Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola88

jak można kupować buty poniżej 200zł

Polecane posty

Gość Lola88

no ok, rozumiem jakieś sandały czy klapki - zdarzają się porządne około 150zł, ale każde inne kosztują minimum 200zł. dla mnie buty muszą być z prawdziwej skóry, bardzo dobrze skrojone i ze smakiem, a nie jakiś koślawy szajs z plastiku. gardzę ludźmi, którzy noszą na stopach takie badziewie. nawet moje klapki do domu kosztowały 150 zł ;]

Gość Milena96
Nie wszyscy mają wystarczająco pieniędzy żeby po domu nosić 150 zł na stópkach

Ludziom brakuje na chleb, a Ty gardzisz osobami, których nie stać na buty ze skóry.

Gość Lola88
to chyba takie góralskie jedynie xD ale to średni fason.. niezbyt gustowny haha

Gość Lola88
na chleb to brakuje frajerom, którzy nie wiedzą jak się w życiu ustawić. zwyczajne łajzy

Gość gość
Autorko to ze Ty zarabiasz dupa arystokratki z ciebie nie czyni. Kup se klapki kubota moze mozg Ci wroci

Gość gość
też się różnym rzeczom dziwię np. jak można kupować tanie biustonosze, ale co do butów to nie wiem kiedyś kupiłam tanie a są wysokie i mega mega wygodne a inne mam ze skórki kosztowne i po przejściu trochę to się można popłakać.

Spokojnie, tutaj wszyscy jesteśmy odważni. Panienko, powiedz to w twarz umierającemu z głodu dziecku. Nie byłabyś w stanie nawet spojrzeć mu w oczy.

Gość Lola88
hahaha jakie to cebulackie - ktoś ma więcej kasy to zarabia dupą, kradnie albo inne tego pokroju :D jakież ograniczone wasze główki. a głodujące dzieci nic mnie nie obchodzą, mogę spojrzeć w twarz i co z tego? niech się ludzie naucza lepiej nie robić bachorów, gdy bieda u nich aż piszczy. żenada

Gość gość
a ja cie pierdziele w sam leb. nosze to na co mi sie podoba. Mam wazniejsze sprawy na glowie niz martwienie sie o opinie takiej nudnej i zazdrosnej francy jak ty.

Gość gość
co to za imię Żenada? Znam Żanete ale Żenady jeszcze nie. JEdnak pasuje jak ulał do ciebie

Gość Lola88
no kupowanie tanich biustonoszy też jest żenujące.

Gość Lola88
ahahaha a czego i komu ja mam zazdrościć :D

Gość gość
nie wiem czemu ale widocznie musisz zazdroscic skoro zakladasz taki,a nie inny temat. Moze spokoju ducha? Nikogo normalnego takie rzeczy nie obchodza..

Gość Lola88
ja mam po prostu wyczucie smaku, klasę i gust. ludzie, których ty nazywasz "normalnymi" to chyba tacy, którzy, poza pracą na kasie, życiem od pierwszego do pierwszego i wgapianiem się w tv, nie mają nic i rozum ich też dalej nie sięga

Gość gość
ziew.....prosze cie, o jakiej klasie piszesz. jestes zwykla prosta baba - obok kobiety z klasa nawet nie stalas. nie osmieszaj sie

Gość gość
Normalnie wymiękam, tępa dzida jesteś. Jak się zestarzejesz to gach cię wypie...li na ulicę, i wtedy po śmietnikach będziesz szukać luksusu. Bo z gatki stwierdzam że w życiu niczego nie osiągęłaś poza znalezieniem bogatego faceta.

wystarczy zeby była skura najlepiej kupowac w niemczech tam jak daja przeceny to o polowe i tak udało mi sie kupic z 400 po 200zł a nawet kupiłem z 200zł na 100zł ale to tylko raz kupuje rzadko bo mi starczaja do 10 lat i tak samo z cichami jak wydam to mamna długie lata czy koszule czy sweter kiedy kupiłem to jusz nie pamientam ale za to pamientam jak kupiłem czapke zimowa za 100zł adidasa 1997 to było po powodzi mam do dzisiaj nic nie zmechacona

Gość Lola88
oj zazdrośniczki małe. chciałybyście, co? no niestety, ale jestem całkiem inteligentną, utalentowaną i do tego śliczną laską :D ja wiem, że cebulaki nie rozumieją, że można lubić siebie i mieć do siebie szacunek, ale cóż. większość to tylko kajać się i marudzić na wszystko dookoła, no i oczywiście na piedestale - być zawistnym, czyjeś udane życie to największa szpila w dupę. skąd wy możecie wiedziec kim ja jestem? napisałam o tym, że cenię rzeczy porządne, niebanalne, gustowne; a wy mi tu, że jestem tępa i na pewno zarabiam dupą. ból dupy widać na kilometry

Gość gość
Poniekąd zgadzam się z autorką. We wakacje dorabiałam jako kelnerka. Mieszkam za Zachodzie, tutaj knajpy są wiecznie przepełnione. Szkoda mi było wydawać kasy na dobre buty do pracy, ponieważ i tak by się tam zniszczyły więc po co? Ostatecznie wydałam na lekarza. Buty o dobrym profilu z dobrego materiału są ważne, poza tym te droższe buty wytrzymują dłużej niż te tańsze. Nie uważam, że kapcie powinny kosztować 150 zł, ale dobry adidas na wędrówki czy dobry kozak zimą jednak nie zaszkodzą.

Gość gość
tak mnie boli dupa na sam widok tych marnych wypocin. Oklamuj sie dalej ale to forum akurat kobiety z klasa,gustem i szykiem omijaja szerokim lukiem.

Gość gość
200zl za porzadne buty? a z jakiego drzewa sie urwalas? przeciez to sama szmata,a nie but

pisz co chcesz. ja znam swoją wartość :) a co do odpowiedzi wyżej to ja nie mam typowych "kapci", tylko ładne klapki, bo lubię zawsze wyglądac atrakcyjnie, a nie biegać w jakiś śmiesznych paputkach

napisałam MINIMUM 200 zł :) mozna znaleźć za tyle dobre i śliczne buty, np z VENEZII. mam sandały za 230 z tej firmy i są świetne. czółenka, szpilki etc to już większy wydatek

Gość gość
ja tam gardze idiotkami jak Ty autorko chociaż właściwie nie,żal mi takich padlin

ja kupuje zawsze ze skury i nie warzne jaka cena kupuje zawsze najtaniej ale ma byc ze skury i szyte nigdy klejonie

idiotami to są ludzie, którzy tak nazywają kogoś, tylko dlatego, że woli rzeczy lepszej jakości. merkaba - słaby troll