Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga85

odeszlam od męża pomocu

Polecane posty

Gość kinga85

Witam jestem z mężem 6 lat mamy dtwoje dzieci 3-5 lat .odeszlam bo.miałam dość jego kłamstw portali jako.sex sponsor.kłótni a przedewszystkim ostatnie tygodnie bił i krzyczał po dDzieciach.nie potrzebnie.zdecydowałam się.odejść zawsze on pracowal Ale znalazłam kawalerke wprowadzilam się.z.ddziećmi i jestesmy szczęśliwi ze nikt.nie krzeczy i nie bije. Dałam sprawę o.alimenty i czekam na pismo .a później bbędzie aprawa rozwodowa Pieniądze zarabiam swoje gdyż przedłużam wlosy nic nam nie bbrakuje. I tu pytanie mąż chce odebrać mi.dzieci czy ma prawo? Do tej pory odwiedzal je kkiedy chce al dziś powiedział ze je zzabierze albo dwoje albo.jedno bo mają niby źle warunki.czy ma prawo przed.sprawa rozwojową mi je zabrac?? Dzieci sa czyste najedzone mieszkanie zadbane i czyste

Gość kinga85
Zapomniałem dodać iz.maż sobie wybiera dzieci nigdy nie zabrał dwójki.bo powiedzial e nie.da.sobie rady i czy wgł muszę.mu.je ddawać czy nie.i niech sobie zrobi widzenia.przez.sąd

Gość gość
biedne dzieci że mają takich rodziców

Gość gość
typowa kłótnia, ale mąż nie ma ci prawa zabierać dzieci. zwłaszcza jak wyrok w tej sprawie jeszcze nie zapadł.