Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ma normalnych kobiet do zwiazku? strasznie trudno znalesc?

Polecane posty

Gość gość

inteligetna, normalna, sympatyczna kobiete do zwiazku

Ja jestem inteligentna i sympatyczna ale normalna to już nie :)

Gość gośćania
facetow tez nie ma normalnych kazdy chce tylko ruch^^^c

Gość gość
ktora interesuja poważny zwiazek

Hahahah no wiesz zależy czym wg Ciebie jest "normalność". Dla jednego będzie to blond lala do sexu na wieczór a dla innych kochająca żona która nie zdradzi i jest dla męża sexy nawet w papilotach he he :P

Gość gość
normalna czyli ktora nie zdradza, nie bawi sie uczuciami itp.

Może szukasz w złych miejscach? Szczerze polecam szybkie randki (grupowe oczywiście) szybko i na temat: cześć... , zainteresowania, oczekiwania co do randki/ przyszłości, zainteresowania itp itd i next. ;) warto spróbować :)

Gość gość
Czy mam szanse znalesc kobiete do dlugotrwalego zwiazku?

Jasne że tak o ile nie będziesz - / będziesz +: -nachalny -mega wulgarny (wulgaryzmy są spoko W ŁÓŻKU!!! ) + zadbany (nie mówię że masz p[pachnieć jak cała perfumeria i mieć lepszy manicure niż kobieta :P, podstawy czyste włosy umyty w czystych ubraniach, świeży oddech ) +szarmancki: maniery tak tak Panowie maniery : krzesło odsunąć, drzwi otworzyć. + bądź sobą! jak udajesz na pierwszych spotkaniach kogoś innego to nie dziw się jak później dostaniesz kosza bo Ona nie umawiała się z tobą tylko z kimś innym + graj w otwarte karty ale nie obrączkuj od razu (liczę na stałą znajomość jak się dobrze potoczy to związek) Jak wylecisz do babki od razu że szukasz żony to bidulka ucieknie :P . Widać że miły z Ciebie facet (no chyba że kolejny trol forumowy) więc życzę powodzenia!

Gość gość
tylko normalnych kobiet już nie ma! to jest przykre

A tam bredzisz. Nie każda zdradza i bawi się facetami. Równie dobrze można powiedzieć,że każdy mężczyzna chce tylko zaliczyć.

Popieram Almariel ja nie zdradzam "zaliczam facetów hi hi" dobre dobre :P Mój partner również jest wierny :) Nie czuję się jedyna na świecie więc wszytko co Ci trzeba to wytrwałość, czas i zaufanie. Już kiedyś napisałam "każdy nowy związek powinien być nową kartą bez wprowadzanie ex/ brudów z poprzednich związków". Owszem może poinformować partnerkę że miałeś jakieś tam przejścia z płcią "piękną" ale nie musisz od razu stawiać że i ona tak zrobi. Bo jak zaczniesz do wiernej baby trajkotać co chwila że flirtuje z kimś a nie widziałeś czy zdradza Cię a nie widziałeś / nie jesteś w 1000% pewien to ONA TO w końcu ZROBI. Taka już mentalność ludzką. I nie nie mówię że każda ale może tak się stać.

Gość wowowowowo
Może poszukaj kogoś na portalu randkowym. Ja proponuję http://www.dyskoteka.co/. Wiele fajnych osób, napewno kogoś znajdziesz w swoim typie.

Gość gość
co rozumiesz pod pojeciem normalna kobieta?