Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwni mezczyzni na sympatii

Polecane posty

Gość gość
(18.46) Tak właśnie jest .Pytają gdzie pracujesz ,sponsorow yez nie szukam .Tylko normalnej relacji.Ja nw co to się teraz porobilo.Mogę spytac ,ile masz lat?

Gość gość2222
Do 20:07. Mam 29 lat

Gość gość
Szkoda ,ze taki mlody.Na Sympatii jest troche kobiet ale to znowu męzczyzni mowia ze szukaja nw czego.To gdzie do cholery poznac normalnych ludzi?

Gość PYTANIEPYTANIE
Tak o Badoo pisałem ja , czyli wiem że na wszelakich portlach nie da się nikogo poznać. Dziwni mężczyźni, dziwne kobiety. Pisałem chyba do 20 kobiet . Żadna nie odpisała. Chociaż pisałem niestandarowo, próbowałem zainteresować, odnosiłem sie do ich zaintersowań, i nie to jest nie wystarczające, aby którakolwiek dziewczyna odpisała. Moje pytanie brzmi. CO muszę zrobić zeby którakolwiek sie mną zainteresowała?! Jakie macie wymagania? - aczkolwiek uważam to za żałosne

Gość gość
Chamscy i agresywni mężczyźni na Sympatii : tygrys2017 highflywroc Łukasz o mailu malowanyptak1980@gmail.com Kruzbek131 Brunek900 Piotr973 Lxygor Hektor1980

Gość gość
beznadziejni mężczyźni zagadują do beznadziejnych kobiet. jakie jesteście takich macie adoratorów

Gość gość
Ludzie kochani !!! Szkoda czasu na siedzenie przed kompem i szukanie drugiej połówki. Trzeba szukać w swoim otoczeniu, tam gdzie się przebywa. W pracy, na fitnessie, na imprezie, na obiedzie. Mam w pracy 4-5 par, osoby które też były samotne i też trochę dziwne (chyba z samotności właśnie) i poznały się w pracy, na imprezach służbowych, lub prywatkach, imprezach po pracy. Były dziwne, ale teraz zauważam, że to ich zmieniło i są fajne i chyba zawsze były w miarę OK tylko kompleksy je dołowały. Nie zakładajcie od razu, że chcecie męża/żonę. Żyjcie i poznawajcie ludzi i dajcie się lubić. Myślę (z całym szacunkiem do Was Kochani), że przez internet nie poznasz osobowości, a generalnie mogą być właśnie tacy desperaci.

Gość gość
gotti73- z Włocławka. Wyzywa i ubliża zupełnie bez powodu, od razu blokować dziada!

Gość gość
A ja wam powiem ze badoo i sympatia to dno. Byłam tu i tu i juz nie wytrzymałam. Mam 36 lat i córkę mam dobrą pracę swoje mieszkanie wykształcenie podyplomowe i znam swoją wartość. Jedyne kogo tam poznałam to alkoholika, psychopate oraz oszustów a najbardziej mnie rozsmiesza jak mi jakiś facet dawał maila żebym pisała na maila bo nie ma wykupionego pakietu za 15 złotych. Żenada

Gość gość
a gdzie masz meza skoro masz corke?

Gość gość
@gość dziś a gdzie masz meza skoro masz corke? V Wiatropylna? :-D

Gość gość
Jedyne co moge napisac to to, ze musicie byc totalnie beznadziejne skoro takich typkow spotykacie a do pani z pierwszego posta to mamy rownouprawnienie, których ryle same chcialyscie i mezczyzni dzisiaj nic nie musza.

Gość gość
gosc dzis 17:25 pewnie masz spore wymagania a tak nawiasem mowiac to kobiety juz same nie wiedza czego chca i gdzie te d**y maja wsadzic. Wysluchajcie i odniescie sie. https://m.youtube.com/watch?v=3C_UH9kIHPk

Gość gość
Portale randkowe to zła opcja żeby kogos poznać. Wiem to z doświadczenia. Zawsze trafisz na jakiś dziwnych ludzi,,, Lepiej poszukać w realnym świecie...

Gość gość
też tak myśle

Gość gość
Gosc 18:59 swietny material dzieki za wstawienie i pozdrawiam

Gość gość
Jeżeli jakaś kobita łaskawie odpisze to pierwsze co spyta: gdzie pracujesz lub czym sie zajmujesz. Zresztą one to tylko oczka wysyłają bo ani me,ani be ani kukuryku facetowi nie napisze.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy dany facet na sympatii będzie Tobą powaznie zainteresowany, czy będzie z nim jakaś przyszłosć, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zresztą w każdym regionie od kilku lat te same baby więc o czymś to świadczy. Powinni wywalać takie martwe konta i profile-duchy bez foto.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli,co czuje,czy przerwa Wam pomoże, napisz do mojej wróżki Sofii,jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Każdy jest dobry na swój sposób :-D każdy portal jest ciulowy. Wszędzie jakieś melepety. I kobiety i mężczyźni. Znam z autopsji :-D Każdy facet będzie czarować żeby tylko laska mu d**y dala bo głównie są tam po to, albo tylko po to żeby sobie popisać bo nagle się okazuje ze żona w domu w drugim pokoju. Pewnie z babami tez tam tak jest. :-D

Gość gość
Wystarczy poczytać opisy w profilach żeby stwierdzić że baby które tam siedzą szczególnie te po 30tce mają zaburzenia psychiczne i osobowości.

Gość gość
Jaka kobieta tacy adoratorzy tyle w temacie. Najpierw spojrzcie w lustro!

Gość gość
Witam wszystkich serdecznie,tych szukających miłości i tych którzy są nią rozczarowani. Ja korzystam z portalu sympatia. Do tej pory (dodam ,że jestem na niej 4 lata z dłuższymi przerwami) byłam zadowolona w tym senie ,że Ci faceci którzy się do mnie odzywali , albo reagowali na moje zaczepki okazywali się tacy jak na profilu , najczęściej nie iskrzyło po prostu. Jedyną rzeczą jaką zaobserwowałam to tendencje do tego ,że im starszy tym mniej zainteresowany poważną relacją (mimo tego ,że na profilu oczywiście zarzeka się ,że tylko i wyłącznie szuka miłości) Jeden 40 latek szuka miłości niestety na spotkanie nie dał się namówić ,natomiast na numerek bardzo szybko znalazłby termin :) Jest również 44letni wysoko postawiony Pan ze Szczecina . Bardzo miły i sympatyczny tylko na drugim spotkaniu już mógłby się całować a na trzecim jak nie dobije targu , to nagle przestaje się odzywać . To akurat moje subiektywne opinie . Jednak nadal wierzę w miłość i w ludzi . Pozdrawiam

Gość Poszukiwany
Kolega "gość 2015.05.20 " nazwał rzeczy po imieniu i miał w swym niekrótkim wywodzie wiele racji - szczery tekst. Mógłbym się nawet pod tym podpisać po przejrzeniu wielu profili kobiet. Jednak udało mi się spotkać (jak na razie korespondować - jestem tydzień na sympatii, napisałem uczciwie o sobie) z dwiema, naprawdę sympatycznymi dziewczynami, które z dotychczasowej relacji okazują się ciekawe, atrakcyjne i "normalne". Dlatego uważam, że jak w życiu tak i w internecie różni ludzie się zdarzają - zarówno mężczyźni jak i kobiety. Szukajcie a znajdziecie - tam gdzie chcecie! Pozdrawiam

Gość gość
kto ma cierpliwość trafi na swojego

Gość gość
Ja pisałam z facetem ze 2 miesiące a gdy zapytałam czy się spotkamy to mi powiedział ze nie ma ręki całej. Powiem wam ze tam mnóstwo osób coś zataja

Gość gość
Znam jedną parę co poznała się na sympatii mają dziecko wspaniale żyją i bardzo się kochają wytrwałości życzę bo ludzie całe życie się szukają tylko znaleźć się nie mogą pozdrawiam wszystkich