Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że osoba szanująca się to osoba która nie pójdzie na pierwszej randce do łóżka, która nie robi tego z byle kim, która potrafi powiedzieć Nie i ktora potrafi się zachować, nie jest też bezczelna

Gość gość
Kazdy woli dziewice a ten ktory twierdzi ze nie zwyczajnie klamie i tyle :) sorry taka mamy ewolucje.

Gość gość
17:49 Mam dwie koleżanki, które były dziewicami i związały się z określmy to 'doświadczonymi'(2-3 dziewczyny przed nimi). Żaden nie był zadowolony z faktu,że one nie uprawiały jeszcze seksu- a jeden skwitował to tekstem "to nic trudno,ale nic się nie dzieje". Jak widać są różni faceci i niektórym dziewictwo przeszkadza.

Gość gość
To puszczalskie powinny się cieszyć że są tacy faceci.

Gość gość
25 lat byłam dziewicą i nikt z tego powodu na rękach mnie nie nosił, obecnie też nikt na stosie nie pali, także cały ten temat to tylko taki ping pong dosyć skrajnych poglądów

Gość gość
Ja się cieszę że dziewice istnieją. To znaczy że niektóre kobiety potrafią się szanować.

Gość gość
" gość dziś W rzeczywistości się do tego nie przyznają, bo musieli by uznać że ich dziewczyny to porażka. " xxx Mój jak się dowiedział, to kilka razy pytał mnie czy żartuję, bo on myślał, że dziewictwo to mit. Zwłaszcza w takim wieku (między 20 a 25 mam). Przez chwilę wydał się przerażony i zakończył stwierdzeniem w stylu: to nie będę mógł tak od razu konkretnie. Ani przez chwilę nie wyglądał na szczęśliwego, czy dumnego.

Gość gość_26
Miałam jednego partnera i mam 26l i pewnie jestem już puszczalska według was

Gość gość
To on chciałby od razu i konkretnie zamiast cierpliwie Cię poznawać?

Gość gość
Gość 18:00 puszczalska nie ale za to jeden atut mniej..... Dasz coś od siebie facetowi,jak to facet jest zwykle realnie ładniejszy w związku,daje kasę,auto,przebojowość i musi umieć podrywać

Gość gość
Dlaczego odmawianie sobie przyjemności i zaspokojenia to szanowanie się?

Gość gość
" gość dziś To on chciałby od razu i konkretnie zamiast cierpliwie Cię poznawać? " Znamy się długo (prawie rok, to długo, nie?), choć jesteśmy parą od niedawna. Ma szacunek do mojego dziewictwa, uwzględnia to już, ale temperamentny jest i wyposzczony, to chyba liczył na to, że będzie mógł zaszaleć, a tu niespodzianka, trzeba najpierw nauczyć, chuchać, dmuchać i uważać, zamiast normalnie się kochać.

Gość gość
Roohacz przystojniak i brzydula(uważająca się za piękność) Ile macie lat

Gość Gg_nz
To co jak dziewczyna będzie się leżała z każdym wulgarne zachowywać i rozsyłac swoje nagie zdjęcia ale będzie miała błonę to się szanuje? (znam takie dziewczyny i uważam że kobiety które nie są dziewicami ale są wierne, nie kochają się z każdym zachowują się kulturalnie i nie obnazaja się przed innymi szanują się)

Gość gość

Gość gość
Dziękuje za porady, będziemy wam mówić, że jesteśmy dziewicami :*** abyście żyli w poczuciu zdobycia naszego atutu całe życie, czy tam te kilka miechów znajomości.

Gość gość_26
Niby jeden atut mniej ale mojemu chłopakowi to nie przeszkadza, chyba nawet się cieszy bo jak mówi nie będzie musiał mnie uczyć. Ale to nie znaczy, że pójdę z nim szybciej do łóżka, zamierzam tyle samo czekać co z moim pierwszym

Gość gość
Serio jestescie tak naiwne? Jak facet nie jest zadowolony ze ma dziewice to tylko z jednego powodu ze zeby puknac bedzie sie musial postarac! A takim tylko o seks chodzi przeciez to jest takie proste

Gość gość
Będę tak długo powtarzać to pytanie, aż któryś fanatyk dziewictwa mi odpowie: Dlaczego odmawianie sobie przyjemności i zaspokojenia to szanowanie się?

Gość Gg_nz
*lizała z każdym,

Gość gość
" gość dziś Serio jestescie tak naiwne? Jak facet nie jest zadowolony ze ma dziewice to tylko z jednego powodu ze zeby puknac bedzie sie musial postarac! A takim tylko o seks chodzi przeciez to jest takie proste " E, oznajmił mi, że chce wziąć ze mną ślub jeszcze zanim dowiedział się, że jestem dziewicą (a wcale nie planujemy seksu dopiero po ślubie). Zresztą nie tylko mi, swoim kolegom też to oznajmił. Wszyscy w jego otoczeniu o tym wiedzą, że jest ze mną i chce brać ślub, choć nasz związek jest cholernie kontrowersyjny. ;) A o moim dziewictwie dowiedział się już jakiś czas po tym, jak innym oznajmił. Dziewictwo, to nic fajnego. Uciążliwość, bo zamiast korzystać z bliskości, tylko się człowiek stresuje.

Gość gość
Gość 26 egoistka A facet frajer

Gość gość

Gość gość
A która zaakceptuje to że facet chodził na dziffki

Gość gość
Ja bym nie zaakceptowała...

Gość gość
Dlaczego odmawianie sobie przyjemności i zaspokojenia to szanowanie się?-->dlatego ze kobieta za nic nie ponosi konsekwencji,to chociaż niech da urodę jak facet podrywa,daje kasę,auto,urodę,przebojowość

Gość gość
ja jestem dziewicą i jestem z tego dumna, to że jest facet to nie znaczy że trzeba sie odrazu ru/chać po tygodniu z 1,2 i 3

Gość gość
Co wy macie z tym autem i kasą? :O

Gość gość
18:28, nie akceptuję tego wyjaśnienia. dziewictwo to nie nagroda dla nikogo!