Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaona08

Zostawił mnie w ciąży dla innej z 3 dzieci!

Polecane posty

Czesc Jestem tu nowa. Ale nie wiem co myśleć o tym co mnie spotkało. Każdy z bliskich ma inne zdanie.Może spojrzenie obcych pomoże mi zrozumieć mojego byłego.. Byłam z nim 3 lata.Mieliśmy wspólne plany itd.Oboje chcieliśmy też dziecka. I w końcu się udało po 6 m-cach starań zaszłam w ciąże.Ale on się nie ucieszył ( a raz powiedzialam ,że się udało bo długo spozniał mi sie okres, to skakał z radości- 2 m-ce przed prawdziwą ciążą).Stał się taki nieobecny.I po 2 tyg. od tej wiadomości powiedział mi ,że mnie zdradził.Wsciekłam się ale próbowałam z nim o tym rozmawiać.Nie umiał nic odpowiedzieć.Dodał tylko że moze sie wszystko ułoży.Wtedy powiedziałam ,że to koniec... Okazało się, iż zostawił mnie w ciąży dla o rok starszej od niego wdowy z 3 dzieci... Dzieci już nie małych bo pomiędzy 8-15 lat.Nie wiem co o tym sądzić.Wiem co to za kobieta.Pracuje z nim i z nim jeżdziła do pracy.Ale nie umiem tego pojąć.Zdradził mnie z nią i teraz zostawił swoje dziecko dla obcych?Czy jest szansa,że on wróci?Jak myślicie?Jego matka mówi ,że on sie z nią nawet nie ukrywa.Raz z nią do niej na kawę wpadł. Ale że jest też wciąz "nieobecny" myślami.Ze zmienił się i nikt go nie poznaje.... Dodam że on ma 35 lat.

Gość zraniona i smutna
Wspolczuje ci autorko sama cierpie teraz bo narzeczony mnie zostawił,a ty dodatkowo jesteś w ciąży,nie wiem co się dzieje z ludźmi i ze światem,faceci chyba nie maja litości ani żadnych skrupułów Próbowałas z nim porozmawiać? W końcu chodzi o jego dziecko tez,jak on sobie to wyobraża

Gość gość
Tutaj moim zdaniem wchodzi w gre milosc, gosc sie na powaznie zakochal, innego rozwiazania nie widze

Gość zraniona i smutna
Jak dla mnie to żadna miłość tylko jakieś głupie zauroczenie,także autorko nie myśl ze wszystko stracone,Porozmawiaj z nim

Gość gość
Zauroczenie w babie z trojka dzieci? No chyba nie:-D

Gość zraniona i smutna
A tamta wie ze jesteś w ciąży? Bo jeśli tak to brak słów, odbiera ojca dziecku w głowie się nie mieści,ale nie da się zbudować szczęścia na cudzym nieszczęściu wiec ten ich cały układ zauroczenie czy cokolwiek prędzej czy później trafi szlah

Gość gość
Co za d**ek! nie miej skrupolow w walce o alimenty,bo bedzie rzydzil,zeby miec na tamte bachory. A tamta cwaniara sie niezle ustawila

Gość gość
Nie miej skrupolow bo tamta szmata ich nie miala,wiedzac,ze jestes w ciazy.

serio chciałabyś spowrotem takiego faceta? żeby się każdego dnia zastanawiać czy czasem jak mówi, że idzie do pracy to może w tym czasie cie zdradza? Nie lepiej dać sobie spokój i pozwolić mu żyć jak chce, a samej mieć tez wolny umysł? ja bym po zdradzie od razu pogoniła faceta i niech spada, jeżeli zrobił to raz to śmiało to zrobi i kolejny, bo to mechanizm.

Gość gość
martyna_czy ma rację. Co z tego,że wróci? Wróci,bo wie,że go nie wygonisz. Kontakt z dzieckiem,tak. Ewentualne wspólne życie kiedy facetowi się odwidzi,nie.

Gość gość
A niby czemu nie,każdy zasługuje na druga szanse tym bardziej jak jest dziecko

tamta wie , że jestem w ciąży i ma to w d***. Zastanawiam się czy taki d**ek skoro nie chce swojego dziecka to chce 3 obcych?Brak słów - nie wiem czy się zakochał czy to jakieś zauroczenie :( Jakoś ciężko mi to pojąć

A czy próbowałam z nim rozmawiać -to tak. Na moje pytanie "dlaczego mnie zostawiłeś?" odpowiedział : PO PROSTU.Jak to rozumieć?Przecież to żaden powód! A na pytanie czy mnie kocha odpowiedz :NIE WIEM .Jaki w tym sens?

Gość gość
Tak wychodzi jak zaczyna się od du...y strony a nie od ślubu

Gość pędzić to bydło przed ołtarz
gość dziś Tak wychodzi jak zaczyna się od du...y strony a nie od ślubu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx W sumie to masz rację :) samce kwiczą i trują, że złe kobiety ich ciągną do ołtarza ale jak widać nie ma innego sposobu, żeby choć trochę kobieta wiedziała na czym stoi. Podkreślam malkontenci "choć trochę" bo pełnej gwarancji nie ma ale po ślubie trudniej się bawić w wymienianie modeli. Jeżeli gościu pluje niemożebnie na ślub i założenie rodziny "bo papierek" to znaczy, że nie zależy mu tak bardzo i żadne wymysły z kapryśnych wydzielin fioota tego nie zmienią :P

Gość gość
Niestety dzisiejsze bachory są paskudne, a te starsze to już nie taki problem(nie biegają i nie drą mordy), nie dziwię się, że uciekł

Gość Alohaohana
Biorąc pod uwagę, że odszedł do kobiety z trójką dzieci, nie łudź się, że wróci i będzie to twoje zwycięstwo. Być może nie uda mu się ułożyć z nimi dobrych relacji i od nich odejdzie, ale sam fakt, że próbuje, powinien dać ci jasny sygnał, ile tamta kobieta dla niego znaczy. Żaden facet nie zostawia całego życia, by odejść do kochanki z trójką dzieci, które na pewno zgotują mu piekło zanim (o ile w ogóle) zaczną go chociaż tolerować. Dzieci nie witają nowego partnera mamy jak przyjaciela, zwłaszcza te starsze, które dobrze pamiętają biologicznego ojca i chciałyby jego powrotu - nawet, jeśli w tym przypadku to niemożliwe. Im mniejsze dziecko, tym łatwiej zaskarbić sobie jego zaufanie, a te są całkiem spore. A już trójka dzieci to w ogóle wielkie pole walki nawet o odrobinę szacunku. Więc nie myśl, że ten facet uciekł, bo przestraszył się odpowiedzialności. Dzieci w wieku 8-10 lat są do bólu szczere, a nastolatki przechodzą okres buntu i pyskują ile wlezie rodzonej matce, a co dopiero obcemu. Myślisz, że facetowi będzie łatwo? Jeśli wróci do ciebie, będzie to znaczyło tyle, że jesteś zapchajdziurą. Nie może mieć tamtej - trudno, wraca na stare śmieci. Tego chcesz? Proszę bardzo. Tylko nie dziw się potem, że liczyć na niego nie możesz. Nie powinno mnie już dziwić, ile jadu wylewają tu z siebie niektóre kobiety. Fakt, zdarzają się dranie i współczuję kobietom, które na nich trafiły, ale większość mężczyzn, którzy zerwali związek, to wcale żadne dranie, tylko zwyczajnie osoby, które w dotychczasowym związku nie czuły tego czegoś, co zwala z nóg na dzień dobry. Nawet, jeśli związek był udany. Szkoda tylko, że wasze rozstanie przypadło w takim momencie. Z drugiej strony nieważne, kiedy by odszedł. I tak by bolało. Będzie ci ciężko w ciąży, ale nie jesteś pierwszą samotną matką - dasz radę. Cytując wypowiedź z filmu, pamiętaj, że "matki jednak są najsilniejsze".

Alohaohana dzieki za obszerną wypowiedź. Ja nie liczę na to, że wróci. Nie wiem czy tego chce.Chyba nie, bo za bardzo mnie zranił.Chciałam poznać zdanie ludzi.Chce to tylko zrozumieć.Zgadzam się z Tobą w 100 %

Gość gość
Od razu tutaj widać że trafiłaś na faceta duże dziecko, kompletne zero, nie masz o co walczyć bo on nie dojrzał do żadnego związku, on się bawi kobietami. Nie piszcie o miłości bo tylko się ośmieszacie... owszem miłość jest tego faceta do siebie samego :D Natomiast nie jestem w stanie pojąć jak można być taką idiotką i starać się o dziecko z facetem który nawet nie jest mężem. Co za durne myslenie, nie ogarniam. Chłopak chce mieć dziecko, no to dziewczyna nogi rozkłada i daje się zapylić, chociaż nie jest jego żoną, serio nie kumam tego. Trzeba było się zabezpieczać. Co nie zmienia faktu że to chore że facet zostawia swoją dziewczynę w ciąży dla rozk\lap\iuchy na dole szerokiej jak wiadro po 3 porodach... no ale różne są zboczenia seksualne, może jego podniecają wiadra i mamuśki po ciążach.

Gość Alohaohana
Do 18:55 Na razie to ty pokazujesz, że z ciebie dziecko... w dodatku bardzo nieempatyczne. Gimnazjum? Ślub obecnie niewiele zmienia w przypadku posiadania dzieci; nie wiem, czy coś więcej niż nazwisko (ale w sumie dziecko może mieć podwójne). Jak facet chce odejść, i tak odejdzie, i żaden papierek w dzisiejszych czasach go nie zatrzyma. Może w twoim wyśnionym świecie istnieją tylko piękne długonogie kobiety z nienaganną fryzurą i biustem celującym w niebo, oraz mężczyźni z idealnie wyrzeźbionym sześciopakiem i mnóstwem włosów na głowie. Ale zwykli ludzie nie wyglądają idealnie, i ty pewnie też nie. A za kilka lat czas zrobi swoje i już w ogóle będziesz piękny/a.

Gość gość
Widać nic do ciebie nie czuje, nie znalazłby tak szybko innej. Ty powinnaś się cieszyć, że ujawnił się teraz, a nie zdradzał cie latami. Co masz zrobić? Zacząć żyć i zająć się dzieckiem, jego poda co alimenty i tyle. Zapewne od dłuższego czasu nic do ciebie nie czuł, cieszył się jedynie z faktu, że będzie miał dziecko. Po co ci taki związek, bez jego miłości? chcesz żeby twoje dziecko wychowywało się w takiej atmosferze? Skoro tak szybko znalazł inną, nawet gdy do ciebie wróci to tylko ze względu na dziecko, a pewnie wciąż będzie sypiał z innymi. Daj sobie z nim spokoj, zajmij się dzieckiem.

Gość gość
Widocznie nie kocha cie, co możesz zrobić poza akceptacją tego? Wypłacz żal, wykrzycz, a potem weź sie w garść i się otrząśnij. Chcesz marnować życie z kims kto nic do ciebie nie czuje?

"Jeśli wróci do ciebie, będzie to znaczyło tyle, że jesteś zapchajdziurą. Nie może mieć tamtej - trudno, wraca na stare śmieci. Tego chcesz? Proszę bardzo. Tylko nie dziw się potem, że liczyć na niego nie możesz." dokładnie tak jak napisano. po co Ci taki ktoś. nie rozumiem takich bab skomlących jak psy o faceta. zero szacunku dla siebie.. nie bądź żałosna

Gość gość
olać go!

Gość żonaty 46lat
Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
Dzieci Tamtej Kur...... dadzą mu się we znaki bo dziś nastolatki to takie zakapiory. Będzie żałował bo tu maleńki dzidziuś a tam 3 nie za bardzo kochających frajera który zajoł miejsce Taty i jeszcze do tego sypia z ich ukochaną mamusią która ostatnio była tylko dla nich. Kwestia czasu!!!!!!!!!!!

Gość gość
tak sobie wmawiaj - co innego pozostało?

Gość gość
Zauroczył się w tej kobiecie. Dzieci nie mają znaczenia, jak się zauroczył, to nie widzi przeszkód w dzieciach itp. Przejrzy na oczy.

Też tak myślę.Ja się nie odzywam do niego.Nie piszę i nie dzwonię.Cieszę się ciążą i czekam na moment kiedy zapuka do drzwi.Ale już jest za późno.Ja go nie chce.Może to okropne ale mam nadzieję ,że z czasem to dotrze do niego i będzie całe życie żałował.Ale szansy mu nie dam.Nie będę jak to określiliście "zapchajdziurą"! O nie!!

Gość M iP
Przemawia przez Ciebie chcęć zemsy, że zapuka i będzie żałował.... Może zapuka i trzeba będzie jakoś to poukładać i jest szansa na pełną rodzinę.