy kto jest po drugiej stronie.Ktos moze ci walowac a potem cie z***bac. Nie masz kasy to wez z prowidenta i idz do uzedu pracy wziasc cokolwiek.

Gość gość
ja mam 6300 zł i nie moge sobie poradzic

Gość gość
ewidentna prowokacja

Gość gość
Nie uda mi się znaleźć pracy, a a kredycie to nie ma co mówić. Trzeba patrzeć realnie! Jak ktoś mnie zabije no to trudno.. Przynajmniej będę miała problemy z głowy. Nie mam zamiaru spotykać się z kimś w podejrzanych miejscach. :o Agencja wydaje mi się bardziej niebezpieczna bo potem może być ciężko się wyplątać i trzeba się dzielić z kimś kasą. Ten temat widzę, że nie ma sensu bo i tak się niczego konkretnego nie dowiem.

Gość gość
Chwiilowke mozna na dowod wziasc. Tobie sie robic nie chce ja reszcie qrew z agencji. Latwa robota dupa bo na aksie za ciezko.Jak bys chciala pracowac to bys pracowala.

Gość gość
Wezmę chwilówkę na dowód, a oddam z czego?

Gość gość
Tłumaczyłam, że jest na ten moment coś przez co nikt mnie nie będzie chciał zatrudnić. Sytuacja się może zmienić gdy dokończę leczenie, pewne sprawy i studia ale potrzebuję na to pieniędze.

He he a zostań sobie jeśli tak bardzo chcesz...

Gość gość
Bierzesz chwilowke na przezycie i idziesz do urzedu pracy w tym czasie.Nisko platne prace sa na 100 %.Wytlumacz lasce sytuacje i bierzesz cokolwiek. A potem jak bedziesz miala cokolwiek zeby przezyc ,szukasz czegos lepszego.Tak robia normalni ludzie a nie daja d**y obcym dziadom.

Gość gość
Nie chcę ale to jedyne wyjście z sytuacji dla mnie. Nie chcę żeby ktoś tutaj to komentował i odradzał. Ja szukam sensownych porad żeby dobrze na tym wyjść.

Gość gość
Nikt mnie w tym momencie nie zatrudni. Nie chcę pisać o tym tutaj bo nie chcę narażać się na ewentualną krytykę bo różnie ludzie reagują ale przed pracodawcą tej jednej rzeczy nie ukryję i mam marne szanse na zatrudnienie..

Gość gość
Robic ci sie nie chce. Idz stan na trasie z Tirowami ,bo do tego sie nadajesz tylko. Widac ze to prowo .koncze

Gość gość
Spiērdālaj!

Gość gość
smutny temat

Gość już normalna 1988
Autorko polecam stronę eamore.pl lub ew. poszukaj na czaterii. Kiedyś poznałam 2 miłych realnych panów z którymi się spotykałam i miło wspominam.

Gość LV
nie polecam zaczynania z prostytuowaniem się.to wciąga jak szambo nawet jeśli na początku jest c*****o,ktoś cię skrzywdzi,to czym lepszą kasę się dostaje to zwariować można i po pewnym czasie okazuje się,że niby chciałabyś skończyć,ale jak jest dobry hajs to to ciagniesz,bo nie chcesz iść do normalnej pracy za 1200/msc,bo tyle idzie w weekend zarobić...ja żałuję że zaczęłam ciągnie się to za mną prawie 10 lat,chce skończyc,ale nie potrafię...