Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi ile można srać w kiblu?

Polecane posty

Gość gość

Mja współlokatorka od kiedy sprawdziłam zegarek siedzie w toalecie od 27 minut!!!!!!! A wczesniej po prostu nie spradzalam. Potrzebuje zrobic siku i przysiegam, ze jesli ona nie wyjdzie zubikacji to ja pojde do lazienki i nasikam pod prysznic.

Gość gość
można nawet godzinę, a jak się człowiek zaczyta, to i dwie

Gość gość
Norma unijna to pół godziny. O pozwolenie na dłuższe posiedzenie trzeba się postarać w Państwowym Urzędzie Srania przy ulicy Sanitarnej 6.

Gość gość
na kiblu siedzi sie dotad az szit wyjdzie z dziury i spadnie do morskiego oka ochlapujac przy okazji caly tylek

Gość gość
Niektórzy siedzą w klozecie 24/7

Gość gość
Wiem, że to chamski post. Ale na Boga, ja jak idę do toalety to 3 minuty i jest po wszystkim. A jak siku to minutka. Co to za przyjemność tam siedzieć?

Gość gość
3 minuty?? tyle to ja spodnie zdejmuję :D

Gość gość
Ja zdejmuję spodnie albo rejstopy 30 s. Nie wnikajmy w szczegóły, ale nie siedze tam tyle czasu co ona

Gość gość
Inna sprawa to że w Państwowym Urzędzie Srania też nie przestrzegają tych norm. Byłem, widziałem, czułem.

Gość gość
Widocznie ma z tym problem , mi to zajmuje dosłownie minute ale niektóre osoby siedzą nawet i godzinę . Współczuję takim osobom i najlepiej im nie przeszkadzać bo to jeszcze wydłuża czas .

Gość VIKING1978
a różnie ,to zależy od konsystencji wydalanej treści ,poziomu kawy w kubku , prędkości internetu i ilości wolnego czasu. zazwyczaj w moim przypadku to około 30-45min ,chociaż czasami po specyficznym miejscowym kebabie potrafię zejść do 15 min.