Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Czy mało inteligentne osoby, bez zainteresowań, mają świadomosc że sa gorsze?

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie,ale to od razu mozna wyczuc kto opowiada z pasja chociazby o podrozach,a kto jezdzi tylko po to by sie lansowac I umieszczac foty na fejsie

Gość gość
Po drugie no tak haha czyli wg ciebie osoba inteligentna, oczytana itd itp powinna sie znizac do poziomu obszczymurka spod bloku jesli ma nieprzyjemnosc z nim rozmawiac, i to jeszcze musi konwersowac z nim z zapalem czyz nie? :D Kiedy w koncu to do was egomaniacy dotrze ze ludzie NIE sa tacy sami i jednak podzial na 'ludzi i parapety' istnieje? Tylko mentalne zera, chcac podwyzszyc swoja samoocene, beda mowily, ze ludzie sa tacy sami i wszyscy sa 'kosmicznym pylem' hahaha.

Gość gość
skompromitowałaś się TY, żeby zbudować mocną kakierę w tej dziedzinie człowiek MUSI być inteligentny. Przeciętna osoba która siedzi na forum twierdząc, że czuje się lepsza bo jest "inteligentna" nie zrozumiałaby połowy tego czym ci ludzie zajmują się na co dzień. Więc, znowu, uspokój się dzieciaku. Żeby było śmiesznie to takie inteligenciki właśnie tak reagują kiedy ktoś zwróci im uwagę, że są ludzie mądrzejsi od nich.

Gość gość
w tej chwili rozmowa z tobą jest równie fascynująca co z tym "obszczymurkiem", że o poziomie Twoich argumentów nie wspomnę.

Gość gość
Osoba inteligentna nie bedzie rozmawiac z obszczymurkiem to raz,a dwa na pewno nie bedzie opowiadac mu o literaturze,ktora ostatnio przeczytala,ale Wy jak zwykle ze skrajmosci w skrajnosc

Gość markovic
powiem szczerze że wg mnie ciężko zdefiniować czy dana osoba jest inteligentna czy nie bo i na jakiej podstawie. Przecież nie będziesz oceniać IQ czy robić testów wiedzy ogólnej danej osobie. Co do zainteresowań to też wg mnie nie ma czegoś takiego jak zainteresowania bardziej i mniej ambitne bo nawet osoby bardzo inteligentne mogą mieć bardzo proste hobby którym odreagowują ciężkie dni. Czasem jest też tak że osoby które nie postępują zgodnie z powszechnymi zasadami moralnymi nazywane są mylnie idiotami tylko dlatego że nie postępują dobrze. Przecież możesz być egoistą chamem obrażać innych ludzi kłamać w żywe oczy a mimo to być bardzo inteligentną osobą

Gość gość
najwyraźniej ktoś musi się porównywać do "obszczymurka" żeby móc cieszyć się swoją "wysoką" inteligencją. Większość ludzi jest na podobnym poziomie, a inteligentna osoba będzie potrafiła porozmawiać na ciekawy temat z kimś mniej "rozumnym".

Gość gość
z reguły im większy debil tym za większego "inteligenta" się ma :)

Gość gość
gość dziś - to znowu ty, kretynku od tego bdsm-u, wywyższania się tym itd.? ty naprawdę musisz być skrajnie niedowartościowany. w sumie to tylko potwierdzasz pewien schemat.

Gość gość
Widze, ze do dekla nie dotrze nic :) Nie bede sie klocila z kims, kto nawet nie zna definicji i nie ma pojecia czym jest inteligencja. Magluj dalej o tych fizykach slonko.

Gość gość
wszyscy zrozumieli tylko nie ty....nic dziwnego, że jesteś z tych, co mają się za ponadprzeciętnie inteligentnych. Pewnie kolejna fryzjerka która jest inteligentna, a "studia niczego nie dowodzą" (a matury nie zdała bo jej się nie chciało).

Gość gość
ten gość gada bzdury, ale akurat studia gó/w/no mają do intelektu czy wiedzy.

Gość gość
zgodzę się, to była zwykła złośliwość z mojej strony.

Gość gość
Tak sie sklada, ze akurat jestem po studiach prawniczych na Oxfordzie. Mozesz sobie wierzyc lub nie. I zgadzam sie z wypowiedzia powyzej, ze studia nie maja nic do inteligencji.

Gość gość
Czy idiotki, które interesują sie i potrafią rozprawiać tylko i wyłącznie o muzyce metalowej i rockowej, maja swiadomość, że są ograniczone i tępe?

Gość gość
Modka kaszaniasta.

Gość gość
Jak was czytam to dochodze do wniosku, ze stare porzekadlo, ze inteligencja z modroscia zyciowa w parze nie idzie, ma sens. Mozecie byc po Oksfordzie, Sorbonie, miec nietuzinkowe zainteresowania - wasze wpisy nie sa bardziej blyskotliwe od popisu malp w cyrku, bo sposob w jaki sobie odpowiadacie to wlasnie poziom obszczymura. Milego dnia inteligentne malpki :)

Gość gość
Jaki odbiorca, takie odpowiedzi. Trudno prezentować swoja wiedzę tępej dzidzie, która interesuje się tylko metalem, ewentualnie opowiada o swoich doświadczeniach z zakresu prostytucji.

Gość gość
Hahaha, to sie nazywa wirtualnie dać z liścia :D

Gość gość
7:37 A teraz idz gotowac obiadek kwoczko. I nie zabieraj glosu jak powazni ludzie rozmawiaja.

Gość gość
wszystko jest kwestia porownania."malo inteligentna osoba "moze blyszczec wsrod robolkow za granica na zmywaku poczuciem humoru, umiejetnoscia ubrania sie calkiem niezle za male pieniadze i zawzietym fanowaniem ulubionych zespolow.Ale jak bedzie probowac zdobyc wyksztalcenie i lepsza prace, okaze sie ze ma glupie poczucier humoru, tandetny styl ubierania (z braku kasy), to czego slucha to bulls**t i nie ma pojecia o "prawdziwej muzyce", na polityce sie nie zna.a jeszcze inne srodowisko oszczeka za "uzywanie tandetnego angielskiego" przez co polska mowa utyka, "tandetna zachodnia kulture i zwyczaje", brak meza dzieci i wlasnego mieszkania oraz zaniteresowania sztuka, muzyka powazna literatura. Tak wiec to nie my jestesmy inteligentni lub nie, to srodowisko nas ocenia

A jakie zainteresowania ma mało inteligentny szatan, oprócz pozowana na wielką metalówę na niszowym forum? :classic_cool: btw byłaś już na jakimś koncercie metalowym czy twoje fobie nadal ci na to nie pozwalają?

Gość Inteligentni inaczej
"Idz gotowac obiad kwoczko", sorry ale blizsze to obszczymurowi niz powaznemu czlowiekowi. No tak, pokolenie '90.

Wielokrotnie prezentowałam tu swoje różne zainteresowania, co nie przeszkada ułomnym trollom pisać, że piszę "tylko o metalu", ewentualnie prezentować swoje schizofreniczne urojenia odnoście mojej osoby(że piszę tu o prostytucji, mimo iż praktycznie nigdy nie pisałam nawet o seksie, albo że nie chodze na koncerty metalowe, bo nie chce pokazać trollowi z internetu specjalnie dla niego zrobionego zdjęcia biletów).

Wielokrotnie prezentowałaś tu swoją chęć wyjścia do ludzi.:D Myślę, ze za kilka miesięcy zrobisz swój pierwszy krok i wyjdziesz z normalną siostrą na miasto. :D

Tylko o książkach założyłam chyba kilkadziesiąt tematów, ponadto coraz częściej piszę tu o historii i moim zainteresowaniu nią, o filozofii, kiedyś też więcej o moim stylu ubierania itd.

Nie przypominam sobie, żebym pisała o czymś takim, co najwyżej podkreslam swój introwertyzm, ale twój zniszczony narkotykami mózg tworzy różne urojenia, troche ci współczuje :P słuchaj, nie pozuj na wszechwiedzącego, pewnego siebie kolesia, który wszystko o mnie wie, i zgłębił tajemnice mojego życia, bo jak narazie budzisz we mnie tylko śmiech :P

Gość gość
Pare razy widzialam wpisy tej kobiety ktora wszystkich wyzywa od kwoczek. Ona jest po prostu glupia, ale uwielbia wypowiadac sie w tematach w ktorych moze mowic o swojej inteligencji. Szkoda, ze zapomina co mowila, bo to juz druga albo trzecia wersja studiow jakie skonczyla

Kasiaszatanistka1994 jesteś tak miałkim, rudym, zamkniętym w swoim małym świecie pokurczem, że naprawdę... momentami mi cię szkoda;)