Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z facetem

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam problem, nie wiem co dalej. jestem z chlopakiem kilka miesiecy. Do tego czasu było wszystko okej. Jednak ostatnio odmowiłam mu seksu, po czym sie zdenerwowal i powiedział, że pojdzie na d*******.

Gość gość
Zabraknie chleba idziesz do piekarni, warzyw do warzywniaka, wedlin do miesnego, to logiczne, ze jak nie ma seksu to nie pojdzie do marketu.:D

Gość gość
no i widzisz masz poradę na poziomie, kafeteria, zawsze wesprze cię w trudnych chwilach

Gość gość
Mężczyzna który nie jada w domu stołuje się na mieście. Proste, pewnie już p*****ał.

Był zły. Jak ludzie są napaleni to mówią różne rzeczy ale wcale ich nie spełniają. Nie wiem czemu mu odmówiłaś ale takie rzeczy szybko prowadzą do niechęci do danej osoby i frustracji szczególnie jeżeli się nie panuje nad swoim popędem tak jak Twój chłopak.

Gość karolinkaaa88
Hm, może nie tyle rada ani wsparcie, ale napiszę co ja bym zrobiła. Plask e gębę + "wypier...., a co ja miałabym być tą darmową?". Ogólnie to dla mnie byłby spalony. Jeśli po kilku miesiącach wali takim tekstem....strach pomyśleć co po ślubie? Gwałt, bo przecież jako żona masz obowiązek....:) mocno się zastanów, charakter człowieka się NIE ZMIENIA.

Gość gość
09:03 odpowiedz jest na takim samym poziomie jak prozba autorki o pprade. Prowokacja powinna byc na poziomie i zachecac do dyskusji, a tu ktos rzuca banalny wpis- temat, ktory walkuje jedno od dwoch dni - kobieta nie chce seksu.

Gość gość
zgadzam się z powyżsą odpowiedzią, niech w********a pajac!

Gość gośćiowa
Piotrek....a jakie ma znaczenie czy spełni groźbę czy nie? Taki szantaż to szczyt wszystkiego chyba. Poza tym słowa też potrafią zadać ból ...

A Ty jak jesteś zła to mówisz tylko przemyślane i mądre rzeczy? Daj spokój powiedział to bo jest prymitywem którego sama sobie wybrałaś powiedział to żebyś poczuła się źle tak samo jak on.

Gość gośćiowa
Ja nie jestem autorką. Nie znoszę podnoszenia głosu a co dopiero takich odzywek:/ ja, kiedy jestem zła to wychodzę pobiegać, pospacerować....właśnie dlatego, że nie chcę mówić niczego, czego potem mogę żałować. Przede wszystkim nigdy w życiu nie odezwałabym się już słowem do takiego prymitywa!