Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam

dziewica u ginekologa

Polecane posty

Gość pytanko mam

boje sie isc do ginekologa oni w ogole umieja badac dziewice? teraz podobno wszyscy seks uprawiaja lepiej do kobiety czy mezczyzny ?

Gość gość
Własnie - PODOBNO. Wbrew pozorom, jest wiele dziewczyn, które nie uprawiają seksu: te brzydkie, zapasione i przed 14. rokiem życia :d Nie masz się czego bać i bez znaczenia jest płeć osoby, która będzie Ciebie badać.

Ja polecam faceta.. Kobiety za bardzo oceniają wzrokiem. A facet ginekolog ma to gdzieś... tylko pomyśl około 30 pacjentek dziennie na pewno o każdej fantazjuje <-- sarkazm :P. Ja miałam ginekologów i mężczyzn i kobiety i zawsze mężczyźni wypadali lepiej. Najważniejsze pamiętaj że to nie kara ani droga na ścięcie. Podejdź na luzie. Mów szczerze i jeśli nie masz 18 lat idz z rodzicem bo Cię nie przyjmą bez (kiedyś tak było teraz już nie jestem pewna). A co do współżycia taka rada ode mnie.. To że wszyscy robią nie znaczy że ty musisz.. czasem warto poczekać ja miałam pierwszy raz w wieku 16 lat.. i tak żałuje.. W tedy to było wow będzie super w końcu nie będę dziewicą ale patrząc w przeszłość to był zły wybór zła osoba. Zastanów się 10 razy przed tak ważną decyzją pierwszy raz jest tylko raz :).

Gość gość
no patrzcie... a ja mam 27 lat, jestem szczupla i chyba lana skoro mam chlopaka i slysze komplementy w pracy ;) brzuch mnie boli i na dole i chyba pojde

Gość pytanko mam
no patrzcie... a ja mam 27 lat, jestem szczupla i chyba lana skoro mam chlopaka i slysze komplementy w pracy oczko ;) brzuch mnie boli i na dole i chyba pojde

Gość pytanko mam
Ona1988wawa dziekuje za rady :) mam 27 lat i z rodzicem raczej nie pojde :P

Gość pytanko mam
a jak to jest ze skierowaniem ? idzie sie najpierw do internisty po skierowanie czy od razu do gineloga?

Wiesz co teraz to nie wiem .. od 2015 weszły nowe "głupoty" Ja chodzę do dermatologa co 2 miesiące 4 czasem i zawsze bez skierowania. Dziś poszłam i że skierowanie trzeba @.@..... że jakaś tam uchwała/ ustawa od 2015 nowa... musisz w wujku google poszukać :P

Gość gość
Do ginekologa JAK na razie bez. Od 2015 do okulisty i dermatologa z skierowaniem. Jak idziesz na NFZ to idziesz do poradni, lub dzwonisz i się umawiasz. U mnie czeka się ze 2 dni, ale nie ma USG...

Gość gość
nie ma sie co bac wizyty u ginekologa, grunt to znalezc dobrego lekarza, który bedzie delikatny i spokojnie wszystko opowie/wyjasni. Ja mam pełne zaufanie do pani doktor z http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ .