Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
hej, no i zapomniałabym: 3. znam wiele epitetów, ale bardzo lubię "ciulu" . To mnie naprawdę rozładowuje ;) Poczekam na okazję, może będę mogła go jeszcze użyć ;)

Gość gość
NextToA, odpoczywasz? :)

Ja bym wprost uczuć nie wyznała i nie wyznam, nie po tym co było. W sensie innej kobiecie gdybym takowa spotkała na swojej drodze. Zbyt duże ryzyko ze znowu mogłoby mi sie tylko wydawać

Gość gość
A mnie rozładowuje określanie adekwatnymi słowami parweniuszek, sypiących prostacko-infantylnymi epitetami jak z rękawa :D Lubię o nich mówić per "wywłoko", "półidiotko", czy też, dla urozmaicenia przekazu, "kretynko". Co kto lubi.

Gość gość
Jakimi wy trudnymi i zarazem brzydkimi słowami operujecie. Och. ;p

Gość gość
gość dziś ciiiiiiicho, jestem tu incoqnito Rebecco, słusznie, nie przyznawaj się. Dobranoc :)

Gość gość
hej, ja tylko mówię "ciulu", więcej epitetów nie używam... Ale zacznę ;)

Gość gość
gość dziś hehehehe, co cicho, wyłaź już z ukrycia ;p i jak to słusznie, nie przyznawać się do swoich uczuć? :)

Gość gość
z trybu incoqnito miałam na myśli ;)

Gość JakaśNadziejaJednakJest
a czy są tu jakieś, które nie spotkały się z olaniem/odmową po wyznaniu? he, pewnie ich tu z nami nie ma, bo po cóż miałyby śledzić forum odrzuconych :(

Gość gość
Gratuluję odwagi w wyznawaniu uczuć w cztery oczy, szacun.

Gość gość
gość dziś

Gość NexToA
Odwaga jest ok. Ale czasem niewyznawanie uczuć, też nią jest. To wszystko zależy baaaardzo od kontekstu. Naprawdę muszę uciekać. Kto rano wstaje ten będzie niewyspany ! Słodkich snów :)

Gość gość
Nadziejo, idź spać ! Masz odpoczywać :)

gość dziś odwaga to na pewno, ale też pamiętaj, że człowiek jest tak stłamszony tym wszystkim, tą niepewnością i ciągłym myśleniem, że już stawia na jedną kartę - będzie co będzie, byle to z siebie wyrzucic i już się nie męczyc ...w niektórych przypadkach przyczyną fiaska mogło byc zbyt szybkie wyznanie uczuc, - czasem może coś po tamtej stronie jest, ale wyznania to poważna sprawa i reakcja obronna to wycofanie.

Gość gość
Dlatego okres urlopów, wakacje to doskonały moment, żeby dojść do ładu i składu ze sobą, a później reszta spraw jaka będzie miała byc, taka będzie...

Gość gość
U mnie jest tak, że próbuję dojść do ładu i składu ze sobą, skoro jest urlop i są wakacje, jakiś czas było ok, nawet bardzo, myślałam, że przechodzi a tu nagle wszystko wróciło. Czasem dochodzi do mnie nierealność całej sytuacji, myślę sobie nie i koniec, a czasem serce odmawia posłuszeństwa... :) Może jest tak, że nie chcemy, żeby nam to przeszło?

Gość gość
NexToA dziś Kiedy niewyznawanie uczuć jest odwagą? :)

Gość gość
Wszyscy posnęli? :)

Gość gość
dziś dodam jeszcze do tego co napisałam, że szukanie sobie zajęć na siłę pomogło na chwilę, wszystko wróciło ze zdwojoną siłą. Matkoboskoostrobromsko. ;) Zdycham.

Gość gość
.

Gość gość
odrodzona ona jestes?

Gość gość
Beznadzieja powinnaś wrócić do dawnego niku, nieźle ci na dekiel padło. Żal

Gość gość
Beznadzieja, dlaczego nie odpowiesz, kiedy się ta twoja miła do Ciebie ostatnio sama odezwała? W tym roku chociaż? :D

Tak, to było w tym roku (ten rok zapamiętam na całe życie, a szczególnie jedną datę) :D - napisała mało, ale wymownie (a wcześniej nie napisała, tylko coś wysłała), i nie z prywatnego adresu, potem też pisała już ze swojego ...no cóż nie były to epistoły - mówię o jej inicjatywie, a nie odpowiedziach na moje wiadomości. A teraz nic ... ale ja czuję dlaczego i w sumie rozumiem, tylko bardzo przykro mi ... wydaje mi się, że ona bardzo by chciała, ale ...czasem mam wrażenie, że czytam ją jak książkę.

Gość gość
Nadzieja, ja się już pytałam wcześniej, ale nie odpowiedziałaś - kiedy ta Twoja Lady ostatni raz zrobiła jakiś krok w Twoim kierunku? Jakikolwiek, nawet najmniejszy?

Gość gość
JakaśNadziejaJednakJest dziś To dlaczego?

żeby była jasność, wiem że ona czuje tak samo, jak ja, ale obawiam się, że nie tylko nic z tego nie będzie, ale pewnie nawet jej już nigdy nie zobaczę :( widzę jak się zachowuje , domyślam się dlaczego . Ja w zeszłym roku cały czas chciałam ją znowu spotkać, zobaczyć - tylko tyle, naprawdę - to taka wielka przyjemność, nawet nie marzyłam o czymś więcej. A w tym roku moje nadzieje zostały napompowane do irracjonalnych rozmiarów.

Gość gość
Nadzieja, to dlaczego teraz nic? Co jest przyczyną wg Ciebie?