Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Niestety nie zawsze wszystko jest TAKIE PROSTE, nawet jak dwie strony tego samego chcą. Różne są sytuacje, różne mogą być przeszkody etc. Świetnie że masz możliwość zacieśniania znajomości i realizujesz swoje marzenia. Może niedługo napiszesz tu na forum że się udało i będzie to pierwsza historia za happy endem :) trzymam kciuki :) A gdyby to nie było takie proste, to zrezygnowałabyś z niej?

Gość gość
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)

Gość gość
Gdyby ona mnie unikała, stosowała gierki, np. ze wzbudzaniem zazdrości, komunikowała nie wprost (przez jakieś zawoalowane aluzje), nie angażowała się na takim poziomie jak ja (nie wychodziła z inicjatywą spotkań)- to tak, zrezygnowałabym z niej bez większego namysłu. Po prostu szanuję swój czas ;)

Gość gość
gość dziś Ty na pewno jesteś kobietą? ;) Gdyby było tak jak piszesz, nie marnowałabyś czasu na przesiadywanie na forum. Prowadzenie podwójnego życia pochłania sporo czasu :)

Gość gość
gość dziś Jaka jest Twoja definicja happy endu?

Gość gość
gość dziś I jeszcze masz czas na przepytywanie innych ;)

Gość gość
Tak, tak, na pewno ;)

Gość gość
gość wczoraj A gdybyś wiedziała że to jej zachowanie jest spowodowane przeszkodami niezależnymi od niej. Bywają sytuacje gdzie nie można powiedzieć sobie pewnych rzeczy wprost, czy tak po prostu się umówić, choćby nie wiem jak się chciało. To też byś zrezygnowała bez większego namysłu?

Gość gość
gość wczoraj Happy end - szczęśliwe zakończenie jakiejś sprawy, które kończy się np. związkiem, romansem, przyjaźnią etc. ;)

Gość gość
Nie jestem gosciem, ktoremu odpowiadasz, ale chce zapytac o te przeszkody, jaki maja charakter i czy maja szanse przeminac. Wg mnie nie ma rzeczy niemozliwych, jsli sie czegos naprawde chce. Czasem tylko trzeba byc Moze zmienic priorytety

Gość gość
Wyzej bylo do

Gość gość
gość dziś Tak, mam na myśli przeszkody które mają szansę przeminąć, bądź będą wymagały poświęcenia nieco więcej czasu, cierpliwości, zachowania pewnej ostrożności :) Np. dlatego, żeby jedna lub druga strona (albo i obydwie) nie narobiły sobie poważnych kłopotów zawodowych etc. Też uważam że nie ma rzeczy niemożliwych, tylko właśnie, czasem trzeba zmienić priorytety, czasem włożyć nieco więcej wysiłku.

Gość gość
Hmmm...nie mamy jednak gwarancji, że ktoś nie chce nas w coś wpakować...

Gość gość
Otoczenie, wbrew pozorom widzi więcej niż nam się wydaje :) I niestety, jest bardzo prawdopodobne że mogą się zdarzyć "życzliwe" osoby, co nie dość że zepsują całą sprawę, to jeszcze narobią poważnych kłopotów :(

Gość gość
gość wczoraj Nie rozumiem, dlaczego ktoś miałby tak zrobić? Chyba nie masz na myśli, że specjalnie, jeszcze osoby które coś do siebie czują?

Gość gość
zastanawiam się tylko.

wczoraj Jednak są takie przeszkody, które ciężko ominąć np. parter tej osoby.

Gość gość
Cześć Ann. Co słychać dobrego?

U mnie nic nowego, ciągle w miejscu. Weszłam z nadzieją, że którejś z pań tu obecnych się udało ;)

Gość Rebecca12666
Hej. Ostatnia ja widziałam, przyszła z odwiedzinami do firmy. Wbiło mnie w krzesło, sparaliżowało. Machnęłam tylko do niej na przywitanie bo była zajęta z innymi. Miałam nadzieje ze po wszystkim podejdzie pogadac. Nie podeszła.

Gość ByłaNadzieja
Rebecca12666 dziś Jak jej machnęłaś to odmachnęła, spojrzała, skinęła czy bez reakcji ?

Rzuciła ' czesc' z oddali. Nadzieja myslalam ze mi przeszło, juz tyle czasu minęło. Nie przeszło ani troche, tylko to ze jej nie widuje mnie ratuje. Kolejny raz byłam głupia myśląc ze w wolnej chwili podejdzie. Dowiedziałam sie ze wyjeżdża, juz nigdy jej nie zobaczę.

Gość gość
Nikomu chociaż trochę nie przeszło? Długo to trwa,a nic nie jest wieczne...

Gość gość
Rebecca, strasznie mi przykro :( W tej sytuacji, to może lepiej że wyjedzie. Jak jej nie będziesz widywac, może będzie łatwiej.

Tak moze to i lepiej. Nie bede miała możliwości kontaktu z nia praktycznie żadnego. Dlatego tez w chwili kryzysu nie bede mogła zrobić nic głupiego.sprobowalam i nie żałuje bo by mnie to pózniej gryzło. Dlatego zróbcie poerwszy krok oszczędzi wam to mek -

Gość gość
a tak to nic nowego u rebeki i nadziei?

Gość gość
To fakt, że nawet jak nie wyjdzie, ale ma się tą świadomość że zrobiło się wszystko co można było zrobić, to chyba wtedy jest nieco łatwiej.