Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O Komorowskim

Polecane posty

Gość gość
won pisowcó :o

Gość gość
O boże raczej powinniśmy napisać won analfabeto bo na końcu wyrazu pisowcu napisałeś ,, Ó" szkoda gadać z tymi lewicowcami! !!:)

Gość gość
Poki co to PiS jest lewicowy chce zabrać bogatym a dać biednym choćby ci frakowicze wszyscy będą musieli za nich płacić. Jestem za kapitalizmam i popieram nową partię Petru i Balcerowicza oraz PO.

Gość gość
marionetka WSI

Gość gość
było

Gość gość
ale nie każdy widział

Gość gość
Na Komora głosują ci którzy nie wiedzą jak jest.

Gość gość
Albo odwrotnie.

Gość gość
na Komorra głosują ci co sami nic nie robią kradną i żyją z ciężkiej pracy przeciętnego Polaka ! dlatego trzeba z nimi skończyć ! i wpieprzyć ich z Polski !

Gość gość
Sam kradniesz zlodzieju. Nie masz zasiłku i szlag cię trafia nierobie

Gość gość
Uważam że POwcy powinni wyjechać z Polski na stałe.

Gość gość
I tu się mylisz jestem człowiekiem któremu się dobrze powodzi i jestem za kapitalizmem a nie za socjalem który proponuje PiS będe głosować na nową partię Petru i Balcerowicza

Gość gość
WSI z którym Komorowski miał układy było stworzone przez sowieckie KGB, dlatego gdy padają pytanie na temat jego powiązań agenturalnych natychmiast dostaje małpiego rozumu i zaczyna tryskać jadem.

Gość gość
będe głosować na nową partię Petru i Balcerowicza x Na ten numer zmiany szyldów już nikt się nie nabierze, cała Polska dowie się o migracji oszustów platfusów do Balcerowicza.

Gość gość
i tu się mylisz ograniczeńcu :) mnie się dobrze powodzi ale widzę jak żyją inni ludzie , widzę jak partia PO zniszczyła nasz kraj nasz przemysł i naszą kulturę oraz tradycje ! Nie chcę rządów Komora ani rządów PO ! Ta mafia musi zniknąć z naszego kraju ! A wszyscy PO wcy niech najlepiej wyjadą na emigrację skoro się tak bardzo zgadzają z tym do czego doprowadził rząd PO !

Gość gość
Nie chce socjalu Dudy i PiSu chce zdrowy kapitalizm. Moge być dla ciebie ograniczencem ale dobrze mi się powodzi i wszystko zawdzięczam własnej pracy.

Gość gość
Jak wygra Duda (a potem PIS), to socjalem rozwalą polską gospodarkę w pół roku. Niestety, jest wielu idiotów, którzy tego nie rozumieją. Przykre to...

Gość gość
Balcerowicz i Petru to ludzie z układu. Nic nie zmienią.

Gość gość
u mnie odpowiednik polskiego vatu -5% a gospodarka kraju ma sie swietnie. Powodzenia z waszymi 23% . Kto wam to zagwarantowal? Przemyslcie swoje wybory na kogo glosujecie.

Gość gość
Skoro ktoś tu nazywa PiS sosjalistami rozdajacymi zasilki to kim w takim razie jest Cameron ? Socjalista czy konserwatysta ? Gdzie zasilki są wyższe w Anglii czy w Polsce ? Czy w Anglii jest socjalizm ?

Gość gość
kto nie widział niech obejrzy

Gość gość
Czyli w Polsce morduje się niewygodnych ludzi.

Gość gość
Głosując na Komorowskiego głosujecie na bogatych snobów i ich interesy. Jeżeli w Polsce jest większość biedna to powinna głosować na Dudę Jeżeli jest biedna umysłowo zagłosuje na Komora

Gość gość
19:49 na całym świecie sie to robi. Nie wiedziałeś o tym rozumiem?

Gość UWAGAtvn
O rany posłuchajcie sobie nowych taśm z dzisiejszych przecieków podsłuchowo aferowych z udziałem PO WYRAŹNIE SIĘ TAM MÓWI o marnotrawieniu waszych pieniędzy o zabawie za wasze podatki o nagrodach i premiach itd. Mamy złych gospodarzy i im ufamy A wy że jest kryzys-g****o nie kryzys! Kryzys będzie cały czas jak będziecie tak schematycznie krótkowzrocznie myśleć!

Gość gość
Komorowski konserwóje POwsko ubecki układ, trzeba to zmienić - zaczniemy od prezydenta a potem wybory do sejmu. Duda i Kukiz pezyszłością Polski.

Gość gość
17:09 No pewnie a ty wiesz najlepiej ! G****o wiesz! Piszesz tutaj bo albo ci kazali albo ktoś cię źle zaprogramował. Zamiast prz/epie/rda/lać pieniądze na lewo i prawo przeznaczą na coś co było zaniedbywane do tej pory . Podreperują gospodarkę i budżet w końcu bo obecna ekipa ma przeciwny cel i uwierz mi że tak właśnie jest!

Gość gość
Pany Komorowskiemu mówimy: wystarczy, czas na zmiany.