Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Taaa rok bez seksu jestescie :D hehehe... " Chyba puściłas się już na drugim spotkaniu skoro nie wierzysz, że facet wytrzyma :D

Gość gość
Skoro tak myślisz to rozumiesz mężczyzn którzy nazywają kobiety puszczalskimi.

Gość gość
Faceci... ja zaraz zrobię hejt na wszystkich, którzy nie są prawiczkami. :D

Gość gość
ze wspolczesnymi kobietami jest cos nie tak. ostatnio jak napisalem ze lubie gdy kobieta jest subtelna i czula..to sie jedna z druga feministka wkurzyla i stwierdzily ze subtelna i czula kobieta jest SŁABA! wspolczesnosc jest chora i niestety kobiety gorzej ten okres znosza. upodabniacie sie do facetow (wizualnie i charakterologicznie) no i wiekszosc z was jest po prostu interesowna, zamiast faceta ktory sie najbardziej sie stara wiekszosc wybierze tego ktory ma najglebsza kieszen

Gość gość
współczesne kobiety to puszczalskie feministki z przerośniętym ego

Gość gość
No jak uważa, że nie można wytrzymać rok bez seksu będąc w związku to co mam o niej myśleć? :D

Gość gość ×_×
Nie wszystkie są feministkami, ja na przykład nie jestem a z moich znajomych znam tylko 2 dziewczyny, które są feministkami ale się nie puszczają

Gość gość
ja po prostu nie rozumiem logiki wielu kobiet. gdy myslimy o wymarzonym mezczyznie to na pewno kojarzymy go z sila, stanowczoscia etc. co wcale nie znaczy ze jest on pozbawiony glebszych uczuc, nie jest maszyna ani tez tylko gora miesni. i analogicznie jak wymarzona jest czula, subtelna, wrazliwa to wcale nie musi byc pozbawiona niezaleznosci, wlasnego zdania itd. gdybym mial stworzyc rysopis psychologiczny typowego wspolczesnego mezczyzny i typowej wspolczesnej kobiety, to kobieta jest osoba bardziej skomplikowana i jednoczesnie mniej szczera, bardziej interesowna

Gość gość ×_×
Nie uważam ze subtelna i czuła kobieta jest słaba, sama taka jestem i umiem sobie poradzić stanąć na wysokości zadania, to ze ktoś jest czuły nie znaczy ze jest słaby tak samo jak osoba jest bardzo silna nie znaczy ze nie może być czuła

Gość prawictwo pospolite 137
ja mam to do niedziewic , że nie chciałbym pełnić rolę pocieszyciela po rozstaniu I byc tylko jej pocieszycielem nikim więcej.. Jasne , ze wole dziewice na dziewczynę

Gość gość
Ja nie rozumiem czemu feministki często uważają się za silne. Ich siła polega na tym że umieją tylko pyskować jak wiedzą że im nic nie grozi.

Gość gość
prawictwo to się spiesz,bo jesteś po 30stce, niedługo żadna się już nie skusi na Ciebie :D

a do czego mam się spieszyć ? Będzie dziewczyna to będzie , a jak nie to też dobrze .. Mi to zwisa . I tak dzieci nie chce . Mam fajne życie bez kobiety ..

Gość gość
Ale dziewic coraz mniej , niedługo Ci 15latki tylko zostaną :P

Gość gość
Boze ale wy pier/dolicie hipolicie! Sobie mozecie tu gadac pisac wyzywac nas pier/dolic farmazony patetyczne o wyzszosci rozje/bumby nad dziewica. A my i tak bedziemy woleli dziewice i mozecie nas cmoknac w zad :D

Gość gość
ielem, czy ty traktujesz tak dziewczyny? Traktujesz jak pocieszycielke? Równie dobrze możesz być pocieszycielem dziewicy, która była w związku z osobą która dalej kocha Jeśli masz takie myśli to nie zasługujesz na zadna dziewczynę Równie dobrze możesz być pocieszycielem dziewicy, która była w związku z osobą która dalej kocha

Gość Niedorozwinięty
Błona dziewicza to tylko symbol! W dziewictwie chodzi o coś więcej.

Gość gość
dziewice to kobiety które się szanują, co w tym dziwnego że takie są lepsze?

15 latki mi sie nie podobają kompletnie .. najmłodsze na jakie bym spojrzał muszą mieć około 18-19 lat oczywiscie może miec też 30 lat Ważne by była ładna podobna do tej https://www.youtube.com/watch?v=TKtSw0VgcpI

ja tam wole z meska plcia w szachy grac:= ))niz tracic czas na rozbieranie, ubieranie:D:D:D

Gość gość
Marta Żmuda nie jest brzydka ale już używana.

Gość gość
Tylko na tym forum jest tylu fanatyków dziewictwa ,w rzeczywistości facetom to obojętne albo wolą doświadczoną.

Gość gość
Marta Żmuda nie jest brzydka ale już używana. tego nie wiadomo , może czekała do slubu dlatego się rozstała z królem hehe

Gość gość
Yh. Sorry ale coś mi się pieprzy z telefonem i wyszedl dziwny post z 17.42 Mialo być ze nie każda dziewczyna po rozstaniu z osobą z którą miało pierwszy raz potraktujecie jako pocieszyciela, równie dobrze może to zrobić dziewica, która nie pogodzilam się z rozstaniem

Gość gość
Faktem jest ze feministki potrafia tylko klapac dziobem gdy maja pewnosc ze w ten dziob nie oberwa. :D tak by siedzialy cichotko jak mysz pod mitla. Przyklad dlaczego nie wyjada do iraku i syrii walczyc o prawa kobiet w panstwie islamskim...? :D

Gość gość
dziewczyny od mniej wiecej 14/15 roku zycia zaczynaja ogniskowac moja uwage (sam jestem studentem), apogeum osiagaja z kolei na ogol w wieku 16-18 lat. na studiach jeszcze wygladaja w miare, ale juz po 25 roku zycia niestety natura zaczyna sie robic bezwzgledna i nastepuje tendencja spadkowa. istnieja wyjatki, tzn gimbuski sa pasztetami a wyrastaja na piekne kobiety ale to nie jest czeste zjawisko.

Gość gość
W rzeczywistości się do tego nie przyznają, bo musieli by uznać że ich dziewczyny to porażka.

ja nie szukam powaznej dziewczyny , bo sam nie jestem powazny .. Dlatego podobają mi się dziewczyny , które nie są sztywne .. Na przklad MAgda Mielcarz wydaje mi się sztywna , drętwa , dlatego mnie nie kręci a zmudę uwielbiam

Gość gość
Już widzę jak ktoś się cieszy że jego ukochana i jedyna dziewczyna była obracana przez innych. Rzeczywiście to powód do dumy.

Gość gość
W rzeczywistości się do tego nie przyznają, bo musieli by uznać że ich dziewczyny to porażka. Ktoś o takim myśleniu powinien przenieść tę porażkę na samego siebie, ot człowiek o nieżyciowych wartościach i mało pewny siebie, taki "facecik".