Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utrata przyjaciela, co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Bylismy przyjaciolmi od 1 gimnazjum. 2 lata temu poznalam faceta, zaszlam z nim w ciaze i zaczelo sie psuc miedzy mna a przyjacielem, jednego dnia moj wtedy obecny facet go pobil, od tego dnia juz calkiem nie mialam z nim kontaktu. W sylwestra napisalam do niego, wtedy pierwszy raz po tak dlugim czasie sie spotkalismy, bylo super.. szczera rozmowa, powiedzial ze teskni za mna, ale nie chce znowu zawiesc wszystkich ( wczesniej mielismy troche problemow z prawem, nasz wplyw na siebie.. sprawy sadowe) ja od czasu gdy dowiedzialam sie o ciazy zmienilam sie strasznie, jestem odpowiedzialna, nie mam w glowie juz takich glupot jak wczesniej, teraz nasz kontakt jest zadki, on nie chce mi zabardzo odpisywac, nie raz odpisze, i znowu jest fajna rozmowa, wyczuwam w niej ze jest smutny, ze teskni, boi sie ze znowu moze byc jak kiedys.. a ja poprostu chce miec przyjaciela, jego. Co zrobic zeby odzyskac z nim lepszy kontakt ? Brakuje mi go..

Nic i bez sensu się starasz. Skoro mieliście na siebie zły wpływ to po co znowu chcesz się w to pakować.

Musisz zdać sobie sprawę z tego, że nie każda przyjaźń przetrwa burze. Z zachowania Twojego przyjaciela wynika, że on wcale nie chce utrzymywać kontaktów na takim poziomie jak w czasach szkolnych, czasami warto odpuścić a nie utrzymywac z kimś kontakt na siłę

Gość gość
Ale tak bylo wtedy, bylismy mlodsi, glupsi. Do tego byly jeszcze 2 osoby, tez nasza przyjaciolka i przyjaciel.

Gość M i P
Przyjaźń miedzy kobieta i mężczyną nazywa się miłością i musi się wiązać z bliskością ciał. Inaczej się nie da. Kropka

Gość gość
A mylisz sie, z moim przyjacielem bylo tak ze jemu nie podobaja sie ani kobiety ani mezczyzni ;) bylismy jak rodzenstwo, wspieralismy sie we wszystkim, mial problemy w domu to przychodzil do mnie a ja do niego, znalismy sie na wylot.