Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ×_×

Co wy macie do dziewczyn, które nie są dziewicami? Bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość
18:57 Przykro mi,że Cię odrzuciła ale nie wyżywaj się :P

Gość gość
dziwisz mu się? Dziewictwo nie jest żadną wartością, za to udane zycie seksualne jest ważne w związku

Gość gość
Nie cfaniakuj i nie pyskuj bo piszę ogólnikowo -kobieta jedyne co daje wyjątkowego facetowi to dziewictwo,w stosunku do waszej ogólnej bezbadzieji

Gość gość
jestem ładna (poważnie, naprawdę jestem, mam bardzo delikatne rysy), nie jestem dziewicą, mam chłopaka, któremu jestem bardzo wierna, nie wymagam od niego cudów, tylko tego, by starał się tak, jak ja się staram - w jakiej kategorii jestem?

Gość gość
Jest-to jedyne ci może u kobiety ciągnąć za sobą konsekwencje Nie dziewica zawsze będzie czymś gorszym i zawsze taki facet będzie frajerem bo musi spełniać wymagania panny którą ktoś dymał

Gość gość
19:04 Jak kobiety są takie beznadziejne to przerzuć się na chłopców.

Gość gość
Kobiety zawyżą swoją urodę,a zaniżają męska -a facet zawsze więcej się stara... Ten twój dyma po kimś i musi spełniać wymagania

Gość gość
weź po prostu umów się z jakimś chłopakiem i przestań jęczeć.

Gość gość
" gość dziś Przecież wy oczekujecie forsy,urody ,samochodu,w zamian z waszą brzydotę,fochy i przebieg " Nie oczekuję forsy ani samochodu od mojego partnera. Urodę akurat ma, ale to moja subiektywna opinia, nie wiem jak inne uważają. A on docenia we mnie moją urodę (jaka by nie była, jemu się podobam) i mój charakter, bo wciąż to powtarza, wymienia co mu się podoba, zszokowany jest czasem, że jestem taka a nie inna, prosi bym się po ślubie nie zmieniała. A moje dziewictwo? Jak już pisałam, dowiedział się niedawno, nie docenia go. Ja też nie jestem szczęśliwa z dziewictwa. Także ten. Możesz sobie tłumaczyć brak kobiety brakiem urody czy samochodu, możesz sobie wmawiać, że kobiety i tak nic nie mają ci do zaoferowania, ale wiemy dobrze, że prawda jest inna. :)

Gość gość
Jak to zaniżają męską? jakoś na ulicach samych modeli nie widzę a dziewczyny mają.

Gość gość
matko boska, jak ten furiat usiłuje nam dowalić. żadna cię nie chce, bo ty ich nie chcesz. czy to dziewica, czy to niedziewica, prawica, lewica - jesteś gejem, pogódź się z tym.

Gość gość
No i co z tego jak kobieta jest zawsze brzydsza

Gość gość
nie brzydsza, tylko ty jesteś gejem więc naturalnie dla ciebie tyłek faceta zawsze będzie bardziej soczysty

Gość gość
No właśnie może wolisz męskie ciało dlatego nie kręcą Cię kobiety. Nie musisz się wstydzić, tutaj jest dużo gejów zresztą w dzisiejszych czasach to nie jest nic szokującego

Gość gość
A ja mam forse mam samochod a swoj brak dziewczyny tlumacze brakiem dziewic :P Tak po za tym to jak czytam kobiety to nasuwa mi sie taki wniosek: wam wystarczy klamac ze jestescie super piekne idealne kochane i bla bla bla a wtedy wdzystko juz widzicie w skowronkach i dajecie doopy :D

Gość gość
nie zauważyłam żeby facet się starał, w dzisiejszych czasach raczej faceci czekają żeby to dziewczyna ich podrywała i najlepiej płaciła za siebie na randce i jeszcze za faceta bo jak pozwoli sobie postawić kawe za 7 zł to materialistka co sponsora szuka

Gość gość
mniej więcej...ale to działa tylko wtedy kiedy sam jesteś przystojny. Wtedy i tak jakaś cię przeleci, a komplementy to tylko bonus.

Gość gość
Oj oj jakie pyskate Potrafię rozróżnić ładna dziewczynę od brzydkiej

Gość gość
Jakby za tobą laska latała i Ci słodziła,że przystojny jesteś i na pewno dobrze wyposażony to pewnie od razu byś jej zaproponował,żebyście poszli do Ciebie

Gość gość
Nie wiem z jakimi facetami sie zadajecie, mnie nikt nigdy nie wyzywal z tego powodu ze nie jestem dziewica. Wrecz wielu facetow dziewictwo odstrasza bo zwyczajnie nie chce im sie miesiacami bawić w podchody aż w koncu dziewczyna sie ulituje i z mokrymi ze wzruszenia oczami wzniosle i łaskawie odda ten jej "skarb". Nie lubie puszczalstwa u żadnej z płci ale jeszcze bardziej żałosne sa laski ktore nie-dawaniem własnemu facetowi d**y starają sie zaskarbic sobie szacunek, tak jakby dziewictwo było najwieksza wartością jaka posiada.

Gość gość
faceci szanują bardziej kobiety które tak szybko dziewictwa nie oddają niż takie rozklapiochy które odrazu rozkładają nogi jak ty :p

Gość gość
ciekawe, dlaczego gej wymaga dziewictwa od kobiety, jeśli woli tak jak my penisy??? :D

Gość gość
19:22 przeciez przed chwila pisalyscie ze macie WLASNA kase a nasza macie w doopie!

Gość gość
Nikt nikogo nie wyzywa -facet musi przełknąć w sobie ta porażkę

Gość gość
Widzę że puszczalskie kobiety nienawidzą dziewic.

Gość gość
facet to facet a kobieta to kobieta, nie można porównywać tego jak sie prowadzi facet a jak kobieta bo każde ma inną role niestety ale taka prawda, oczywiście nie mówie o tym żeby akceptować regularnych bywalców burdeli

Gość gość
Dobra wyżywajcie mię od gey'ow jak wam ulży,a i tak wasi faceci to frajerzy bo muszą dymac po innych

Gość gość
a czy ktoś mówił cos złego o dziewicach? Nie. To po prostu stan przed rozpoczęciem życia seksualnego, nie ma w tym nic specjalnego i napewno nie jest to powód żeby kogoś nie lubić.

Gość gość
Ogolnie to rozkladowki sa dobre na raz a dziewice na zony i matki by im dac milosc i poczucie bezpievzenstwa :)