Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaona08

Zostawił mnie w ciąży dla innej z 3 dzieci!

Polecane posty

Gość gość
Kurcze,normalnie niecodzienna historia...Ale on tamtą kobiete zna dłużej niż Ciebie,prawda?

Gość gość
Dobrze ci tak!Życia nie zaczyna się od dópy strony!Pierw ślub a potem dziecko.Gdybyście byli małżeństwem to na 100 % by cie nie zostawił.Zdradzałby,ale nie zostawił-za dużo zachodu.A w tej sytuacji to on jest wolnym człowiekiem...

Gość gość
Mysle,ze on do Ciebie nie wróci.Zrobi jej dziecko i beda żyli dlugo i szczęśliwie.Z jej dziecmi pewnie złapał dobry kontakt.Cieszą się że w ich domu pojawił się mężczyzna.Nie łudź się.On Cie nie kochał skoro przekreślił tyle lat wspólnego życia dla kobiety którą zna 4 miesiące.No i ciąża nawet go nie zatrzymała przy Tobie.

Gość gość
Ale kawał c***ja z niego.Nie wierze ze cieszysz się z tej ciąży.Facet ułożył sobie zycie z tamtą,wiec Ty tez szukaj faceta.

Z ciąży się ciesze bo jak się nie cieszyć z dziecka?On odszedł ale to nie zmienia faktu ,iż dziecko ja chce mieć. Wracać nie ma do czego i teraz to wiem. A czy z nią będzie to mi już wisi.Nie mieszka z nią w każdym bądź razie.Mieszka ze swoim ojcem.Nie wiem czemu się do niej nie wprowadza i guzik mnie to obchodzi.Jego rzeczy w moim domu już nie ma.Spakowałam i kazałam mu zabrać.

Gość gość
Dlatego jak mozna decydowac na dziecko bez slubu?to nie pierwszy taki temat gdzie planuja dziecko ,on niby bardzo chce,a potem idzie w dluga...duzo znacie historii,zemaz zostawia zone w ciazy,bo ja nie.Kobiety szanujcie sie!chce dziecka,wziac odpowiedzialnosc to niech tez chce slubu.i nie piszcie o sukniach,kosciolach,weselach,bo wystarczy pojsc do urzedu w trampkach.

Gość gość
z tego, co mówisz, powiedziałaś, że to koniec, więc nie zostawił cię, tylko ty go zostawiłaś. nie oceniam decyzji i nie mówię, że by cię nie zostawił i tak (jak i nie rozważam, czy zdrada to już porzucenie, bo i tak można spojrzeć).

Gość gość
A jednoczesnie na dziale ciaza wychwalaja konkubinaty.prosze bardzo jak to sie konczy

Gość gość
Dobrze ci tak!!! BRAWO DLA TEGO FACETA!! Nie można mieć litości dla kobiet bo one mają w d***e facetów ... nie znam cie ale też bym cie zostawił k***o j****a