Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietras2999

Kochałem ją ale rozstalismy się przez brak seksu

Polecane posty

Gość gość
pietras2999 dobrze zrobiłeś że zerwałeś z tą dziewczyną, nie dobraliście się seksualnie wcale a wbrew pozorom to też jest ważne w związku nie najważniejsze ale wpływ na związek też ma, bo co to by było za małżeństwo że tobie cały czas by się chciało a jej wcale i tak scenariusz na rozwód gotowy a przy tym możliwe że ucierpiałyby dzieci sama miałam partnera któremu często "leżał" nie żebym była nieatrakcyjna bo z nikim takich przebojów nie miałam tłumaczył mi się problemami z erekcją, że nadużywa alkoholu i mu nie staje kłóciliśmy się cały czas w końcu nie wytrzymałam i kopnęłam go w dupę, bo po co mi facet z którym mogę tylko pogadać do gadania mam koleżanki i rodzinę po jakimś czasie dowiedziałam się że jest uzależniony od seksu z prostytutkami akurat u twojej dziewczyny jest blokada psychiczna ale nie wyobrażam sobie związku z kimś kto leży jak kłoda

Gość gość
kto leży jak kłoda i ma gdzieś nasze potrzeby, w końcu ty miałeś potrzeby a twoja dziewczyna olewała to więc akurat ja popieram twoją decyzję bardzo dobrze zrobiłeś

Gość gość
seks nie jest najwazniejszy w zyciu :) jakbys ja kochal potrafilbys zyc i bez tego, sa bardzo udane biale malzenstwa i sa bardziej wartosciowe bo wnosze jakies wartosci

Gość gość
Jak mężczyzna nie zaspokaja potrzeb seksualnych kobiety to jest to powód do zdrady lub zerwania, ale jak kobieta nie zaspokaja potrzeb seksualnych męzczyzny i go to boli, to on jest prymitywem...

Gość gość
Z obu stron wygląda to tak samo. Seks jest dobry dla zwierzat, taka prawda, Napradę wartościowe zwiażki opieraja sie na czymś innym

Gość gość
dla ciebie seks jest najwazniejszy

Gość gość
17:31 moze tak to wygląda ale chciałam ując wszystkie apsekty bo taka jest prawda. Facetowi najlepiej nalezy się wszystko bo On jest facetem i On musi.. a kobieta ma się podporządkowac bo inaczej jest dziwolągiem ktory musi isc do psychologa/seksuologa/ginekologa i się leczyć bo jest chora.. no ja czegoś takiego zrozumieć nie mogę. Jeśli nie potrafi się opamiętać i ciągle naciska to niech On sie leczyc nie pójdzie bo z kobietą jest wszystko okej (wiem po sobie).

Gość gość
17:50 dobrze zrobil? a w czym, ze zerwał z Nią bo seksu nie chciala? Ty widzisz co piszesz czy nie bardzo? Moze seks wazny jest ale nie najwazniejszy wiec tym bardziej nie jest powoodem zeby zrywac z ukochaną! To Ona powinna być najwazniejsza mowiąc inaczej CZLOWIEK a nie jakies potrzeby... mozna i bez tego zyc poza tym kto powiedzial, ze Ona tego nigdy nie zrobi? moze i by przyszedl taki czas.. a skoro Ją zostawił no to odpowiedz jest ewidentna - ze tak naprawdę Mu nie zależało. A Ty skoro zostawilas z takiego powodu faceta to tez widocznie nie byl Tobie pisany i zaslugiwal na o wiele lepszą kobietę. Powiedzial Ci prawde a Ty Go olalas.. no ladnie.. zamiast przy Nim byc i teraz jeszczw wciskasz takie rady. Jak komus zalezy to się potrafi poświęcic. A z psychologią w tym przypadku się nie dyskutuje to nie od Niej jest zalezne.. Ona się o to nie prosiła. Najgorzej wlasnie boli jak facet zostawia dziewczyne przez takie coś. Pomyśl tez o Niej.. jak Ty byś się czula gdyby ktos zmuszal Cię do czegos czego nie chcesz bardzo co Cię doprowadza do placzu przez co cierpisz , kochasz Go bardzo masz wobec Niego plany byc moze jestes szczesliwa a On Ci stawia warunki czy z Tobą zrywa? zaje bi scie by Ci było co? podejrzewam, ze gdybys byla na miejscu tej dziewczyny to wtedy inaczej bys spiewala.

Gość gość
fakty sa takie- sam przyznał, że mędził o seks uwazał,że gumki maja pory , dziurki, otworki i się zsuwają, więc on ich nie będzie stosował ona ma brać tabletki bo on tak chce jakbym spotykała się z facetem, który by non stop nawijał" a daasz mi dziissss" ,''no to kieedy bęeedzie seks" dostałabym cholery jasnej gdyby dodatowo facet płótł androny o dziurkach w prezerwatywie - która chroni przed chorobami wenerycznymi - to obawiałabym się,że takie samo nędzne pojęcie ma o całe reszcie seksualności człowieka- bałaby się mu powierzyć jakąkolwiek część mojego ciała skoro seks był dla niego taaaak ważny , a on nie stosował prezerwatyw, jaką miałam gwarancję,że nie tylko nie ma żadnej choroby wenerycznej, ale i HIV? pomijam już kwestię egoizmu i wymagań... bo on chce, to ona musi, ale on nawet nie musi gumki zakładać masakra

Gość gość
i jeszcze zakłada topic, jak on to ją KOOOCHAŁ:D:D:D

Gość gość
22:23 nie czytałaś mojego posta dokładnie: mój eks był uzależniony od seksu z prostytutkami a mi wciskał kłamstwa że nie ma problemy z erekcją żebym się odpieprzyła i nie zawracała mu dupy, a dziewczynę znajdzie nową na pewno wśród k***w natomiast wracając do tematu uważam nadal że dobrze zrobił autor iż rozstał się z dziewczyną która nie chciała seksu cały rok dopiero po roku zgodziła się pójść do ginekologa tylko po co miała iść do tego ginekologa skoro nie chciała brać tabletek to nie rozumiem, ona by następny rok też nie chciała tego seksu jestem pewna w stu procentach ewidentnie kwalifikuje się ta kobieta na pójście do seksuologa albo psychiatry i oczywiście autor mocno przesadził że była miłość między nimi, nie było żadnej miłości ani z jej ani z jego strony ona gdyby go kochała do psychiatry albo seksuologa poszłaby już na początku znajomości a nie po roku idzie łaskawie do ginekologa nawet nie wiadomo po co tam idzie a autor znowu znudził się czekaniem i olał ten seks z nią oboje są siebie warci i oboje mieli siebie w d***e

Gość gość
oczywiście: ma problemy

Gość gość
ja też panicznie boję się ciąży,a jestem już niemłoda ,mogę kochać się tylko z facetem który nadaje się do tego wielkiego ryzyka mojej ciąży,najlepiej gumki,sprawdzac czy nie pękły a jak pękły tabletka po i żadnych hormonów nie trzeba

Gość gość
jakbyście widzieli jak ja sprawdzam czy gumka nie pękła :-) jak ja długo ją męczę ale to silniejsze, muszę mieć pewność

Gość gość
23:04 a po co Ona ma isc do seksuologa czy psychiatry, wytłumacz mi to? nie chce uprawiać seksu i rozumiem, że jest to choroba tak?

Gość gość
gość 2015.07.29 23:04 a po co Ona ma isc do seksuologa czy psychiatry, wytłumacz mi to? nie chce uprawiać seksu i rozumiem, że jest to choroba tak? xxtak, to choroba

Gość gość
Dobrze zrobil.