Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola88

jak można kupować buty poniżej 200zł

Polecane posty

Gość gość
Mam buty z Venezii ale ich nie cierpię.Nigdy więcej takiego chłamu.

Gość gość
kupiłam kiedyś buty prawie za 300 zł i nawet miesiąca nie pochodziłam bo sie rozpiertoliły :D kupuje tańsze buty czasem nawet nie za stówe i dobrze służą, nie wiem czemu autorka uważa że droższe zawsze znaczy lepsze

Gość gość
A co masz za wartość,bo nie napisałaś.?

Gość gość
a w ogóle to smieszne żeby wywyższać sie bo stać na drogie ciuchy, widać że autorka to jakaś bieda z nędzą która jadła całe życie chleb ze smalcem, złapała jakiegoś dzianego faceta i chwali sie d**erelą jak droższe buty powyżej 200 zł

nie jem miesa od ponad 10 lat a smalcu nie jadłam nigdy w zyciu. zawsze żyłam na poziomie i dziwie się ludziom, którzy nie mają w ogole ambicji, żeby cos zmienic, jesli tyrają za grosze. To, ze kupilas jakies buty za ponad 2 stówy i sie popsuly - zdarza sie, trzeba szukac i szukac, zeby wybrac rzeczy najlepsze; jednak nikt mnie nie przekona, ze szajs za pisiont złotych moze byc wygodny, dobry dla stopy i gustowny. przecież te tanie pantofelki są tak marnie szyte, że koślawy krój widać na kilometr

Gość gość
A my gardzimy takimi jak ty z główną wyszlas i się wozisz,kupiłam buty w Lumpa 3pary za 30 zł.mam już obuwie na całe lato :-)

zawsze mnie zastanawiało czy naprawdę istnieją ludzie, którzy potrafią nosić po kimś buty :O fuj

Gość LV
ja rozumiem ze mozna kupić z lumpa ciuch typu spodnie,bluzka...ale buty? serio?brzydzilabym sie zalozyc to po kims. a z tymi butami to prawda właściwie, ja nie rozumiem ludzi którzy kupują buty za 50zl i cieszą się ze tanio kupili i nie rzadko krytykuja tych co kupują drogie obuwie, ale oni w ogóle na tym nie oszczędzają a myślą że tak...za pol roku jak nie szybciej musza kupic kolejne buty, bo poprzednie się rozwaliły a ja mam buty za 200, 500 czy 700zl i powiem że to jest inwestycja na naprawdę dlugo bo niektóre pary butów mam z 5lat i nic.

Gość gość
jesli chodzi o jakosc to najlepsze sa wojskowe but nie do zajechania i wgodne wcale nie takie drogie jesli ktos lubi przeplacac za marke jak autorka took kiedys tez nawet ni dla szpanu ale troche dla szpanu ;) i podejscia ze but drogi to but dobry kupowalem najki za400zl dopiero majac 32 lata wiem jakie to bylo naiwne i tandetne wygodne skorzane mokasyny mozna juz kupic za 18 zl dobre skorzane tenisowki np kappy za 100 a buty do dzinsow no trzewiki ze skory zamszowej to tez wydatek 100zl trzeba byc niezlym deobilem zeby przeplacac niepotrzebnie za buty ...