Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr    Jonathan Crane

Nie wiem co byście nie napisali skürwiałe redaktorki, ja i tak zagłosuje na Dudę

Polecane posty

Gość Dr    Jonathan Crane

To jaka agitka się teraz odczynia to kompromitacja. Cała wp & o2 wali propagande Bredzisława. masakra jakaś. Dlatego, pomijając polityczne pobudki, na przekór tej skürwiałej redakcji zagłosuje na Dudę. A już najbardziej naplułbym w ryja takim osobom jak Łukasz Skalik - tzw Kierownik ToSięWytnie, którzy z polityką mają gowno wspólnego a nagle agitować zaczęli i zalewają fejsa Bronko-Propagandą. Koleś wydawał mi się git, a okazał się sprzedajną kürwą. Na dokładkę prosi aby osoby co się z nim nie zgadzają odsubsktybowali jego kanał na youtube. Komedia. Ludzie polubili go za poczucie humoru a nie za poglądy polityczne. Niestety kolo okazał się populistyczną i sprzedajną szmatą.

Gość gość
zrobisz Dudzie z połykiem

Gość gość
nie nie zrobie z połykiem, nie mam ciągot do chłopów, ale oddam na niego głos lepszy on niż zakłamany Bredzisław pod żyrandolem.

Gość gość
WP od dawna nie da się czytać. A Duda jest po prostu mądrzejszy. Duda wygra

Gość gość
Duda brnął nadal w proste rozwiązania i używał statystyk, o których eksperci nic nie wiedzą. Odwołanie się do rodziców jako źródła wiedzy o polskim górnictwie było żenujące, podobnie jak "państwo Elbanowscy" jako eksperci od oświaty. Każdy, kto zna dobrze sprawę SKOK-ów, musiał zobaczyć człowieka tematem wystraszonego. Bezradność w sprawie in vitro (i okolicach) zmusiła go do niesmacznego przywoływania papieża na jego, A. Dudy, obrońcę. Propozycja pisania apologetycznej historii Polski jest co prawda zgodna z traktowaniem historii jako narzędzia politycznego w jego ugrupowaniu, ale chyba większość została przekonana już, że to, czy jesteśmy narodem dumnym i godnym, zależy właśnie od tego, jak z otwartą przyłbicą radzimy sobie z tymi niechlubnymi kartami naszej historii. Debata ukazała nam kontrkandydata bez werwy i takiego, który wyglądał na co najmniej 10 lat starszego od urzędującego prezydenta.

Gość gość
Ten gorszy wygląd Dudy/starszy/to było celowe?Gra świateł czy co?

Gość gość
To ogladales inna debate .Duda byl lepszy bo po prostu jest mądrzejszy. A Komorowski ? wszyscy wiemy