Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robimy sondaz. Kto jest za Duda, a kto za Bronkiem?

Polecane posty

Gość gość
gość11.49-MEEEGAteoria spiskowa jak kazda którą tworzy PiS

Gość gość
jak nie zauważyłeś od niedzieli jak "zgrabnie" usuwają tematy o Dudz/ie i uważasz, że kafe jest propisowska to jesteś ich projektem każdy wie, że kafe służy lewackim interesom PO

Gość gość
Każdy zdrowo myślący człowiek nie zagłosuje za Bronkiem kompromitującym Polske burakiem kryjącym machloje w fundacji pro civili którą sam założył wraz z Lechem Wałęsą i agentami WSI wyprowadzając na konta w cyprze 1,5mld złotych Duda!!!

Gość gość
pewnie, że Duda

Gość gość
Każde niezależne sondaże wskazują na Dude. W internetowych tak samo, ale reżimowe telewizje próbują nam wciskać że jest inaczej PRZECZ SZOGUNIE

Gość gość
Duda ma fajne nazwisko-krótkie i nośne,wszystko można podpiąć-Dudaplastuś,Dudapomoc,Dudasruda,

Gość gość
No wiadomo, ale gawiedź łatwo idzie zmanipulować. Na szczęście w jutrzejszej debacie Duda dojedzie Bronka o WSI i pro civili haha to będzie koniec Bronka

Gość gość
Andrzej DUDA - mój prezydent

Gość gość
Tylko Andrzej Duda Komoruski won szogunie, już dość nas skompromitowałeś i popodpisywałeś gównianych ustaw, zabrałeś kobietom 7 lat życia, mężczyznom 2. Podniosłeś podatki, a wszelkie inicjatywy ludzi pod którymi zbierali miliony podpisów miałeś głęboko w d***e. Mam nadzieje ze po wyborach na jesieni dorwą ci sie do d**y i staniesz przed trybunałem a potem pierdel

Gość gość
Duda do belwederu

Gość gość
Obaj panowie nigdy nie zarobili uczciwie ani złotówki, zawsze ich pseudopraca związana była z państwowymi posadkami, dlatego z taka łatwością szermują hasełkami rozdawnictwa publicznych pieniędzy. Typowi tępogłowi socjaliści bez absolutnie żadnej wiedzy ekonomicznej.

Gość gośćana
my głosujemy na Bronisława Komorowskiego, głownie przeciwko dojściu do władzy PiS

Gość gość
i populiści, a Bronek to już przechodzi samego siebie w ostatnich 2 tygodniach. Wie że mu sie pod dupą zapaliło to teraz jest w stanie wszystko obiecać :D

Gość gość
krytyka na cafe dla Komoróska jest miażdżąca i zdecydowana większość kafeterian jest za Du/dą to więc usuwają tematy o Dudz/ie od momentu niedzielnej debaty jako niby ktoś blokuje te tematy z zewnątrz a to kolejny żenujący projekt cafe bo wiadomo, że to lewackie forume służące interesom POowcom i tak tworzą propagandę POwską

Gość gość
Ja zagłosuję na Bronisława Komorowskiego.

Gość gość
Duda.

Gość gość
Duda :)

Gość gość
Komorowski

Gość gość
Z jednej strony: afera taśmowa, afera hazardowa, afera stadionowa, afera stoczniowa, afera autostradowa, afera Amber Gold, afera gazowa oraz afera wyciągowa. Z drugiej plakat wyborczy Bronisława Komorowskiego. Wojciech Cejrowski bez słów pokazuje, co uważa o 8 latach rządów Platformy Obywatelskiej. https://www.youtube.com

Gość gość
Bronek

Gość gość
Zagłosuje na Dude żeby zahamować Komora w podpisywaniu coraz głupszych ustaw.

Gość gość
Komorowski

Gość gość
Gosc 12:08 a nie przyzslo Ci do glowy, ze nie tylko wiekszasc na kafaterii jest za Duda, ale i w spoleczenstwie? Ludzie przejrzeli na oczy i nikt normalny nie chce glosowac na Komora. Taka jest prawda i nie ma co zwalac na Kafeterie, bo na jakakolwiek strone nie wejdziesz wiekszosc jest za Duda. Pora by PO zaczela pakowac walizki!

Gość antyKomor POmarionetka
DUDA

Gość gość
żaden nie jest moim kandydatem,ale mam dość obłudnej PeOwskiej małpy...

Gość gość
a ten co tu dopisuje posty 'Bronek' lub 'Komorowski' to jeden i ten sam kretyn działający dla PO sztucznie nabijający niby poparcie :D Lemingi zasrane

Gość gość
Nie wiem, co gorsze... :(

Gość gość
Afery PiS afera gazowa Jasinskiego, dzięki której musimy zapłacić kilkadziesia miliardów więcej za gaz, afera Skok, afera taśmowa. Afera Art- B to te z największych afer PiS. Poza tym wiele razy usuwali posty niepochlebne dla PIS.

Gość gość
Duda ma większość na Wschodzie. Wystarczy że zachod Polski się zmobilizuje mam taką nadzieję.

Gość ciućma
ja chcę zmiany...