Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam,domyslam się,że pytanie może być dla niektórych trywialne, ale potrzebuję porady. Kochałam się z chłopakiem 2 dni temu był to nasz pierwszy raz. Na początku z prezerwatywą,chłopak nie mógł się skupić na przyjemności i nie doszło do finału. Następnie po niedługim czasie doszło do drugiego,krótkiego stosunku, bez prezerwatywy również bez finału. Byłam 4 dni przed owulacją. Jakie są szansę,że nie zaszłam w ciążę. Proszę o powazne odpowiedzi,ponieważ nie jest to temat do żartów.

Gość gość
Skoro nie miał w tobie wytrysku, to nie zajdziesz w ciążę :)

Gość gość
A co z płynem ejakulacyjnym? Ogromnie schizuję.

Gość gość
Przed wytryskiem czasem wydziela się płyn zwany preejakulatem, ale albo nie zawiera plemników albo zawiera ich za mało aby mogło dojść do ciąży. Wszystko będzie OK. Pamiętaj że najważniejsze jest niedopuszczanie do wytrysku w pochwie :)

Gość gość
Autorko nie zrozum mnie źle, ale jeśli boisz się ciąży to dlaczego jesteś tak skrajnie nieodpowiedzialna i uprawiasz seks bez zabezpieczenia?

Gość gość
Jestem mało doświadczona w temacie seksu, są to moje pierwsze kroki. I wiem,że zachowałam się nie rozważnie co było spowodowane chwilą uniesienia.

Gość gość
Trochę ciężko mi to zrozumieć, też byłam młoda, niedoświadczona, też miałam chwile uniesienia i uprawiałam seks ze swoim chłopakiem z finiszem. Podjęłam tę decyzję, bo byłam dojrzała, skoro decyduję się na taki krok jak stosunek bez zabezpieczenia to zdaję sobie sprawę z konsekwencji. Jeśli do tego nie dorosłaś, to nie powinnaś podejmować takich decyzji. Zabezpieczaj się i oszczędź ewentualnego skutku jakim będzie dziecko niechciane.