Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigranci to ludzie bez honoru

Polecane posty

Gość gość

Emigrantami rządzi tylko pieniądz, nie mają honoru, nie mają godności, ich jedyna ambicja to nażreć się i nachlać. Gardzę nimi. Uprzedzają pytania - znam bardzo dobrze tę grupę, mam dużo takich osób w rodzinie i powtórzę z całą odpowiedzialnością - 99 procent z nich to pazerne śmieci bez ambicji.

Gość gość
za to ci, siedzący w biedzie, rodzący dzieci, bez perspektyw na przyszłość, całujący tyłek bogatego proboszcza to ludzie honoru, tak?

Gość gość
no widzisz to taką masz rodzinę jak widać ty nie jesteś lepsza, też do niej należysz wulgarna chamko he he he taka popaprana familija jak widać :D

Gość gość
może dlatego nie chcą wpuszczać statków z murzynami do europy

Gość gość
założyłeś topik tylko po to żeby obrażać ludzi? no to dalej! ulżyj sobie - skoro nie umiesz inaczej!

Gość gość
Za to ty masz górnolotne ambicje, że hoho! Na pewno nie żresz, nie pijesz, żyjesz powietrzem, pracujesz za darmo, i jeszcze z ogromną miłością do bliźnich podchodzisz, jak widać :D

Gość gość
nie karmcie trola, rozwalił dział Polaków poza Polską i przyszedl tutaj, bo tam już mu nikt nie odpisuje, olać go

Gość gość
oj dajcie spokoj autorka jest spoczko. można ona nie lubi swojej rodzinki. a może ta część sponsoruje Ciebie autoreczko? jezeli tak to mam pytanie: jak to jest brać kasę od śmieci??? a jezeli jej nie bierzesz to jak to jest patrzeć jak śmieci stać na wychowanie dzieci i własne potrzeby a większość obywateli naszego kraju nie. i ostatnie pytanie: jak czujesz się, kiedy sprzątaczka zagranicą zarabia więcej niż u nas ludzie, ktorzy wykonuja bardziej odpowiedzialne zajecia czesto kosztem swojego zdrowia? może sama odpowiem???:) czujesz sie jak całe smietnisko???:)

Gość gość
Uprzedzają pytania - znam bardzo dobrze tę grupę, mam dużo takich osób w rodzinie i powtórzę z całą odpowiedzialnością - 99 procent z nich to pazerne śmieci bez ambicji. xxx przykro mi, że masz taka rodzinę :) ale na szczęście ja nie jestem twoją krewną... i nie ukrywam, ze cieszę się z tego :P Tu w Polsce nikogo moje prace i działania nikogo nie interesowały za to Anglicy przyjęli mnie 12 lat temu z otwartymi ramionami. Dziś mam swoją pracownię plastyczną którą częściowo dofinansowało miasto, do której uczęszcza młodzież na zajęcia za które płaci także miasto, prowadzę też zajęcia prywatne. Wypalamy w piecu ceramikę, rzeźbimy, robimy papier czerpany, robimy grafiki, malujemy :) Sama też wystawiam swoje prace w galeriach i sprzedaję w sklepach. W Polsce nikt mi takiej szansy nie dał więc co? Miałam honorowo pracować za 1000zł na szmacie? W moim mieście nikt mi jako początkującej absolwentce ASP nie chciał za darmo udostępnić pustych lokali miejskich gdzie w zamian wyremontowałabym to i poprowadziła zajęcia dla dzieci ze świetlic terapeutycznych lub podopiecznych różnych domów opieki, a jednocześnie miałabym gdzie pracować na swoje konto poza godzinami zajęć. Takie miałam pomysły, tyle energii więc poszłam do tych, którzy chcieli to robić. Moja koleżanka ze studiów mnie namówiła, bo ona już tam była i działała od jakiegoś czasu. JA NIE MAM HONORU? No nie rozśmieszaj mnie!