Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
Facet tworzy związek swoją kasą podrywem,urodą,rzeczami,przybojowością,dlatego może roochac,chodzić na dzifdki i zdradzać,a kobieta ma być cnotliwa i siedzieć cicho

Gość gość
Ta, uparli się. A potem toczę boje z moim, bo on chce płacić za mnie, a ja tego nie toleruję. Mam gdzieś waszą kasę i auto. Jak potrzebuję pieniędzy, to idę do pracy. A jak nie mam auta, to i autobusem dojadę.

Gość bez błony
Ja pozbylam się błony hirurgicznie żeby móc robić badanie cytologiczne i żeby móc stosować tabletki antykoncepcyjne, która zaleciła mi pani dermatolog. A i dobrze, że to zrobiłam bo mam komórki które mogą się przekształcić w raka i musiałam mieć je wycięte i zrobić sobie zastrzyki przeciw wirusowi HPV, gdybym zrobiła to cytologie dopiero po stracenia naturalnie dziewictwa mialabym najprawdopodobniej początki raka.

Gość gość
mój chłopak nie ma auta, kasę oszczędza, urody przeciętnej, jest spokojny, choć czasami dziecinny, seks z******ty i przyjedża z aspiryną, kiedy jestem chora :) bez seksu wtedy :P

Gość gość
18:32 To ja podziękuję za takiego.Jeszcze by mnie jakąś chorobą weneryczną zaraził :o niech sobie wydaje kasę w burdelu.

Gość gość
większość kobiet to łatwe ku/rwy które sie rozkraczają odrazu jak złapią faceta :D ja czekam na kogoś na poważnie a związek sie z samego seksu nie składa, jakbym była facetem też bym wolała dziewice a nie przeorana przez pół miasta i ''szanującą sie''

Gość gość
Żeby facet był w związku to musi mieć kasę,urodę (prawdziwą a nie urojoną jak u kobiet),bajer,umieć się bić,kolegów adoratorów,auto,lokum,bajere Kobieta jak chce być w związku musi tylko nie odrzucić faceta....zwykle nic od siebie nie daje,nawet dziewictwa

Gość gość
Mój nie ma lokum,auta, zarabia najniższą krajową, nie bije się i co? twoja teoria się nie sprawdza.

Gość gość
Po co mi kasa faceta skoro mam ręce i sama mogę zarobić? A z wyglądu większość jest przeciętną i nie każdy ma samochód. A mi wystarczy autobus, pociąg, rower, nogi, chociaż nie utyje

Gość gość
18:34 Ty nadal w takiej sytuacji jesteś dziewicą,tu nie chodzi o kawałek mięsa.... Kurde no to kobiety traktują to przez pryzmat błony

Gość gość
To jak macie facetów biedaków i nieudaczników to nie dziwota ze mają brzydkie,wydymane na wszystkie boki dziewczyny -porażki A to co wy możecie dać się rozdziewiczyć innemu i facet musi z tym żyć,a wy nie możecie zyc z tym ze facet poszedł do prostytutki

Gość gość
Bo wy tak mężczyźni uważacie, nie ma błony jest dziewicą szanuje się, nie ma błony nie szanuje się jest d***** W takim razie kim są zgwałcona kobiety???

Gość gość
A co wam aż tak zależy,żeby być pierwszym? boicie się porównań?

Gość gość
Dziewicą nadal Ty serio jesteś taka tępa i tego nie rozumiesz?

Gość gość
facet, któremu wydaje się, że samiec musi być super-lux-delux, żeby wejść w związek - wyjdź na zewnątrz.

Gość gość
Zgwałcona jest nadal dziewicą Nie zgaduj dalej tępaki,nie chodzi tu o porównanie

Gość gość
Co z tego, że facet ma pieniądze, samochód, wygląd jak zachowuje się jak ostatni cham

Gość gość
Co zgaduj dalej? to nie ja wcześniej pisałam.I daruj sobie takie chamskie teksty, normalne pytanie zadałam.

Gość gość
To jak ta - bez błony pójdzie do łóżka z facetem a on zobaczy ze nie ma błony, krwi to pierwsze co pomyśli to to że nie jest dziewicą

Gość gość
Z tego co widzę to kobieta zawsze jest gorszą i /lub brzydsza w związku,a związek tworzy facet.....a wy nawet dziewictwa nie dajecie od siebie Ta od samca lux -to skąd te prawiki na kafe

Gość gość
Ok, jako dziewica będę oczekiwać forsy, samochodu i innych wymienionych rzeczy, odrzucając tych którzy tego nie mają, bo tacy niech se startują do nie-dziewic. Bardzo pouczająca jest kafeteria :)

Gość bez błony
Ja nic nie pisałam poza tym postem z 18.34 i teraz. O co ci chodzi?

Gość gość
No najlepiej to poszukać bogacza , który nam zapłaci za dziewictwo :D W Ameryce to jest modne to czemu nie w Polsce :D :D ?

Gość gość
Żaden facet ceniący dziewictwo nigdy,nigdy!!!!!nie pisał ze zalezy mu n błonie -to co innego PS.jak nie ma błony a jest dziewicą to mu o tym powie,jak nie jest to chyba też -no chyba ze znowu nie możecie ponosić tak jak facet konsekwencji życia (mimo ze chcecie nasze przywileje....) i pasują wam związki na kłamstwie i zdrada partnera jest dla was ok

Gość gość
Bez błony -do ciebie pisałem bezpośrednio tylko raz

Gość gość
Mam nadzieje, że wszyscy panowie wielbiący dziewice chcą być z nimi już do końca życia a potem się twardo tego trzymają.

Gość gość
jakoś mnie facet na rękach nie nosił za to, że byłam dziewicą. Pewnie dlatego, że to nie jest specjalne osiągnięcie.

Gość gość
Przecież wy oczekujecie forsy,urody ,samochodu,w zamian z waszą brzydotę,fochy i przebieg

Gość gość
Facet niw musi być cnotliwy bo musi spełnić szereg wymagań by mieć kobietę (kobieta musi tylko przebierać)

Gość gość
Mój były najpierw się zdziwił, po czym bardzo szybko chciał rozdziewiczyć i nauczyć mnie jak to nazwał "prawdziwego seksu", tak bardzo cenił to dziewictwo, że chciał żeby zniknęło :(