Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romans studentki i wykładowcy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem studentką jednej z warszawskich uczelni. Ciekawi mnie problem miłości np wykładowcy do studentki. Czy słyszeliscie o takich przypadkach ? Jak to wyglądało ? W jaki sposób taki wykładowca odnosił się tej studentki ? W jaki sposób okazywał jej zainteresowanie, sympatie ? A może starał się traktować ją, jak inne studentki ? Zapraszam do dyskusjii

Gość gość
Wykladowca tez facet wiec jak studentka chetna to skorzysta.

Gość dziewczynazmiasta
Znane małżeństwo aktorskie to jeden z przykładów ;) Jeżeli tacy ludzie się kochają to dlaczego nie... Ale lepiej, żeby nie mieli już ze sobą zajęć (plotki, dokuczanie). I nie byłoby między nimi 40 lat różnicy ;)

Gość gość
Myslisz, ze jak dobrze obciagniesz to ci sie oswiadczy?:) :) :)

Gość gość
A to profesor, adiunkt?

Gość gość
Nie chodzi o mnie. Pytam się ogólnie o takie przypadki, jak to wyglądało, w jaki sposób zachowywały się takie osoby

Gość gość
U mnie na uczelni jeden wykładowca miał romans ze studentką chyba z 2 lata. Pisali sobie ciekawe rzeczy na fb. Wszyscy o nich wiedzieli. Widziałam ją nawet- ładna.

Gość gość
U nas na roku była taka laska, kierunek typowo żeński ale ona i tak wyróżniała się urodą wśród innych studentek, mogła mieć praktycznie każdego. No i co? Wybrała sobie wykładowcę, kolesia 30 z hakiem wyglądającego jakby właśnie wyszedł ze śmietnika, chudy, nieogarnięty. Miłość bywa ślepa :D

Gość gość
bycie wykladowca to niezla fucha, bo najwieksza paskuda na ktora nikt nie zwrocilby uwagi, nawet taki zawsze bedzie inaczej odbierany w oczach swoich studentek

Gość gość
u nas byla podobna historia jak z tym wykladowca wygladajacym "jak ze smietnika", w ogole czemu oni czesto wygladaja jakby w nich piorun trafil??

Gość gość
Moja babcia miała romans z wykładowcą, do którego namówiły ją koleżanki, żeby ich grupa miała łatwiejsze zaliczenie przedmiotu :D Moja babcia ogólnie była kokietką i uwodziła facetów, więc wyrwanie wykładowcy nie było dla niej sztuką i traktowała to jako rozrywkę.

Gość Ulkaz
Znaczy..Moim zdaniem to może wyglądać różnie. Bo jeżeli dziewczyna ma, powiedzmy, 22 lata a wykładowca jest zaraz po studiach (bo i tacy 25-27 lat się zdarzają) czy tam jakoś po 30-tce to nie ma problemu. Pod warunkiem, że nie będą mieli zajęć ze sobą przez kolejne lata. Natomiast jeżeli facet ma około 50-tki to już to wygląda dziwnie. Mówi się wtedy, że dziewczyna jest z nim, żeby zaliczyć przedmiot, mieć "fory" itd.

Gość gość
A co zrobić z wykładowcą, który podrywa mnie na wykładach. Jest to fajny facet z tym czymś, podoba mi się ale problem polega na tym, że studenci gadają a oboje mamy rodziny.

Gość gość
dzieki za inspiracje. historia z drugiej strony -jestem przesladowana i stalkowana przez zonatego, po to zebym mu w koncu popuscila szp.ary. po kilku latach jestem u skraju wytrzymalosci i podobnie jak ty autorko - skoro zadne prosby nie pomagaja to wybiore sie do jego zony, do jej pracy i tez jej zrobie jazde przy wszystkich - zeby pilnowala swojego k*****arza. mysle ze to poskutkuje

Gość gość
a co wy widzicie w takich chloptasiach co pewnie max 3,5 tys wyciagna? tylu jest dzianych inzynierów czy budowlanców, z takimi to moza zaszalec :D