Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poruszanie w ustach podczas seksu oralnego

Polecane posty

Gość gość
Ja nie lubię, więc zwróciłam mojemu uwagę. Też musze mieć z seksu przyjemność, a coś takiego nie jest dla mnie przyjemne w żaden sposób.

Gość gość
buhahahaha rybosomy załatwiają wszystko :D :D :D Łykajcie dziołchy bo sperma wpływa STABILIZUJĄCO NA RYBOSOMY. :D :D :D

Gość gość
czytam wątek z uwagą i rybosomy rozpierdalają system !!! :) no naprawdę to bardzo istotna informacja ;-)

Gość gość
akceptuje to tylko pod warunkiem że robi to delikatnie jakby wpychał mocno i głęboko, aż bym się dławiła, to by dostał w ryj

Gość gość
mój też robi to delikatnie, ale gdy czuje, że zaczyna dochodzić to przyspiesza, więc dosłownie przez moment jest "ostrzej"...

Gość gość
Ale temat zyskal popularnosc :D

Gość gość
czyli połykanie nie jest wskazane?

Gość gość
Moja ściska penisa między podniebieniem i językiem tak, że penis przeciska się z trudem. Ale co to za przyjemny trud. Ja już się wykąpałem (taki jestem skowronek), ona się kąpie, potem będę się trudził. Czasem połyka i na dziś mi to obiecała. Czekam, piszę sobie, a ptak się pręży.

Gość gość
Bo to twoja wina ja sama ostro na niego nachodze i nie musi mnie powowac w ustach.To samo zaczyna on delikatnie podczas minetki i gdy sie ja rozkrece to lubie jak ostro poczyna ustami i jezyczkiem z moja cipka :D.A trzeba bylo zostac stara paana bys byla wtedy nierusano :D

Gość gośćona27
Hm, nigdy o tym w ten sposób nie myślałam....a jak on ci robi minete to leżysz zupełnie bez ruchu? Dla mnie problem z d**y wzięty serio, nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby facet przez cały ten czas leżał jak kłoda:D mi się wydaje, że wyraz ze wzrostem podniecenia, taki odruch jest automatyczny. Ogólnie to nie mam nic przeciwko, ale skoro macie takie dylematy to może zrezygnujcie z takiego seksu:) pozdrawiam

Gość gośćona27
A jeszcze zapytam: jak możecie w takim razie brać penisa do ust? To dopiero uwłacza kobiecej godności:D:D:D

Gość gość
moją podnieca oral, jak się ruszam, robię sobie dobrze w jej ustach, kręci ją to, jeszcze jak chwytam ją za włosy i sam steruje jej głową i ******* na końcu tryskam w ustach.

Gość gość69
Moja kobieta uwielbia być poniżana w łóżku. Posuwanie w usta to norma, czasami jadę ją tak ostro w usteczka i głęboko że sie dławi czy też lecą jej łzy. Dotego lubi być nazywana dziwką i suką. Klapsy w tyłek czy ciągnięcie za włosy to też norma. Wczoraj przeleciałem jej dupcie tak ostro że dzisiaj siadać nie może :) poza łóżkiem darzę ją szacunkiem i miłością.

Gość gość
Dziwne jakie ideologie dorabiaja kobiety do zwyklego obciagania. Jakos jak sie wam lize cipki to nie uwazacie tego za uwlaczajace. Same za to macie problemy z polykaniem spermy albo chocby z waleniem w usta. Dla waszej informacji, wasze cipki nie zawsze smakuja idealnie i nie zawsze pachną jak perfumy, a my mimo wszystko sprawiamy wam przyjemnosc nie raz czujac sie jak w toytoyu albo sklepie rybnym

Gość gość
Masz calkowita racje

Gość gość
6.31 gdy dochodze podczas minetko to on twardo trzyma jezyk a ja po nim tre az do wytrysku i gdy szczytuje i opadam z podniecenia to ssie co do kropli tak jak ja jemu podczas lodzika a mamy oboje smaczny nektra bo zalezy od higieny i dobrego sie odzywiania nie jadamy Syfffuuuu

Gość po porannym trudzie
Kompletnie źle mnie zrozumiano. TO NA MOJĄ PROŚBĘ ONA: "ściska penisa między podniebieniem i językiem tak, że penis przeciska się z trudem" POWTARZAM: "Ale co to za przyjemny trud" O wiele szybciej wtedy dochodzę, niż gdybym miał delikatnie muskać wnętrze jej buzi. To dokładnie jak różnica między poruszaniem się w młodej, ciasnej cipce, a tejże cipce utrudzonej kilkoma porodami (z całym szacunkiem do Kapłanek Trwania Rodu Ludzkiego). Ja jestem Jej wdzięczny za wysiłek takiego zaciskania, jak i w ogóle za trud oralu. Za obolałe po długim rozwarciu ust "zawiaski szczęk". Pytanie: za co One mogłyby być nam wdzięczne, bo my Im za wiele. Za to, że Ludzkość STARA SIĘ, pomimo wszystko, być ludzka. Za dom i żeby było w nim ładnie, za dzieci, za odchamianie. Za seks, bo jeśli w nim trud i wyrzeczenie, to tylko Ich!

Gość gość
Wg mnie takie zachowanie jest niedopuszczalne (jestem facetem) i nigdy nie praktykowalbym go na mojej dziewczynie. . .

Gość gość
Ehhh no fajnie macie, mnie to bardzo podnieca myśl o poruszaniu kiedy robię oral, ale mój chłopak uważa, że to jest beee i uwlacza mi jakoś, dojdziemy jednak do tego. Na początku nawet nie spuszczal mi się w usta tylko wyciągał i konczylam ręką, uparlam się że chcę do końca i teraz jest zachwycony, więc z ruszaniem się w ustach też planuję się uprzec. Lubię jak mówi świństwa kiedy mu o********* Jeżeli chodzi o minete, to zawsze się poruszam, a jak się już całkiem podniece chwytam go za głowę i dociskam i poruszam szybciej, on to uwielbia a ja jeszcze bardziej. Ciekawe z tym trupim jadem, ja lykam tylko trochę, przetrzymuje w ustach, jak skończę to wypluwam dyskretnie gdzieś na bok, sam fakt że kończy w ustach jest dla faceta super, wydaje mi się że nie trzeba się ta sperma zajadac, smaczne to nie jest.

Gość gość
co to są rybosomy? :O

Gość gość
Ciekawe wypowiedzi.

Gość gośćLodziara
To nie jest uwłaczanie... gdy robiłam mojemu byłemu loda też mnie posuwał w usta i to mnie bardzo podniecało, bo wiedziałam że go to kręci.... to jest taki odruch. Jeśli facetowi jest przyjemnie to tak robi...dziwne gdyby nie robił... także spokojnie dziewczyno bez obaw :)

Kadaweryna w s*****e występuje w tak nikłych ilościach, że niczemu nie szkodzi. Jeśli chodzi o uwłaczające zachowania, to poniżające jest to, co dana osoba uważa za poniżenie. W różnych kulturach wygląda to inaczej. Jeśli kobieta brzydzi się spermy i seksu oralnego, to takie zachowanie może być przez nią uznawane za poniżające. Ale są osoby, które to lubią, które to podnieca.